fredag 29 juni 2018

Vad att vänta i PK-media


Nu är det ju snart val. Vad vi kan räkna med är att media har buffrat upp ett antal skitsaker man kommer att blåsa upp till skandaler för att smutskasta i synnerhet SD. 
Saken är den att väljarnas minne är kort, men kan ha en påverkan strax före ett val. Alltså sparar man alla smutskastningar till precis före valet för att på så sätt sänka trovärdigheten i detta fall för SD.
Det kan ju knappast vara någon nyhet för någon att media mörkar alla problem som har med invandringen att göra samt är översållade av vänster och miljömuppar. Ovanpå detta har vi ju givetvis att det uppenbarligen går ut direkta direktiv till media om vad som är nyheter och hur dessa ska rapporteras. 

Mörkning av ”utländsk härkomst” samt svammel om ”socioekonomiska skillnader” och mycket annat har vi hört till vår leda de senaste åren. Brå har tydligen nu öppnat en liten port till att göra en utredning, men det är en ren självklarhet att en sådan kommer bli klar långt efter valet. Den senaste utredningen från Brå (2005) uppdagade en grov överrepresentation och i synnerhet när det gäller olika sexualbrott. 

Regeringen gör dessutom utfästelser på allt man ska satsa på om man får egen majoritet efter valet. Det är inte alls svårt att göra, man fattar givetvis att man inte har en chans till egen majoritet och har därför inga som helst problem att utlova enorma satsningar på alla områden.

Men åter till problemställningen, media är rent generellt vänstervridna vilket inkluderar Public Service. Man har säkerligen letat med ljus och lykta det senaste halvåret minst efter minsta komprometterande saker som på något sätt kan knytas till SD. Direkt olagliga dataintrång och annat kommer man låta tredjepartsföretag som Researchgruppen göra och man kanske även kommer sannolikt köra med rent Wallraffande som Expressen gjorde för några år sedan.

Skandalavslöjanden är alltså att vänta, påhittade och vänstervridna för att uppnå maximal påverkan. Public Service kommer dock ha en försiktigare inställning och man kommer sannolikt att referera till t.ex.  vänsterextrema Expo eller större tidningar för att på så sätt framföra samma budskap men då under täckmantel.

Men meddelandet är alltså att det ganska snart kommer att initieras en stor smutskastningskampanj i synnerhet mot SD.

Men kanske är det så att medborgarna fattat detta och lärt sig av hur media agerar vilket i detta fall innebär att man buffrat upp alla saker man hittar, kopplingar, saker i barndomen eller vad det än må vara och sedan publicera detta som skandalavslöjanden för att misskreditera SD. Detta är bara att vänta inom snar framtid.

Inga kommentarer: