lördag 31 mars 2012

Berikning och spänning


Här har ni dem, politiker – framtidens svenskar, berikare och de som ska betala den åldrande svenska befolkningens pensioner. Politiker som sopat problemen under mattan med uttryck som områden med stor potential, integrationsministern har vid ett flertal tillfällen velat införa ”zoner” där det ska vara fördelar att bo och ägna sig åt företagande. Varje gång det eldas bilar, det blir bränder, mord, hedersmord/våld, eller att skolresultaten i dessa områden är beklämmande usla trots ”socioekonomiskt stöd”, sopas allt under mattan och vi, svenska medborgare ska leva på tilliten till de ansvarstagande politikernas handlingar och förda invandringspolitik. När idiotin var som mest uttalad sa Mona Sahlin att vi svenskar bara har midsommar och sådana töntiga saker, och statsministern menade att ursvenskt är bara barbariet.

Så låt oss prata klarspråk. Här är en nyhet som media ”flashar”, d.v.s. visar en kort tid och tar sedan bort. Vidare nämner man givetvis inte ett ljud om att det är ett gäng berikarungdomar det handlar om. En äldre herre, Carl-Erik Cedvander, har alltså blivit misshandlad av berikarungdomarna så att han nu ligger i koma med hjärnskador. Man vet inte om han kommer vakna.

På länken i Avpixlat säger en politisk dam att man ”…ska ge ungdomarna chansen att komma tillbaka.”. Man nämner inte ett ord om straff eller påföljder. Det verkar som det liksom är en beklagansvärd händelse som ingen har ansvar för. Man ska diskutera ”mötesplatser” och ”vara människor”. Det förefaller som någon form av olycka som ingen har skulden för, och man kan bara beklaga det inträffade lite mjäkigt.

I nästa läge kommer väl de anklagade skylla på varandra, synd om, missanpassade, vara minderåriga och det kommer att utdömas knappt symboliska straff om ens några, som av regel innebär 2/3 av strafftiden p.g.a. överfulla fängelser. Media kommer inte att skriva en rad, och saken kommer att, och ska glömmas så snart som möjligt. Detta eftersom det är berikare som utfört brottet, och ansvariga politiker är indirekt vållande.

Hr. Cedvander, kommer inte få ett öre i ersättning, om han överlever och får någon form av liv med hjärnskador, eftersom man sparkade honom i huvudet upprepade gånger. Han blev berikad och ser sannolikt det mer "spännande" (citat statsministern) i det multikulturella samhället. Precis som svenska kvinnor blir berikade genom våldtäkter. Mer "spännande"? Javisst!

Länkar:



fredag 30 mars 2012

Vad hade de där att göra?

Jag råkade springa på denna icke-nyhet som DN blåser upp på förstasidan. ”Svensk man gripen utanför Ramallah” står det som ett verkligt scoop.

Artikeln ska tydligen vara ett led i den Israelkritiska inställningen som är PK i detta land.

Efter att ha läst artikeln har jag bara en kommentar; är man så korkad att man deltar i en demonstration som marscherar emot soldater som har något att försvara, order att göra detta, och man skriker slagord och aggerar aggresivt, ska man nog vara glad att man bara hamnar 24h i fängelse och blir beskjuten med gummikulor och tårgas.

Men enligt artikelförfattaren är det ju de israeliska soldaterna som var dumma, eller hur?
Vad  i h-vete hade svenskarna där att göra? Deltog de i demonstrationen får de skylla sig själva. De var där för att provocera och kom lindrigt undan, tack vare att de israeliska soldaterna just sköt gummikulor och tårgas, samt plockade in några muppar. Rätt åt dem.

torsdag 29 mars 2012

Som en darttavla av sten

Jag kollade på en debatt i Riksdagen, där Åkesson ställde några konkreta frågor till Reinfeldt. Meningen var alltså att det skulle vara en frågestund, eller debatt där riksdagsledamöter fick svar på frågor. Det fick Åkesson inte, bara lite allmänt svammel. 
Jag har sett detta flera gånger tidigare, och det är en klar taktik, d.v.s. att i stället för att svara på konkreta frågor enbart svamla lite allmänt i ämnet. Det blir alltså aldrig några svar eller debatter, utan bara dartpilar på en darttavla av sten. Darttavlan, i detta fall statsministern, berättar lite allmäna saker och sedan är tiden ute, och sedan är frågeställarens tid ute.

Då kommer den intressanta följdfrågan; varför har man en ordförande i Riksdagen? Dennes jobb är ju att just vara ordförande och allokera tid. Som det verkar nu är det enbart en person som sitter och kollar på ett stoppur, utan att bekymra sig ett dyft om vad som sägs. När tiden är ute för en fråga eller ett svar knackar man lite fint och då vet talaren att loppet är kört. Något svar kan inte förväntas, bara lite svammel.

Så, vid närmare eftertanke kan jag konstatera att Riksdagen, vårt högsta beslutande organ, som är sammansatt av folkvalda politiker - inte alls har ett dyft med demokrati att göra. Skrämmande men sant. Om politikerna bara ägnar sig åt att antingen karta pilar på stentavlan, eller agera stentavla med lite svammel, kan de lika gärna ställa sig upp i bänkarna och visa sina partiprogram. Som det fungerar idag, handlar det enbart om pilar och sten, inget annat. Vi medborgare får inte ut ett skit av frågestunder eller debatter. Det  är det inte frågan om, kommer lite pajkastning får man vara glad.

Så varför har man inte bara en liten timer i st.f. ordföranden som stänger av mikrofonen när tiden runnit ut? Funktionen är ju densamma.

Tänk er en ordförande i riksdagen som gör sitt jobb, och vad sägs om detta uttalande av ordföranden i riksdagen? "Det var ju trevligt att Hr. Nilsson ville berätta halv partiprogrammet, men nu har Ni faktiskt en konkret fråga att svara på. Ni får två minuter till detta och må försöka igen. Kan Ni inte svara på den konkreta frågan är det bara att meddela mig att Ni avstår. Vid ett anförande som Ert sista kommer ett 'gult kort' att utdelas. Detta är Sveriges högsta beslutande organ och partiproklamationer kan vi vara utan."

Det vore tammefaen mer demokrati och debatt än det spel för galleriet vi ser idag.




onsdag 28 mars 2012

Två snuttefiltar

Visst är det underbart, man har SvD i denna debattartikel kraftsamlat om den livsfarliga gårdsförsäljningen av lite vin, som man kan läsa i denna artikel.

Likheten med vad SvD låter några vänsterpolitiker skriva om Public Service på denna länk är direkt slående.

Det finns två gamla fornminnen kvar och det är Public Service och Systembolaget, och jag har avhandlat dem bägge förr. Det förstnämnda är en ren propagandaapparat, och det andra är ett paradoxalt företag som å ena sidan inte vill att medborgarna ska handla deras produkter, men eftersom nu medborgarna vill göra det, myndiga plus två år minst, har man usel service och ett sortiment inte baserat på vad kunderna vill ha utan baserat på vad Systembolagets läckergommar anser, med små cirklar och larv om vad läckergomarna bedömt. Prisnivån är rent horribel, och det är i praktiken orimligt att köpa produkter Systembolaget inte har i sitt sortiment. Jag bodde som bloggens namn antyder i Baden, vilket är ett av Tysklands största vindistrikt. Tysklands största vineri Badische Winzerkeller, i Breisach låg en bit bort. Systembolaget har inte ett enda vin från hela den regionen. Det vetkar vara så att Systembolagets uppköpare gillar att resa, så därför finns det massor med viner från i stort sett hela världen. Att försöka få hem en låda vin från denna region är i praktiken omöjligt, om man inte vill vänta några veckor, och betala ett pris per flaska som är rent orimligt.

Men det är klart att svenska folket vill ha kvar Systembolaget, det beror på tre saker. För det första har man tutat i svenskarna att halva landet skulle sluta i kaos och fylleri, misshandel, mord och Gud vet vad, om man slopade monopolet.

För det andra har man inkompetensförklarat den enskilde medborgaren att bedöma vad som han/hon tycker är gott. Man har till och med smakuttalanden om översvavlade viner i plastpåsar, eller i tetrapack. Systembolagets experter vet vad som är gott det kan du inte du själv lille dumme medborgare som måste vara minst 20år för att vara så stor att du klarar av att hantera dessa drycker. Men visst är det märkligt att i stort sett alla andra länder i Europa klarar medborgarna av både att välja drycker själva, är tillgängliga i vanliga matbutiker, billigare, samt vid en lägre ålder än i Sverige?

För det tredje är det som att fråga barn om de tycker den lokala godisbutiken bör stängas, utan att ge några alternativ. Det är klart att gör man sådana undersökningar älskar alla Systembolaget. Det finns ju inga alternativ.

Ok, jag ska avsluta med en länk till en låt Ni aldrig kommer att få höra på Public Service, av en av Tysklands största artister, Herbert Grönemeyer. Låten är en av hans största hits ”Alkohol”. Det verkar vara dåligt med nykterister bland publiken…

tisdag 27 mars 2012

Another day in paradise- waiting for 2014

Sverige har dalat på topplistan över de länder som tar emot flest asylsökande. 2007, under pågående Irakkrig, var vi det land i världen som tog emot flest asylsökande, näst efter USA. 2011 låg vi på femte plats.

Ovanstående kan man läsa i SvD, på denna länk som ”Fakta: Sverige som asylland”. 

Ok, nu tar vi det lite logiskt.

För det första; är det någon form av tävling? Vad vinner man för pris om man tar emot ”flyktingar” som till stor del inte är just flyktingar enligt FN:s definition på flyktingar? Ska vi snacka om det senaste riksdagsbeslutet om anhöriginvandring?
Varför tar Sverige emot 30-40% av riktiga flyktingar av hela FN:s flytingkvot för EU? Har vi 30-40% av EU:s befolkning, och har vi inte kostnader och problem så det räcker?

För det andra; hur mycket problem ser vi idag som en följd av den s.k. flyktingmottagning vi haft de senaste åren?. Hur ser det ut i Rinkeby och Rosengård?


För det tredje; vad är kostnaderna för den sanslösa invandringspolitk man de senaste åren bedrivit? Ett s.k. ”enasamkommande flyktingbarn”, d.v.s. en lycksökande muslimsk skäggig ankarman kostar skattebetalarna minst 1.2miljoner per år, som suktar efter PUT och ”hittar” hela släkten när han fått uppehållstillstånd.

För det fjärde; Är tävlingen relaterad till befolkningsmängd, landyta eller vad? Vi är sådär 9 miljoner i detta lilla land, och räknar man mot befolkningsmängden är har vi tagit emot sannolikt flest s.k. flyktingar i hela världen. Varför inte jämföra med Ryssland, eller Brasilien som har enorma ytor, eller baserat på befolkning - Kina har sådär 1.3 miljarder invånare?

Men som vanligt; denna blogg är bannad av SvD, så ingen anledning till förvåning om SvD inte listar denna blogg under ”Blogglänkar”. Demokrati och yttrandefrihet…nix, inte i Sverige.

söndag 25 mars 2012

Men vad hände nu? Jag klickade på en länk på Avpixlat som handlade om ”Är Jihadisterna vårt värsta terrorhot?” Det skulle vara en websändning från 21.15.
Då dyker denna ruta upp från SVT:


Jaha, ”rättigheterna” gällde i en kvart, eller?
Lite senare gav samma länk detta resultat:


Ok, jag tänker faen inte sitta och vänta sju dagar på en sändning som just avslutats.
Sedan hittar jag denna hos SVT:


Här kan du se Agenda på söndag, är ganska talande, eller hur?

Attschjo-prosit, 150 miljoner

Visst är det en klassisk propagandateknik? Det heter information, utbildning eller opolitisk fakta. Indoktrinering och propaganda är fult. Men det är vad vi pratar om.

Så man kan läsa på SVT:s sida detta: "150.000 debattörer utbildas 
På LO:s kursgård norr om Stockholm har ett jättelikt projekt just dragits igång. 150.000 debattörer ska utbildas i konsten att argumentera mot främlingsfientlighet och rasism. Om till exempel nån i fikarummet säger att invandrarna är för många, då ska debattören agera."

Jag ställer mig frågan om LO jobbar för att ta tillvara medlemmarnas intressen eller att bara vara en springpojke åt (s), (v), samt att bedriva politisk propaganda och indoktrinering?

SD är ett politiskt parti med fullt demokratiskt mandat i riksdagen, och i detta land har folk rätt att ha åsikter och att uttala dem. Det är en del av svensk demokrati, oavsett om åsikterna inte passar alla.

Att utesluta någon för att han eller hon är en sverigedemokrat ur ett fackförbund, som är till för att tillvarata medlemmarnas intressen - det är ren diskriminering, och borde vara åtalbart.

Vad hade hänt om Transportarbetarna uteslutit en muslim för att denne inte "har samma värderingsgrunder", t.ex. när det gäller kvinnosyn, synen på homosexuella m.m.?

Men LO sitter på en rätt stor pengapåse uppenbarligen. Säg att det kostar en tusenlapp att utbilda varje "debattör". Då snackar vi 150 miljoner...en summa man nyser fram för att det behövs.

Men vad är anledningen DN?

Den här artikeln i DN handlar om att man sänkt straffen på narkotikadomar. Man skriver lite om farligheten i droger och kommer med något exempel där HD sänkt straffet.

Vad är nu anledningen till att domstolarna sänker straffen? Är det någon bedömning av olika drogers farlighet som ska gälla? Givetvis har det med saken att göra och måste vägas in, men det är inte anledningen till att man sänker straffen.

Den egentliga anledningen är att fängelserna är överfulla med personer som dömts för olika narkotikabrott och man har helt enkelt inte plats för fler. Alltså måste man släppa ut personerna i förtid, efter 2/3-delar av strafftiden är regel, och vidare givetvis kapa ner tiden på de fängelsedomar som utdöms på just de vanligaste brotten. Dessutom kostar det en massa pengar att ha folk inlåsta.

Som alla vet har vi haft en rent sanslös invandring de senaste åren, vilket skapat kriminella gäng som givetvis har narkotikasmuggling och narkotikaberoende/användning som inkomstkällor. Vidare har vi en stor grupp somalier, och bland dessa är bruket av khat utbrett. Jag vill minnas att man beslagtog 18.5 ton khat förra året (ja, ton). Det behövs inte mycket matematik för att inse att ett antal khatsmugglare skakar galler.

Så den verkliga anledningen till att HD sänker straffen är alltså att antalet fängelseplatser inte räcker till för alla som döms för narkotikabrott, inte att HD ger sig på att tolka olika drogers farlighet. Men det kan ju inte DN skriva om, det är ju relaterat till invandringen.


Add: Jaha, och här är nästa konsekvens som man kan läsa om i DN. Våldtäkter är så vanliga att man tydligen sänker straffen. Är det den sanna motiveringen? Sänker man hastighetsböterna eftersom det är så många som överskrider dem? Elller sänker man straffen för rattfylleri för att fler kör berusade? Strålande, då är det en godtagbar ursäkt att det är så många andra som kör fulla.
Som jag skrev ovan - fängelserna är överfulla med berikare, och det är alltså rena desperationshandlingen att sänka straffen, och släppa ut brottslingar i förtid. 

lördag 24 mars 2012

Om ren idioti - koranen

Svensk media kommer göra allt för att dölja kopplingen mellan gärningsmannen i Toulouse och muslimska extremister. Man nämner honom vid namn, Mohammed Mehrah, men nedtonar att han var medlem av Al-Qaida, och att hans gärningar sannolikt är både sanktionerade och understödda av stora delar av den muslimska världen. Man kommer framställa honom som en enskild idiot, på samma sätt som Breivik, men det är så enkelt att så är inte fallet. Breivik var i o.fs. knappast en idiot men ensam, samt en radikal extremist. Men någon idiot var, och är han inte. Just därför ska han hållas till svars för alla de han kallblodigt mördat, och jag tycker personligen att dödsstraff vore fullt på sin plats. Nu finns inte det i strafflagstiftningen i Norge, men ärligt talat, vill du eller jag någonsin mer ha denne man gående som en fri man på gatorna igen?
Men nu handlar det om en muslimsk person som skjutit ihjäl militärer, samt kallblodigt skjutit ihjäl barn vid en skola. Han är inte ensam om dessa extrema åsikter. Knutpunkten heter islam och koranen.

Problemet jag har med islam och koranen är inte alls komplicerat. Det handlar om tro och övertygelse. Därmed jämställer jag en politisk tro med en religiös. Alltså, är det ingen skillnad rent principiellt på att vara kommunist, kristen, muslim eller konservativ, det är en form av övertygelse man tror på. Det finns egentligen ingen som helst anledning att göra skillnad på en politisk övertygelse och en religiös tro eller religion. Man respekterar och debatterar människor baserat på deras åsikter och legitimitet, oavsett om de är baserade på religion eller politisk tillhörighet.
Så då inställer sig problemet med muslimer och koranen, att den tro de har baserar sig på en bok som är 1400år gammal, och har igen som helst relevans i ett modernt västerländskt samhälle.  Så om man eldar upp denna gamla bok, eller ens gör några sketna teckningar av den som hittade på den ska man dödas. Snacka med Lars Vilks.

De rena idiotierna i koranen är många, och vidare må man ljuga för att lura de otrogna. Man kommer till paradiset om man dödar dem. Då frågar jag mig i all enkelhet; är detta en accepterbar religion eller tro i Sverige  2012?

torsdag 22 mars 2012

Hur man lurar medborgarna

Det här är en förbaskad viktig information i SvD. Läs denna artikel noga och fundera på vad det handlar om.

Saken är alltså den att man importerar sopor från andra länder till Sverige och förbränner dem. Vi betalar alltså för att få sopor till Sverige och bränner dem här vilket släpper ut en massa koldioxid. Ja, en massa, vi snackar alltså om 800.000 ton, 2010, som förväntas öka till 2 miljoner ton 2016.

Jag bodde som bloggens namn säger i Staufen i Tyskland en del år, och vi samlade in plastsopor i ”Gelbe Sac”, som skickades till Sverige för bränning. Det fiffiga med detta var att man fick betala en extra avgift för att det var engångs och plastförpackningar vid inköpet, sedan sålde tyskarna de insamlade förpackningarna till Sverige som brändes i trakten av Linköping om jag minns rätt. Alltså fick tyska staten in både pengar från konsumenterna, och från Sverige som betalade för att få soporna och så håller man alltså sina egna koldioxidutsläpp nere vilket ger stilpoäng för miljönissar i Tyskland.

Men för Sverige som nation är det givetvis även fiffigt. Först drar man i medborgarna lögner om ”växthuseffekt”, sedan när det inte verkar stämma med verkligheten heter det ”klimatförändringar”, alla variationer kan skyllas på koldioxidutsläppen. Men samtidigt är det så att man har en viss kvot av koldioxid att släppa ut, och plockar man in en massa, och mer sopor från andra länder som bränns är det givetvis så att den mängd koldioxid som ökar emedan kvoten är densamma. Alltså kommer man säga så här ”Vi har inte nått miljömålen och håller på att överskrida vårt åtagande till EU att inte släppa ut mer än XXX ton koldioxid detta år. 
Följaktligen måste vi höja koldioxidavgifterna, men det är en komplex bild”. Givetvis är det sedan moms på dessa koldioxidavgifter, så det blir en ren vinst för statskassan. Allt under den falska förespeglingen att man är mån om miljön och tar sitt miljöansvar inom EU, emedan man gladeligen importerar sopor från andra länder och bränner dem till koldioxid. Bilisterna kommer som vanligt att vara de stora syndabockarna - en klassiker.

Under dessa förutsättningar finns inga som helst anledningar att minska koldioxidutsläppen,  både länderna som säljer sopor hit, och ej heller för den svenska regeringen. ”Win-win”- situation så länge man kan hålla medborgarna i bägge länderna lurade.

onsdag 21 mars 2012

Politiker i mörker

Ja just det, idiotin med glödlampor. Ämnet är på begäran av Robin Shadows, men jag är faktiskt riktigt förbannad på denna EU idioti åxå.


För det första ska man ha klart för sig att el är en mycket bra energikälla, en stor del av den el som produceras i landet kommer från vattenkraften.  Sedan får vi en stor del av elen från kärnkraften, som åxå är ren för miljö förutom avfallet förstås. Har man väl ett elnät fungerar det bra och man har relativt låga distributionskostnader. Det är alltså inget egenvärde i att spara ström nitiskt för sakens skull. Gör man det är det för att staten har kommit på att det är ett busbra sätt att dra in skatter, och pengar genom Vattenfall.

Vidare ska man veta att detta är ett land med en lång vinter, både mörk och kall om man jämför mot Sydeuropa. Vi behöver alltså både mycket ljus och värme i husen relativt de som bor söderut. Men nu har alltså EU beslutat att man ska sluta med vanliga glödlampor till förmån för lågenergilampor, bara för att de förbrukar mindre energi. Men saken är ju den att det är ren nys absolut största delen av året här i Sverige. En bostad behöver värmas, och det från en glödlampa som inte blir ljus blir värmeenergi. Denna energi kommer alltså bostaden till nytta som behöver värmas på något sätt. OK, har man bergvärme eller luftvärmepump drar det givetvis lite mer energi, men det är rent larvigt lite om man jämför med vad spisar, varmvatten, dammsugare m.m. drar. Har man sedan elvärme, eller oljeeldning är det snarare en ren vinst för miljön att värme från belysningen kommer bostaden till godo. Det är klart att nere i Sydeuropa har man helt annat klimat, och där är det säkerligen en mycket större vinst än här i Sverige.

Men det riktigt larviga är att man gör bytet till lågenergilampor ”för miljön”, vilket inte är sant eftersom det lika gärna kan vara tvärtom, beroende på vilken uppvärmingsform man har. Dessutom, och som pressen skrev om för någon vecka sedan; folk slänger dessa lampor som innehåller kvicksilver i soporna, med påföljden att det kommer ut en massa kvicksilver i naturen. Är det bra för miljön?

Till saken hör även några andra nackdelar:
  • Dessa s.k. lampor som egentligen är små lysrör, har ett gulförskjutet ljus.
  • De har ofta en starttid på några sekunder, vilket leder till att om man som jag har rörelsesensorer på några ställen dröjer det innan man får något som helst ljus.
  • De passar inte i en del armaturer p.g.a. att de är större och klumpigare.
  • De har generellt mycket lägre ljuseffekt. Har någon sett en lågenergilampa som ger motsvarande 75W för en vanlig glödlampa?
  • De förbannade lågenergilamporna kostar skjortan. Runt fem-tio gånger mer än en vanlig lampa. En lågenergilampa kosta sådär 40kr, emedan man brukade få två mycket ljusstarkare vanliga lampor för runt 15 kr. Vem får betala detta? Ska jag skicka räkningen för bytet till regeringen eller EU? Jag har 40-50  lampor där jag bor. Minst 2500kr alltså, och vartenda lampbyte, när dessa elktriska ohyror går sönder vill jag åxå ha ersättning för, alltså skillnaden i kostnaden för en lågenergilampa och en vanlig lampa.
  • Om en lågenergilampa går sönder, sprids mycket giftig kvicksilverånga i bostaden så man måste vädra den omedelbart. Det är väl bra på vintern, eller hur?


En bra benämning på miljöministern, Lena Ek; ”Hon kallas lågenergilampan, ty hon vandrar i mörker och är knappast något ljus.” Dessutom har jag inte hört ett pip från henne någonsin, så det verkar vara ett gediget mörker.

tisdag 20 mars 2012

Ånyo - ett miljölarm

Ojojoj!!! Ett nytt miljölarm. Denna gång är det de som kör dieselbilar som är bovarna. Det kan man läsa i denna artikel i SvD.

Man kan läsa följande;
"Smutsig luft i städerna orsakar varje år cirka 5000 dödsfall. Den gör också människor sjuka – inandning av kvävedioxid och farliga partiklar kan ge luftvägsbesvär, hjärt- och kärlsjukdomar och försvåra astma och allergier. Men efter nära tjugo års minskning av hälsofarlig kvävedioxid bryts trenden på gatorna i Stockholms innerstad. En orsak är den dramatiska ökningen av andelen dieselbilar."

Ok, nu tar vi det lite mer vetenskapligt, och ärligt talat börjar jag bli förbannat trött både på ovederhäftiga miljölarm, deras orsaker, och den idiotiska journalistik man använder sig av.

5000 dödsfall, och vad man uppenbarligen är ute efter är att skylla på bilisterna och dieselbilar.

För det första; hur många av de fem tusen dödsfallen är relaterad till bilisterna? Det vet man inte, men man vill ge sken av att alla luftföroreningar i städer orsakas bara av bilisterna. Att det finns många hus som är oljeeldade och släpper ut en massa föroreningar, helt ofiltrerade snackar  man inte om.

Sedan har vi det här med partiklar, en snuttefilt för denna typ av artiklar. Alla får ju via media veta att alla partiklar är för att bilisterna har dubbdäck, vilka sliter på asfalten så det blir partiklar. 

Sanningen är snarare den att man dels har taskiga vägbeläggningar, samt att man inte använder sand längre för halkbekämpning utan i stället grovt grus, detta sliter givetvis enormt på vägbanorna, och orsakar säkert en massa partiklar, men givetvis är allt bilisternas fel som vanligt. Dubbdäcken ni vet, en klassiker.

För några år sedan kom det forskningsrapporter där man påvisade,  jag vill minnas minst tio gånger fler farliga partiklar i luften i tunnelbanestationerna under jord, men det tystades ner. Ty det är klart och det ska så vara att alla farliga partiklar orsakas av bara en ekonomisk mjölkko – bilisterna. Det är de som är bovarna till alla luftvägsrelaterade sjukdomar, sannolikt i hela länet. 

Nu har man hittat kvävedioxid, och kopplingen till de 5000 dödsfallen är givetvis uppenbar, med ”luftvägsbesvär, hjärt- och kärlsjukdomar och försvåra astma och allergier”.

Ett rent under att man inte fick med mjäll, hemorrojder och skoskav om du frågar mig. Allt är, och ska vara bilisterna fel. Svensk journalistik i ett nötskal - vad som står i pressen är sant.

Grattis lille medborgare om du tror detta! Och glöm inte att betala din licens till public service för fakta, och opolitisk information.

måndag 19 mars 2012

Vem hetsar mot folkgrupp?

Kent Ekeroth hade tydligen och nyligen skrivit en text som var för nära sanningen, och påtalade att muslimer i större utsträckning är andra grupper är ”våldsbejakande och antidemokratiska”. Tjänstemän på justitieutskottet ändrade denna text eftersom de ansåg att det kunde vara ”hets mot folkgrupp” som vi kan läsa om i DN och SvD. Regeringskansliets hemsida är dock tydligen en plats där man får föra ren propaganda som Ullenhag gör med sina påhittade myter.

Men vaddå ”hets mot folkgrupp”? Muslimer är ingen folkgrupp, det är ingen medfött att vara muslim. Folkgrupp är baserat på ras eller andra parametrar, men de som har en specifik tro är ingen folkgrupp. Själv är jag ateist, är det en folkgrupp? Är de som är gillar Lule Hockey en folkgrupp för att de tror att deras lag ska vinna? Man kan ha en tro, på något politiskt, på ett hockeylag, politisk tro, men det gör inte en ”folkgrupp”. Folkgrupper är baserade på andra parametrar, etisk tillhörighet utseende eller hudfärg. Alltså kan det inte vara ”hets mot folkgrupp” i första läget.

Sedan är det faktiskt så att islam är en religion som inte hör hemma i ett modernt västerländskt samhälle. Det är inte alls konstigt eftersom man tror att varenda ord som står i koranen är lag. Den som tror att en skrift som är 1400 år gammal, skriven i arabvärlden, ska gälla i Sverige 2012 är faktiskt rent korkad. Har något hänt på 1400 år, eller inte? Har vetenskapen gått framåt? Är jorden platt? Ska sharialagar stå över svensk lag?

Låt oss studera Sura 47:4 ur koranen:

”När I möten dem som äro otrogna, så halshuggen dem, tills I anställt ett blodbad bland dem! Slån dem då i bojor!… De, som dödats för Guds sak, deras gärningar skall han aldrig låta gå om intet. Han skall vägleda dem och sköta om deras sak på bästa sätt. Och låta dem ingå i paradiset, sådant han lärt dem känna det…Men död åt dem, som äro otrogna! Deras gärningar gör han om intet. Och detta därför att de försmå vad Gud nersänt, och så låter han deras gärningar förspillas”.

Det kan knappast bli mycket tydligare. Det är alltså en ren uppmaning att döda alla som inte är muslimer, och den som utfört eller försökt utföra detta men själv dödats kommer till paradiset.
Men det går bra att censurera  Ekeroths text, eller hur tjänstemän på justitieutskottet? Kanske Ni skulle censurera koranen i stället, och leta efter uppenbara brott mot svensk lag.

Hur är kvinnosynen inom islam, synen på homosexuella? Är imamer demokratiskt valda personer?
Att islam är en våldsam religion, som strävar efter världsherravälde vet vi åxå. Skulle det förvåna någon om det visar sig att vansinnesdåden i Toulouse utförts av muslimer? Vilka tog ner WTC? Visst, alla muslimer är inte militanta terrorister, men det finns en klar överrepresentation när det gäller rena terrordåd och mot vissa länder och grupper som muslimer uttalat agg mot, det är inte mycket att prata om. Nyckeln heter just islam och koranen. Muslimer accepterar inte oss, vi är mindre värda som otrogna, och enligt koranen ska dödas, emedan våra politiker menar att vi med stora blå ögon ska acceptera dem helt kravlöst.

söndag 18 mars 2012

Lite om myter

Detta kan läsas i Washington Times. Svenska medier skriver inget alls - vem är förvånad?

On March 12, Sheik Abdul Aziz bin Abdullah, the grand mufti of Saudi Arabia, declared that it is “necessary to destroy all the churches of the region.”
....
"This is not a small-time radical imam trying to stir up his followers with fiery hate speech. This was a considered, deliberate and specific ruling from one of the most important leaders in the Muslim world. It does not just create a religious obligation for those over whom the mufti has direct authority; it is also a signal to others in the Muslim world that destroying churches is not only permitted but mandatory."

Dessutom har vi en massa självmordbombare, och massmördare inom islam, som med koranen i handen anser att det är en religiös plikt att mörda så många otrogna de kan.

Det är dags att ta det stora steget; att klassa islam som en ond, totalitär lära, som inte har något existensberättigande i ett modernt västerländskt land. Vill någon vara muslim, inga problem, var det hemma men vi vill inte se koranen eller spridning av denna uråldriga dumskrift i Sverige. Koranen ska förbjudas likt alla skrifter som uppmanar till brott – det gör koranen.

Så vad hade hänt i den muslimska världen om påven gått ut med att alla moskéer i Europa ska förstöras?
Vi kan inte acceptera att ha denna extrema s.k. religion i ett modernt västerländskt land. En persons religion är en privatsak och det har jag inga problem med, men spridning och påtvingande av människor av denna extrema, uråldriga och rent idiotiska s.k. religion är emot allt jag anser ska gälla i detta land. 
Den som inte kan fatta det, och anpassa sig till svensk lag, och vad som gäller här kan ta första bästa flyg till Saudi och bli knähund åt någon mufti.

Men det är väl bara en "myt" att det står i koranen att rättrogna muslimer ska döda otrogna? Det är väl även en myt att stormuftin uppmanar muslimerna till att bränna kyrkor och förfölja kristna? Fråga kopterna i egypten. Javisst, och man kan säga att Stalin, Mao och Hitler inte mördade miljontals människor - det är bara en myter, eller hur Ullenhag?

lördag 17 mars 2012

Brott mot svensk grundlag

Alla vet ju att den förda invandringspolitiken är rent vansinnig. De ansvariga är rikspolitikerna som är rörande eniga om att vi behöver denna invandring i kombination med att det skulle vara synd om de som kommer hit. Allt är rena blålögner, och jag har påtalat det en massa gånger på denna blogg.

Och den förda politiken har fört, och för med sig att det kommer massor med fler s.k. flyktingar till detta land än vi kan hantera, för att inte nämna kostnaderna, eller de problem det fört med sig. Politikerna bara blundar för allt, och vidtar massor med åtgärder för att sopa problemen under mattan och låtsas som de inte finns.

Ett av de största problemen är att Sverige har kommuner som har självbestämmande. Det är stipulerat i grundlagens första paragraf, att de svenska kommunerna har rätt att bestämma själva över saker som berör den enskilda kommunen. Självklart är det den enskilda kommunens ansvar att bestämma om man vill ta emot flyktingar, och om så är fallet hur många. Det ansvaret vilar alltså på de demokratiskt valda politikerna i varje kommun och ska så vara, fullt logiskt.

Samtidigt har ju rikspolitikerna en längre tid tagit in långt fler s.k. flyktingar och "anhöriginvandrare" än vad kommunerna i landet kan och vill ta emot, detta trots att man kört med en kombination av morot och piska över kommunerna för att få dem att ta hand om de som rikspolitikerna beslutat om. I rimlighetens namn borde det vara så att rikspolitikerna och migrationsverket bara tar emot den mängd flyktingar som kommunerna anser sig kunna ta emot.

Men situationen är idag desperat, och man har gjort en utredning, enbart för att finna en väg att kunna tvinga kommunerna att ta emot fler flyktingar. Detta är alltså direkt emot vad som står i grundlagen. Anser de folkvalda kommunerna att man inte kan ta emot en enda flykting, är det så och helt enkelt för migrationsverket och rikspolitikerna att anpassa sig till.
Utredningen jobb var alltså att ”göra en översyn”, som skulle leda till att man skulle kunna tvinga kommunerna att ta emot flyktingar. Detta kan man läsa på denna länk.
I texten står följande; 
I betänkandet föreslås Migrationsverket få utvidgade möjligeter att anvisa asylsökande ensamkommande barn till en kommun även i fall där överenskommelse med verket om mottagande saknas. Migrationsverket ska kunna anvisa både till kommuner som inte har träffat någon överenskommelse och till kommuner som visserligen har en överenskommelse men som för tillfället inte har några lediga platser. Några särskilda skäl, som tidigare gällt, behöver inte åberopas av Migrationsverket.”....
De nya bestämmelserna föreslås träda i kraft den 1 januari 2013.

Det ska alltså bli så tjänstemän på migrationsverket beslutar om hur många flyktingar som ska placeras i kommunerna och även i vilka kommuner. Tjänstemännen anses alltså kunna bedöma om en kommun kan ta emot flyktingar och hur många. Man flyttar alltså bestämmandet från de folkvalda politikerna till dessa tjänstemän, och sedan är det bara för kommunpolitikerna att göra sitt bästa för att lösa problemen som de inte orsakat.  Jag frågar mig om det finns någon som helst logik i att de politiker som är valda av kommunens invånare för att styra kommunen inte kan anses kapabla att avgöra om kommunen kan ta emot flyktingar, och om så är fallet hur många. Detta emedan tjänstemän på migrationsverket anses kapabla att göra denna bedömning.

Men värst av allt är att denna lag, är ett direkt brott emot grundlagen – den tar bort en del av det självbestämmande som kommunerna har.

Att ändra på detta och att få någon rim och reson på integrations, och invandringspolitiken kommer att vara just ditt ansvar vid valurnan 2014. Till dess finns inget hopp, sju partier är på riksplanet rörande eniga om att vansinnet ska fortsätta.

fredag 16 mars 2012

Vem i hela världen kan man lita på?

Brottsförebyggande rådet  (BRÅ), är en statlig institution som plockar fram statistik ungefär som SCB, men bara gällande brottslighet. Det verkar vara seriös statistik så långt jag kan se och deras hemsida ser uppdaterad och seriös ut.

MEN…man mörkar totalt all statistik när det gäller invandrare och personer med utländsk härkomst. Jag roade mig med att titta på deras hemsida och leta efter en enda koppling, en enda tråd, till någon som helst koppling mellan personer som är invandrare, utlänningar eller har utländskt påbrå och statistik. Det finns inte. Massor med annan statistik och trender, men inte en rad, kurva eller några kommentarer alls. Förbannat märkligt faktiskt med tanke på vad man vet när det gäller kriminaliteten i Rosengård, Rinkeby, och alla berikarområden.
Sedan provade jag att söka på siten på ”Utländsk”, och då får man mest träffar som påtalar att personer med utländsk bakgrund missgynnas i rättsprocessen. Den nyaste kopplingen mellan ”överrepresentation” och ”utländsk” är 7 år gammal. Den visar dock en mycket tydlig överrepresentation mellan kriminalitet och utländsk härkomst. När det gäller sexualbrott pratar vi om en överrepresentation på 250%.

En liknande BRÅ-undersökning, som nu är ca 16 år gammal hade för avsikt att visa att zigenare inte alls är överrepresenterade i stöldstatistiken. Denna utredning gjordes, men är idag märkligt nog hemligstämplad.

Men nu har man en fiffig glidning – det finns inga med utländsk härkomst eller utlänningar. Det heter givetvis på nysvenska ”utanförskapsområden”, eller ”utsatta områden” och BRÅ bara frågar lite mjäkigt om det har med bebyggelsen eller andra faktorer att göra, men det finns ingen statistik.

