söndag 27 januari 2019

Expressens hyenor



Det är väl ingen nyhet att Expressen bedriver rent vidrig och felaktig journalistik (länk). Man ljuger, förvränger och feltolkar efter bästa förmåga och kunna sälja sin tidning. ´

Låt oss dra tillbaka klockan några år när Expressens hyenor skulle avslöja rasism och smygfilmade SD-personer i deras hem och ljög ihop artiklar. Det är direkt olagligt att smygfilma personer, i deras hem och sedan ljuga ihop artiklar och köra löpsedlar. Detta fick man pris för, guldspaden, och firade tillsammans med kriminella vänsterextremister från Researchgruppen med skumpa. De som drabbades hade givetvis ingen som helst talan mot en stor tidning, eller chans att få rätt i en tingsrätt.

Detta kännetecknar Expressen och andra skandalblaskor som borde förbjudas. Det handlar inte ett uns om fakta eller avslöjanden, det handlar om att sälja sin tidning till naiva idioter som tror på hyenajournalistik, och direkta lagöverträdelser.
Nej, jag är inte för censur. Men jag är emot skandalblaskor som Expressen och anser därvidlag att Thomas Mattson borde spärras in, och tvingas till en kurs i pressetik. Hans hyenor har gått lång över gränsen för var som är lagligt, men problemet är att varken Mattson eller hyenorna går att åtala.
Vem kan åtala en stor dagstidning? Inte ens kungahuset och definitivt inga privatpersoner. Visst, vill du spendera några miljoner på ett mål du inte har en chans i, kan du ju köpa trisslotter i stället. En mycket bättre investering.
Kommer en av dessa Expressens hyenor vid min dörr får de en gevärspipa under näsan. Grattis till något ni förtjänar.





Inga kommentarer: