torsdag 14 februari 2019

Importerade pedofiler?

Detta börjar bli allt sjukare (länk).

Hur i kan man tvinga små barn att bära slöja och varför? Finns det perverterade personer i detta land som finner upphetsning i att se en 10-årings hår, eller vad är problemet? Blir upphetsade av ett barns kropp? Är det religiöst betingat är denna religion, eller åsikt helt sjuk. Är det någon sjuk kultur, vill vi inte ha den här och det finns garanterat ingen svensk som finner det accepterbart i detta land.


Jag kan faktiskt inte acceptera att kvinnor tvingas klä sig på vissa sätt baserat på en religion eller vad det nu är. I detta land har vi jämställdhet och kvinnor har full rätt att klä sig precis som de vill. Att man nu importerat en massa människor med helt rutten kvinnosyn och en religion som kommer från koranen eller imamer struntar jag blankt i.

Om man accepterar kulturella, etiska eller religiösa saker från för oss främmande saker ska vi acceptera hedersmord, könsstympningar och i praktiken allt som tillhör för oss främmande saker. Andeutdrivningar givetvis.
Vi ska acceptera att i varenda stad det finns muslimer ska böneutrop gälla. Fläskkött ska förbjudas o.s.v.
Vi har ett aktuellt rättegångsfall där en kvinna inte visste att man i detta land inte fick aga sina barn. Alltså gällde inte svensk strafflagstifning, så varför inte hedersmord?

Men ni svenska politiker, ni måste fatta att det enkla faktum att man kan inte ha en fungerande smältdegel av regler. I Sverige gäller svensk lag. Man har i grundlagen lyckats få in att Sverige är ett multikulturellt samhälle. Nu ser vi alltså frukterna därav. Regeringen jobbar på att kunna styra upp internet så att inga ej PK-åsikter  må se ytan. Förbud mot alla typer av sådant ifrågasättande föreslås och ren DDR-censur.

Men tillbaka till simförbundets ordförande; är det några andra än pedofiler som kan kan bli upphetsade om små flickor är nakna eller inte bär slöja?
Hela förra sommaren hade min granne två nakna småflickor som njöt av vädret och badade i deras pool. Finner man upphetsning att se nakna småbarn har man en allvarlig mental störning.

Inga kommentarer: