söndag 18 oktober 2015

Förklok

Sverige har alltså tagit emot absolut flest ”flyktingar” per capita i hela Europa. Vi har enorma problem med den stora invandring vi redan haft, det kan ingen förneka. Även kostnaderna är enorma emedan man går kräftgång om skolan, pensioner, försvaret, sjukvården och alla andra områden man nedprioriterat under en längre tid.
Invandringen har varit en helig ko, som allt skulle offras till och argumenten till den förda politiken blir allt mer direkta lögner för varje dag som går.
Kostnader? Nähä, inte en enda siffra. Sedan professor Ekberg kunde konstatera att vi pratar om minst 50 miljarder årligen är locket på. ”Svårt att beräkna” enligt Anders Borg för några är sedan.

Alla som har kritiserat den förda invandringspolitiken har blivit stämplade som rasister eller lightvarianten främlingsfientliga. Allt som anfördes av SD var givetvis direkt hänförbart dessa två kategorier, och gärna gjordes diverse kopplingar till rasism. Man skickade ut sina värsta skandalmurvlar och gjorde (och gör), allt man kan för att smutskasta alla som på något sätt kritiserar förd invandringspolitik. Expressens murvelchef (ansvarig utgivare) har dock nu blivit stämd I ett civilrättsligt mål till vilket pengar samlats in genom donationer. Jag hoppas han får en "guldspade" uppkörd i någon lämplig kavitet under byxlindningen. Olagligt eller ej spelade ingen roll – målet legaliserade medlen.
Jag är inte efterklok, men kan bara referera till det jag själv skrivit tidigare på denna blogg och vidare de saker SD anfört de senaste åren.

Situationen är nu i det närmaste en katastrof, och det finns inga som helst tecken på avmattning. I Tyskland har jag läst om att man tvingas kasta ut hyresgäster i bostäder de bott tiotals år för att ge plats för flyktingar, utanför Staufen ställer man upp containrar för ”flyktingar” att bo i, här i Sverige blir det tält som en akut nödlösning. Militären kallas in som hjälp till Migrationsverket. Merkel har insett sitt misstag och erbjuder Turkiet rena pengar för att sätta stopp på strömmen ”flyktingar” (
länk).
 Det tyska polisfacket vill sätta upp stängsel vid gränsen (länk).
 
Här i Sverige kryper parti efter parti ”till korset”, och förslår temporära uppehållstillstånd, att kommuner ska få rätt att förbjuda tiggeri, och lite andra halvmesyrer för att fiska efter lösningar men slippa stå i skamvrån tillsammans med SD. Beröringsskräcken är total. Hellre oheliga politiska koalitioner är att erkänna att man har och har haft fel.

Vi har inga arbeten, problem med utanförskapsområden, gängkriminalitet, inga bostäder, inget försvar, dålig sjukvård, fattigpensionärer som byggt upp den svenska välfärden och framför allt astronomiska kostnader för den sanslösa migrationspolitiken som inte räddar människoliv utan bara drar hit ekonomiska migranter som vill ha en bättre levnadsstandard.
Fackföreningarna har börjat inse att en stor del av deras medlemmar kommer att rösta på SD.

Allstå; Vad var det jag och SD sa redan runt 7 år sedan? Vem och vilka hade rätt?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar