onsdag 15 juni 2016

SVT: kostnaderna för migrationsverket.

Är det någon som tvivlar på att de senaste årens migrationspolitik är ett enormt kostsamt fiasko, bekostat med skattepengar. På denna länk av SVT har vi alltså svart på vitt beträffande de statliga utgifterna. Till dessa kommer givetvis kommunernas kostnader som lär rendera i kommande kommunala skattehöjningar. Man kan notera att man sannolikt under ”Internationellt bistånd”, inkluderar nettobetalningen till EU som per capita är nästan dubbelt så stor som Storbritannien tycker är så anmärkningsvärt att de folkomröstar om detta om några dagar.
Hur kan våra styrande politiker vägra att inse rena fakta? Hur kan de förvägra medborgarna information? Hur kan de tillåtas stänka små vackra blå stjärnor i våra ögon om hur bra det är med ”berikning”, när kravaller, gängkriminalitet och bilbränder är legio i ”utanförskapsområden” man skapat? Lite harmlöst vill man nu göra det straffbart att åka till IS, eller uppmana till eller understödja terroristresor.

Faktum kvarstår; den sanslösa migrationen kostar mer än vad det får kosta att försvara landet. Det är regeringens prioritering enligt det statliga nyhetsorganet SVT.

Visst, du kan ju tycka att detta är en propagandasite. Det är det, med mina åsikter om hur jag vill att svensk politik ska bedrivas och vad som är viktigt för landet. Kalla det propaganda om du vill, ty det finns egentligen ingenting som är objektivt och tillhandahåller nyheter, fakta, information eller utbildning. Allt är propaganda, det är bara att inse. Men hävdar man att det är opolitiskt för att medborgarna ska kunna skapa sig egna åsikter – ju mer propaganda är det, det är bara att inse. Propaganda är vidare lika mycket vad man berättar som vad man inte berättar. Invandringens kostnader är ett typexempel på information man inte berättat om i detta land, alltså ett fall av ren propaganda. När nu de rena kostnaderna för migrationsverket överstiger försvarets, kanske det börjar tändas ett ljus i medborgarnas huvuden. Vi pratar alltså om bara kostnaderna för migrationsverket, inget annat. Lägger vi på andra kostnader hos kommunerna, för polisen, fångvården, rättegångar, hos arbetsförmedlingarna, skolor, SFI, diverse arbetsmarknadspolitiska åtgärder och en hel del annat hamnar man sannolikt på det dubbla.

Men alltså bara kostnaderna för migrationsverket överstiger alltså kostnaderna för försvaret och samhällets krisberedskap anger SVT som knappast kan anses som en site för fakta/opartisk information.
Var tycker du gränsen går för den sanslösa migrationspolitiken? Barkbröd, pensionärer som svälter ihjäl på äldreboenden, för att det är så  synd om varenda kotte som lyckats smuggla sig till detta land, och alla kottens anhöriga?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar