onsdag 22 september 2010

SD är inte rasister eller främlingfientliga

Men när ska någon i PK-media fatta att SD inte är rasister? Det är tydligen så att för att några höga politiker helt felaktigt fått för sig, och myntat uttryck som ”främlingsfientliga”, ”islamofober”, samt kallat SD för rasister om inte ”nazister”, har detta blivit en sanning. Ingen har låtit SD gå i svaromål. Nix, det är bara för media och politikerna inom sjuklövern att mala på med sina lögner för att de ska bli sanningar.

Man har totalt vägrat att ta debatter efter Vellinge, och fortsätter att trumma ut sitt budskap via PK-media. Ju fler gånger man upprepar en lögn, ju mer en sanning blir det tydligen.

Det som retar mig, och som jag anser vara ett direkt angrepp på demokratin, är att man iscensätter en ren och felaktig smutskastningskampanj med rena lögner, och i lagom tid före ett val. De som försökt bemöta alla dessa, t.ex. med kommentarer i tidningarna har fått sina inlägg raderade (tusentals), och blogglänkningar har bara försvunnit. PK-media hade ju fått order från högsta ort att medborgarna inte skulle få veta sanningen. Sanningen har ju nämligen de etablerade partierna monopol på – så mycket för yttrande och tryckfrihet.

Nu är det så att SD inte är valken främlingsfientliga, rasister eller nazister. Vad man inte accepterar är dock den totalt oansvariga invandring som sker till detta land. Det betyder inte att man är främlingsfientlig, rasist eller nazist. Det innebär att man insett att Sverige inte kan vara en socialbyrå för alla som kommer till detta land för att få en bättre levnadsstandard. Samtidigt är det inte på något sätt inte en utsortering eller nedvärdering av de personer vi pratar om, men det är en anpassning till vad FN klassificerar som flykting och vad som nu gäller i stort sett i hela EU.

Nu har det gått så långt att man ifrågasätter SD-politikers opartiskhet, vilket man kan läsa i denna artikel.

Den nämndeman som på minsta sätt fattar ett beslut på rasistiska grunder, eller antyder rasism rasistiskt ska bort, så enkelt är det. I Sverige gäller svensk lag, och den och SD:s partiprogram överensstämmer utan problem. Det finns ingenting i SD:s partiprogram som handlar ett dyft om rasistiska åsikter eller särbehandling av människor baserad på ras, språk, hudfärg, skonummer, kön, eller något annat.

Detta är förbaskat svårt för vissa att fatta. I synnerhet de som tror att de får höra sanningen via Public Service eller PK-media. Mycket sorgligt för demokratin, och ett bottenmärke i politikernas indoktrineringskampanj.

1 kommentar:

Anonym sa...

Däremot finns det rasister i komunistpartiet ohly tex afa mfl.