måndag 9 juli 2018

Olle Thorell

Det finns ett nättroll på FB som heter Olle Thorell, är sosse och ljuger folk rätt upp i ansiktet. Han är tydligen med i riksdagen vilket säker en hel del om sossarna. Man har ju pratat om rena lögner och otillbörlig påverkan på nätet och Thorell är uppenbarligen ett nättroll som ljuger, smutskastar och döljer rena fakta. Visst, alla har rätt att ha sina åsikter men om sossarna har en så naiv person i sin riksdagsgrupp är det bara ett stort underbetyg.
Hans inslag på FB är synnerligen naiva, han pratar långsamt och har textning i stora bokstäver i nederkant. Man kan inte låta bli att göra kopplingen till ”Nyheter på enkel svenska”, vilka antingen är avsedda för rena idioter eller personer som knappt kan svenska. Ett tips till Olle vore att ha en version på lätt arabiska, då det uppenbarligen är en stor väljargrupp man appellerar till, vilket uppenbarligen är den sistnämnda, men som hittat svenska pass i flingpaket.
https://www.facebook.com/olle.thorell/videos/10156405379348340/UzpfSTEwMDAwODAyNTczMTY2ODo2NDc5Mjc1ODIyOTMzMjM/
Men låt oss nu granska innehållet i ett typiskt inlägg av hr. Thorell (länk).
Det första han påstår SD inte all har haft rätt när det gäller invandringen och de konsekvenser vi alla kan se, eller har sossarna haft rätt hela tiden? Nu var det regeringen Reinfeldt som startade hela problemet, i samarbete med miljömupparna. Men för knappt fyra år sedan tog sossarna (med miljömuppar i regeringen), över rodret. Man gjorde inte ett skit åt problemet och alla de kostnader och konsekvenser för samhället vi ser idag är en direkt konsekvens av detta. Nu kryper man till korset och fattar hur vansinnig migrationspolitik man bedrivit, men tar inget ansvar för problemen utan svamlar om att allt som utmaningar, integrationsvårigheter, eller att andra stater i EU måste ta sitt ”ansvar”.
Men rena fakta är att SD sedan man kom in i riksdagen motionerat under alla år för att få stopp på vansinnet. Detta har sossar, vänsteridioter och alliansen regelmässigt röstat ner. Nu kopieras SD:s motioner med smärre modifikationer och sjuklövern lanserar det som sina egna förslag, men att tillstå att samma förslag lagt på riksdagens bord långt tidigare innan problemet blev akut gör man givetvis inte.

Sedan påstår Thorell något helt felaktigt; SD tycker att det alltid kommer för många invandrare. Detta är en ren lögn. Däremot är det givetvis så att det de senaste åren definitivt kommit för många invandrare, mer än det går att hantera och därav problematiken. Ovanpå detta har vi alltså Dublin-överenskommelsen, som anger att en flykting ska söka asyl i det första EU-land denne kommer till. Detta har uppenbarligen inte fungerat och s.k. flyktingar har betalat flyktingsmugglare för att bli transiterade till just Sverige eftersom det blivit känt att Sverige har och har haft den mest naiva migrationspolitiken i hela världen och ett välfärdssystem utan några som helst gränser. Man kan alltså minst avfärda 95% av de som kommit till detta land de senaste åren som rena flyktingar utan problem. Det finns runt 65 miljoner riktiga flyktingar i världen enl. UNHCR, men regeringen tar av riktig flyktinghjälp till flyktingläger för att bekosta de illegala ekonomiska migranterna och deras anhöriga som av någon idiotisk anledning ska få komma hit.
Vidare påstår Thorell att man ska passa sig för muslimer enligt SD. Jag vet inte vad SD tycker i denna fråga men helt klart är att det pågår en ren islamisering av landet, och att muslimer anser sig ha rätt att ställa krav. Undfallenheten är direkt uppenbar, och moskéer och minareter byggs.
SD har rötterna i nynazismen påstår Thorell sedan. Du kanske titta i din partihistoria Thorell, och kolla vilka det var som stämplade ett stort rött ”J” i judars pass, tvångssteriliserade minst 60.000 personer som inte passade in i sossarnas folkhem. Svenska raslagar var mer långtgående än tyskarnas under kriget. Att komma med vaga kopplingar mot SD och nynazister är rent larvigt. Dessutom har en stor mängd judar flytt från ”utanförskapsområden” efter trakasserier från muslimer. Men det är väl inte rasism, Thorell?
Asylrätt? Visst Thorell, men inte för ekonomiska lycksökare som transporterat sig hundratals mil och genom hela EU. Trams.
”Vi har tagit emot ett orimligt stort ansvar för EU:s flyktingmottagande under flera år, det är inte hållbart”, säger Thorell. Har SD haft rätt hela tiden, frågar sig retoriskt Thorell. Jäpp, så är det .
Jaha, och vilka har ansvaret för detta totala misslyckande om inte regeringen?
Och Olle, sluta att påstå saker som att SD alltid kommer att tycka att det kommer för många invandrare – det är en ren lögn. Många är farliga, står för en rutten kvinnosyn, och mycket av detta har islam att göra. Därvidlag har du rätt men fattar inte problemet.

1 kommentar:

Arlav sa...

Olle Thorell är ett hopplöst fall, bara att inse det.
Vill man få flera exempel kan kan ju söka på sajten "s-info.se".
Synnerligen underhållande läsning, men med stor varning för blodtrycket!
Frågan är väl har vi egentligen tagin emot några riktiga flyktingar?
De flesta har ju kommit via Danmark, ett lan i fred, eller Tyskland, ett land i fred.
Ska inte asyl sökas "i första EU-land"?
Vi har alltså tagit emot en majoritet av ekonomiska lycksökare som ser ett lite kallt land i Norr som sitt mål, inte riktiga asylanter.
men vi har ju råd - sägs det...
Fråga fattigpensionärerna, bara kostnaden för "de 9000 som planerar att studera" skulle nästan räcka till att ge fattigpensionärerna ett betydligt bättre pension!