OK, nu snackar vi klarspråk; Det är faen att politikerna givit order till BRÅ order om att mörka alla kopplingar mellan personer som antingen är utlänningar, eller har utländskt påbrå. Verkligheten talar ett helt annat språk. Tidningarna gör sitt bästa för att vara PK, och det mesta man får veta är personens ålder. Tolkingar av pixlingar, och att läsa mellan raderna är vad vi får göra för att förstå läget, som är ca 6% av svenska folket uppenbart, alltså de som  jag som röstade på SD i det senaste valet.

Men den intrikata frågan kommer alltså till ytan i detta personnumrens och statistikens förlovade land, och för att kopiera en gammal vänsterradikal låttext: ” Vem i hela välden kan man lita på?”


Mmmm... BRÅ står inte på listan över de man kan lita på på.

torsdag 15 mars 2012

Fantomsmärtor?

Kolla den här länken . Man går ut med fantombilder på några som ser svenska ut. Nu hör det till saken att det sker massor med våldtäkter som man mörkar, och tvingas man gå ut med något, nämner man bara personens ålder. Vad för relevans är det att kalla någon för "19-åringen"? Ska vi akta oss för alla som är 19 år?
Men här har vi alltså två personer som inte tagits fast, är inte dömda, eller ens anklagade, men ändå publicerar man fantombilder.
Anledningen är solklar - de ser svenska ut och är ett rent undantagsfall, alltså en riktig snuttefilt för media att publicera.
Var är fantombilderna på alla våldtäkter när det handlar om berikare?

Klatsch! Partipiskan viner...

Nu har rikspolitikerna tydligen kört partipiskan över Vallentuna som man kan läsa i SvD, men har gjort det tyst eftersom man lärde sig något efter Vellinge. Alltså, måste Vallentuna ta emot de skäggiga muslimska ankarmännen, som på nysvenska kallas ”ensamkommande flyktingbarn”.
Tidigare har Vallentunaborna bara kunnat läsa om alla problem med, i och runt flyktingförläggningar i tidningarna, och lite beklämmande och exotiskt, d.v.s. i den mån man kan läsa mellan raderna, och nu drabbas man av detta. Ja, inte bara kostnaderna när de initiala bidragen slutar komma, och Vårljus AB täljt en del guld med fällkniv. Som alla vet, ”hittar” dessa stackars flyktingbarn, som genom ett mirakel en hel skvälldrös med släktingar när de fått PUT. Kolla med Borlänge som exempel.
Det tragikomiska är att man kan läsa att vd:n på Vårljus AB, som tydligen ska driva denna s.k. flyktingförläggning, säger detta:
-       Man blir både upprörd och besviken över att någon eller några saboterar och inte förstår att det är ett gemensamt ansvar att ta emot de här ungdomarna på bästa sätt, säger han.
”…det är ett gemensamt ansvar…” säger alltså den som enbart är intresserad av att tjäna pengar på historien. Han struntar blankt i något ansvar, men kan säga så till dess någon spikar upp en flyktingförläggning bredvid hans villa. Han kommer då konstatera, om han vill flytta, att marknadsvärdet sjunkit kraftigt på hans hus och att detta inte ersätts av stat eller kommun monetärt.
Så väntar vi på flyktingförläggningar i Täby, Danderyd, Djursholm, Nockeby och på Lidingö. Partipiskan viner och desperationen för en helt vansinnig invandringspolitik är stor. Det är bara en tidsfråga innan Ullenhag, Billström eller Reinfeldt tvingar Er att vara ”solidariska” och att ta Ert ansvar.
Och Ni som bor i dessa kommuner; ni röstar av gammal hävd på moderaterna. Men det är de ”nya moderaterna”. ”Bygg en moské, bygg gärna tre.”. Det gamla moderaterna, vilka jag gillade med Gösta Bohman, finns inte längre. Det är kanske dags att fundera på om det finns någrot vettigt alternativ 2014.


Add: Om du inte visste, denna blogg är bannad av SvD - länken hit kommer inte synas under "blogginlägg" till höger om artikeln. Det är SvD:s syn på grundlagens första paragraf i vilken det finns något som heter "tryckfrihet".
Add igen: Ett kort tag var det fyra Twinglylänkningar på SvD till artikeln, nu är det nere i en. SvD och media anser sig ha monopol på åsikter trots att de inte har det publicistiska ansvaret. Tillåts några kommentarer? Nähä, men man kan ha web-omröstningar om saker som "Vad tycker du om Silvias nya hattkollektion." 

onsdag 14 mars 2012

En liten artikel i UNT

En gång för länge sedan sa en kompis, som just börjat plugga juridik att ”juridik är konsten inte att ha rätt, utan att få rätt”. Jag har funderat en hel del på detta uttalande, och det är tyvärr helt riktigt. Som jag ser det är ska lagboken vara en återspegling av svensk moral och etik. Det som är emot svensk moral och etik ska vara straffbart. Men det kommer alltid finnas en skillnad mellan detta och verkligheten. Lagar skriv även för att försöka påverka medborgarna i en viss riktning och man ger direktiv till domstolarna om vad man kan vara slapphänt med, respektive vad som ska bestraffas hårt på straffskalan.  Det sistnämnda leder till en bristande respekt för lagen eftersom man för det första i mångt och mycket omyndigförklarar den enskilde medborgarens kapacitet att bedöma en situation, eller man har stiftat en lag (eller bestraffar), en sak hårdare eller mindre än vad en normalfuntad svensk tycker är lämpligt. Andra faktorer kan påverka straffen, t.ex. läste jag att man förra året beslagtagit uppemot 18 ton khat, och problemet var att fängelserna är överfulla. Alltså, snackade man om att sänka straffen för smuggling av khat. Detta emedan man sannolikt ser lika hårt som tidigare på odling av lite marijuana som tidigare. Man anpassar alltså straffen efter det aktuella ”läget” och vad politikerna ger för instruktioner. Politikerna är ju folkvalda och stiftar ibland rena idiotlagar antingen baserade på direktiv från EU, eller i vilken riktning de vill driva medborgarna.

Men den ultimata dumheten heter DO, diskrimineringsombudsmannen, en ”ombudsman” som betalas av skattepengar för att skydda grupper från diskriminering. Detta har nu blivit en inkomstkälla för en viss grupp som anser sig diskriminerad, och svenska skattebetalare betalar för detta. De har alltså större rättigheter än svenskar eftersom de få juridiskt stöd omedelbart, och som alla vet kan svenskar inte bli diskriminerade.  Att t.ex. ropa ”jävla zigenare” är åtalbart, emedan om en berikare ropar ”jävla svennehora” är det fullt lagligt.

I UNT kan vi läsa om ett exempel på hur det kan gå till, där en näringsidkare bad två kvinnor avlägsna sig från hans konditori. Med DO i häcken, är det bara för den stackars näringsidkaren att betala några tiotusen till de stackars damerna. Sannolikt mer än vad en svensk kvinna kan inkassera efter att ha blivit våldtagen av en berikare.

Exemplen är många, men pressen skriver givetvis inte i klartext vad det rör sig om.  Jag skrev för drygt sedan vecka detta:  Igår gick min son i yngre tonåren i ett shoppingcenter för att köpa kläder. När han kom hem berättade han för mig vad som hänt. Det var några damer med stora kjolar som åxå gick i klädaffärerna. Han sade ”… i varenda klädaffär de gick in i tjöt stöldlarmet när de var på väg ut. Sedan kom personalen, och det blev ett stort tjafs och skrikande som slutade med att damerna med de stora kjolarna skrek ’rasist’.”

Så nu är det faktiskt så att vi svenskar är diskriminerade i vårt eget land. Men vi har politiker som gällande denna ”diskriminerade” befolkningsgrupp, hävdar att de kommer att börja förvärvsarbeta och betala skatt, de kommer att integreras och liknande. Det är bara att gratulera till någon form av verklighetfrånvändhet. Nämnd befolkningsgrupp kom till Sverige under Gustav Wasas styrelseår. De har inte, vill inte, och kommer inte integreras i det svenska samhället. Det är bara att fatta Ullenhag – deras kultur och regler står nämligen över våra, och det är anledningen till att inte integreras eller assimileras. Vi snackar om ca 500år.

Ok, ovan vägde jag orden på guldvåg för att inte bli åtalad för rasism, så det är bara att läsa mellan raderna. Men eftersom man från denna befolkningsgrupp anser att jag som svensk har en lägre ”status” än de än de anser jag det vara rasism. Jag har dock ingen ”ombudsman” att gå till, och det har inte näringsidkaren i Tierp heller.

Nej, jag är inte rasist, men personer som anser sig ha rätt utnyttja mig genom den svenska naiviteten återspeglad i lagstiftningen genom DO, och verkligheten som uppenbarligen föreligger, har jag ingen respekt för. Den dag de försöker assimilera sig och inte anser att deras kultur och värderingar står över mina ska jag acceptera dem. Men landet heter Sverige - än så länge.

Om hur "hen" skapades

Det var så här; en svensk genusforskare var på besök i USA, och någon sade till henne: "You are not a woman - you are a hen, and have the same IQ level as one."

tisdag 13 mars 2012

Stackars barn...

Jag vet inte för vilken gång i ordningen jag skrivit det: det finns inte ett enda ”ensamkommande barn”, som har betalat runt 100.000kr för att bli smugglat till Sverige. Pengarna har erlagts till människosmugglare, och de har transporterats från vanligtvis Afrika eller Asien, över dussintalet gränser, och hundratals mil. Det kan inte vara flyktingar i första läget, flyktingar flyr desperat. Riktiga flyktingar är definierade av FN, och Sverige tar redan idag emot 30-40% av hela EU:s kvot av dessa riktiga flyktingar. För det andra är de inte barn, en norsk undersökning visade att runt 90% var över 18 år.  Det finns hur många bilder i pressen som helst, och vem som helst kan se att det inte är fråga om barn.  Dessutom frågar man sig varför det är bara män/pojkar som kommer hit? Det är knappt en enda desperat flyende kvinna/flicka? Tyder detta på desperat flykt?
Dessutom har de en märklig förmåga att tappa bort alla identitetspapper, och kunna dra rövarhistorier så fort de satt sin fot på svensk mark. De har ingen aaaaning om en enda släkting, och är ensamma i världen. Men när de fått PUT, hittar de helt plötsligt halva släkten. Mycket märkligt.

Men jag är som jag tidigare påtalat inte rasist, eller känner agg mot personerna i fråga. De utnyttjar bara det rent idiotiska systemet som politikerna i sjuklövern drivit igenom, och krampaktigt håller fast vid. Hade det funnits en dagstidning som använt sig av yttrande- och tryckfriheten (som är stipulerad i grundlagens första paragraf), hade man blåst upp denna idiothistoria och vad politikerna håller på med till stora mått, men det gör man inte. Man törs inte, bluffen är för stor, eller piskan för vass.

Till saken hör att varje s.k. ”ensamkommande flyktingbarn” kostar minst 1.2 miljoner per år för svenska skattebetalare, och det finns skräckexempel från Sigtuna på det fyrdubbla. Vad säger ni om det, svenska pensionärer? Är det belopp Ni får i pension?

Två av mina söner fick ”skavgryta” till lunch, vilken var så äcklig att de inte kunde äta den idag.

Tydligen, och vidare är dessa personer viktigare är att svenska studenter på universiteten får bostad så de kan plugga. Det finns inga studentlägenheter i Stockholm, men plats för dessa s.k. flyktingbarn går tydligen att ordna. Eller ens bostäder till de ungdomar som vill flytta från sina föräldrar. Det finns inga men till ”flyktingbarnen” finns det alltid bostäder.

Ursäkta men jag blir rätt ”kräknödig” rent politiskt. Hur länge ska detta vansinne få fortgå, och till vilken kostnad?

Så tack DN för denna artikel om ”ensamkommande barn”. Ullenhag, Billström och Maria Ferm ler säkert i mjugg.  Det handlar om skäggiga muslimska ankarmän, som i brist på identitetspapper borde sparkas ut omedelbart i brist på giltiga identitetshandlingar. I Schweiz heter det att de är illegala immigranter, och de åker ut omedelbums. Men för dig som bara läser dagstidningar och lyssnar på public service, kan jag berätta att man med detta menar  stackars ”papperslösa”, som snart kommer att få samma eller bättre rättigheter till det svenska sjukvårdssystemet som vanliga svenska medborgare.

Ok, titeln "stackars barn" satte jag för att lura Interaktiv Säkerhet AB i Varberg, som raderar blogglänkningar de anser opassande på DN:s uppdrag. Tryckfrihet...