onsdag 21 mars 2018

97.6%

Om våldtäkter:

-14 av 43, eller 32 procent, hade tidigare dömts för brott i Sverige vid tidpunkten för våldtäkten.
-32 av de 43 dömda männen är utrikes födda. 10 är födda i Sverige med en eller båda föräldrarna utrikes födda.
-1 är född i Sverige med båda föräldrar också födda i Sverige.” (länk Expressen, länk Aftonbladet och länk Dagens juridik).
97.6% alltså av alla gruppvåldtäkter begås enligt Expressen av män med utländsk härkomst.
Enligt Brå i Expressens artikel: ”I vår studie 2005 var det fem gånger vanligare att misstänkas för våldtäkt som utlandsfödd jämfört med den som var född i Sverige med två svenska föräldrar, säger Stina Holmberg.”. Men man ska då veta att studien Brå gjorde 2005 omfattade åren dessförinnan, alltså är det drygt 13 år gamla data. Sedan dess vet vi alla vad som har hänt; det har strömmat hit i synnerhet män och manliga tonåringar.

Hur många kvinnor har våldtagits i onödan för att man både mörkat hela problematiken på olika sätt men vidare skyllt på allt från liten julgran, varm väderlek till socioekonomiska skillnader? Hur lång tid, och hur många kvinnor ska våldtas innan regeringen agerar?

Nu pratar man om att man ska införa begreppet ”samtycke”, varför då? För att förvirra och kunna leka med statistik? Det har alltid varit solklart vad som är en våldtäkt, och det finns inga som helst förmildrande omständigheter. Man har uppenbarligen givit domstolarna instruktioner om att default fria i alla våldtäktsfall, polisen lägger våldtäktsfall på hyllan, och då man i nödfall dömer ut fällande domar är straffen rena skämt och skadestånd betalas inte ut. Var är Ni svenska feminister? Hur många är det som tror på vänsterpartiets senaste utspel (länk) om att det är män som våldtar och problemet ligger i integration (som man måste satsa mer på).?
Kan man anse att det är ”agg mot folkgrupp” att påtala ett uppenbart fenomen som finns statistiskt säkerställt t.o.m. av en statlig myndighet? Vidare pekar det inte ut en folkgrupp per se, utan lokaliserar ett uppenbart problem rent geografiskt eller till vissa länder eller områden?

2 kommentarer:

Kattvinge sa...

Gudrun Skyman med sina feminister springer fram med svärd i hand o säger att minsann 2,4% minsann är svenskar!! Återigen - alla män är talibaner... att vi skulle ha sluppit 97,6% om vi sagt NEJ i mångt o mycket och sett till att folk får åka hem till sina länder igen - det är tydligen helt ointressant...

Jag är så trött på vårt samhälle, alltså de som styr.... Ja, jag är beväpnad med både stekpanna och numera även ett paraply vid dörren... paraplyet bär jag med mig oavsett väder... för man vet ju aldrig - det kanske kommer att regna....

Jag försöker få mina kvinnliga vänner att göra detsamma... ingen kan döma dig för att du försöker skydda dig mot vädret....

Tyvärr så verkar snart även paraplyer bli Hets Mot Folkgrupp... För när du försöker försvara dig mot gängvåldtäkt och försvarar dig med ett paraply = hets mot folkgrupp... för för gängvåldtäkt är ju bara en kulturell grej... alltså... du kan bli anmäld för HMF...

Endast i Sverige...

Men tydligen är det helt ok att vara gift med barn enligt Socialstyrelsen (ok, de har nu dragit tillbaka pamfletten som skulle skickas ut) - men ändå... det är helt ok... om du är troende enligt en viss tro...

Vackra Sverige!!

Ulmerkotten sa...

Hallå Kattvinge!

Men jag tycker det är förbannat illa och ren rättsröta när man avsiktligen döljer brottslingars utseende för att man måste följa politikernas PK-direktiv. Det är alltså viktigare än att få fast våldtäktsmän. Det har alltså skett två våldtäkter, en i Bromma och en vid Frescati i Sthlm de senaste dagarna, men polisen nämner inte hur brottslingarna ser ut trots att man inte tagit fast dem. I bägge fallen har kvinnorna uppgivit signalement.
https://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/valdtakt-utomhus-i-stockholm-mitt-pa-dagen/

Alltså förutsätter man som läsare, att det rör sig om personer med "utländsk härkomst", inte konstigt alls. Men man undrar hur många kvinnor som våldtagits i onödan för att media inte berättar sanningen och politikerna importerar idioter med rutten kvinnosyn.
Rent juridiskt finns det ju en term som heter "vållande". Svenska PK-politiker är vållande till varenda våldtäkt som begåtts av personer från andra länder och med rutten kvinnosyn. Grattis Gudrun!