söndag 13 december 2015

Grattis! Höjd kommunalskatt åxå.


Kommer Ni ihåg för några år sedan hur lönsamt det skulle vara för Sverige att ta emot “flyktingar”. Många var "högutbildade" och "vi behövde arbetskraften" hette det. Ullenhag hade visioner om att de unika språk och kulturkunskaperna skulle dra in miljarder till svenska exportföretag.

Vilka var det som gick emot, och berättade att så inte skulle bli fallet, men som fick diverse tillmälen på nysvenska om att de var rasister och främlingsfientliga?

Så idag har vi alltså en ekonomi där all den välfärd man byggt upp i stort sett efter andra världskriget håller på att krackelera i brist på pengar. Sjukvården är kass och de anställda har låga löner. Vård får man betala för och i synnerhet tandvård (om man inte befinner sig olagligen i landet).
Skolorna är usla och resultaten sjunker som en gråsten. Lärarna är underbetalda, och det är föga överraskande att inga söker sig till lärarutbildning.

Vi har inget försvar, och kommer inte få något värt namnet heller de närmaste årtiondena. Det finns helt enkelt inga pengar. Polisen är underbemannad och har uppenbarligen gett upp hoppet mot den nya organiserade brottsligheten. ”Utanförskapsområden”. Tullpersonalen vill nu även börja bära vapen (
länk).
Vi har nu tiggare i snart vartenda gatuhörn som vi ska tycka synd om. På nysvenska heter de EU-migranter, vilket ska låta lite trevligare.
Bostadsbristen är akut, vilket leder till att ungdomar som vill gå på högskolor eller universitet inta kan ta sina platser då det inte finns bostäder.
Men ovanpå detta vill alltså Magdalena Andersson gå ut och låna pengar, trots att vi redan har en stor statsskuld. Kommuner som ”ställt upp”, går nu på knäna eftersom det inte alls är en så god affär att ta emot ekonomiska migranter som man kanske trodde. Visst. Staten ersätter rundligen de första åren, men därefter är det kommunernas problem, och kostnaderna för att försörja och bekosta bostad för alla, samt ordna skolgång, hemspråksundervisning, tolkar och annat skjuter i höjden.

Så vem blir förvånad när ett stort antal kommuner nu flaggar för att höja kommunalskatten (
länk)? Inte jag i alla fall. Sjuklöverns politiker flaggar för att vi ska påverka EU så att vi kan slussa asylsökande vidare, men det inser alla givetvis är ett rent misslyckat spel för galleriet.
Vi ska alltså fortsätta bedriva den mest vansinniga migrationspolitik som någonsin skådats.
Vi får högre skatter som ett direkt resultat av den politik man har drivit och driver. Och vi ska skuldsätta oss ytterligare för att fortsätta bedriva denna idiotiska politik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar