lördag 7 november 2015

Med tårna över avgrunden

Vänsterpartiet är som alltid ena riktiga muppar. De verkar ha någon skev världsbild, inget biter på dem trots att de blir totalt överbevisade på alla sätt.
Rent generellt kan man för det första konstatera att kommunism som sån är en misslyckad ideologi. Det finns några få länder kvar som är kommunistiska, men det är bara en tidsfråga innan de kommer att försvinna och ersättas av mer eller mindre kapitalistiska system.

Kanske hade ett kommunistiskt system fungerat för drygt 100 år sedan, men i och med att allt blir alltmer komplicerat finns inte en chans i världen att ett kommunistiskt toppstyrt system ska fungera. Ett kommunistiskt system har en mycket viktig komponent och det är att kunna mata medborgarna med den information (=propaganda) de behöver för att inte ifrågasätta. En direkt konsekvens av detta är givetvis att man samtidigt måste hindra medborgarna att få information från andra källor är de man kontrollerar. Det kanske funkade får 100 år sedan men inte idag med internet, folk reser globalt och information färdas över världen inom några millisekunder. Allt detta förnekar kommunister, och menar att staten och myndigheter måste ha kontroll över allt för att på så sätt kunna se till medborgarnas bästa. Men det fungerar ju bara inte och de få kommunistiska länder som finns kvar har på sin höjd skendemokratier, men vanligare är rena diktaturer.

Här finns en direkt koppling med islam, där man i stället för att ha en diktator har någon gammal bok skriven för 1400 år sedan, som religiösa ledare tolkar på det sätt det passar dem. Att ifrågasätta är på samma sätt som i kommunistiska länder kopplat med en stämpel i pannan som ”otrogen” eller enligt kommunistiskt språkbruk ”fiende till staten”.
I den kommunistiska historien kan vi räkna in tiofalt fler mördade av politiska skäl än vad nazisterna avrättade, men det är givetvis opportunt att glömma detta och i stället utmåla SD som rasister och nazister.

Ett typiskt kännetecken är i alla fall, och i bägge fallen förnekande av verkligheten och utveckling av samhället.

Så här kommer en bild direkt från dagens hemsida på migrationsverket.
 
Men enligt vänsterpartiet råder inget som helst problem som man måste göra ett dyft åt, tvärtom – vi borde öppna våra gränser helt och vara solidariska med varenda kotte som lyckas smuggla sig hit.
Vårt välfärdssystem är på väg att braka ihop, vi har inget försvar, skolorna är urusla, rättsväsendet klarar inte längre att utreda brott och gemene man vet idag att det inte är mödan värt att ens anmäla dem. Det heter av någon märklig anledning för kommunister för ”solidaritet” och att ”hjälpa flyktingar”. Att det i själva verket är rent ekonomiska lycksökare viftar man enkelt bort med det nysvenska ordet ”främlingsfientlighet”. Det är till och med legalt att ta en stor del av det riktiga biståndet till riktiga flyktingar i konflikters närområden till att bekosta vansinnet. Här kan vi alltså kombinera kommunister och socialister, vilka egentligen bara är en form av ”kommunister light”, som tycker att det finns någon obestämd gräns för kapitalism, vilket det inte gör.

Det är ganska enkelt; de funktioner i ett land som är generella ska vara statliga och betalas av alla, och det är resp. myndighets skyldighet att fördela dem rättvist. Vi pratar om försvaret, tull, polis, domstolar, ambassader och några andra samhällsfunktioner som måste vara generella och ska betalas genom statlig skatt. Det som behövs lokalt och hur man vill att det ska fungera lokalt är sedan baserat på hur respektive kommun bestämmer. Att regeringen ska diktera för kommuner vad som gäller eller att man partipiskar kommuner är ett direkt demokratibrott, på samma sätt att man inte tillåter folkomröstningar samt att sådana är rådgivande.

Det svenska välfärdssamhället står med tårna över avgrunden och välfärden och all logik är av någon anledning bortkopplad. Kommunister och socialister har ingen botten på solidaritet. Tillåter man dem styra tvingar de alla att vara solidariska via skattsedeln. Kollektiv dumhet och rent vansinne alla ska ställa upp på. Tack så förbannat mycket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar