måndag 18 januari 2010

Förbannat trött på invandringspolitiken

Nu är jag trött på det här.

Politikerna stoppar huvudet i sanden som strutsar och mumlar några uttjatade mantran från 70-talet om acceptans, synd om, multikulti o.s.v. och alla som inte håller med den är givetvis rasister. I dagen SvD kan man i denna artikel; http://www.svd.se/nyheter/inrikes/oro-i-fororter-het-sakerhetsfraga_4106545.svd, läsa att det är radikala islamiska grupper agerar inom de förorter som tidigare är kända för hög brottslighet och även rena kravaller. Till och med Nalin Pekgul, menar att de har siktet inställt på att ta över vissa områden, och man kan även läsa att omkring 20 personer åkt till Somalia, och en del av dessa kämpar nu mot regeringen, enligt vad SÄPO vet.

De senaste åren har alltså s.k. ensamkommande flyktingbarn, ökat rent lavinartat, och man ska alltså vara bra naiv för att inte se ett samband och vad detta innebär:

1. De kommer alltså huvudsakligen från Somalia, Afghanistan och Irak. Just dessa tre länder är välkända för islamisk extremism.

2. Att smugglas till Sverige kostar mellan 3 och 10 årslöner i dessa tre länder. Man frågar sig alltså vilka som bekostar smugglingen. Om de själva bekostar smugglingen, eller någon anhörig gör detta, är de knappast flyktingar i ordets bemärkelse. Om någon utomstående gör detta, alltså betalar minst 100KSEK, har dessa givetvis en avsikt med detta, antingen religiös eller rent ekonomisk. Hur man än vänder på det är det ett faktum att ingen kan vara desperat flykting.

3. Alla råkar vara just under 18 år, men klassas som barn.

4. En stor majoritet är män eller pojkar, vilket tyder på att det inte rör sig om desperata flyktingar.

5. Inga av dem har giltiga identitetshandlingar. Antingen har de inga eller åxå förfalskade.

6. De smugglas till Sverige i grupper, som bara dyker upp. De kommer alltså inte ensamma, utan i gruppresor.

7. Av någon märklig anledning ”hittar” de ensamkommande flyktingbarnen sina anhöriga, ganska snart efter att man fått uppehållstillstånd. Som en konsekvens av detta har anhöriginvandringen ökat lika lavinartat som de ensamkommande flyktingbarnen.

8. Hur desperat flykting är man om man låter sig transporteras flera hundra mil och över minst ett dussintal gränser?

9. Radikala islamiska grupper har börjat etablera sig i vissa förorter, med stor invandrartäthet. Märkligt…måste vara en ren tillfällighet.

Så hur i h-vete kan svenska politiker, och i synnerhet migrationsminister Billström fortsätta denna cirkus? Jan Björklund fick stående ovationer på något ”landsmöte” när han menade att Sverige har så stor yta att vi får plats med fler flyktingar. Maud Olofsson blev utskåpad av Jimmie Åkesson i en TV-debatt. Att rödgröna lägret inte reagerar är inte så konstigt, men de borgerliga…

Jag har redan tidigare tagit upp vad dessa flyktingbarn kostar, så det ska jag inte tjata om. Men jag har även räknat ut att, om nu någon tror att det handlar om arbetskraftsinvandring, är det lyckligt om de som idag kommer till Sverige som ensamkommande flyktingbarn, hinner betala tillbaka vad de kostat skattebetalarna innan de når pensionsålder.

Som svensk skiter jag i om muslimer utövar sin religion i detta land. Men jag vill faen inte se minareter i varje stad och höra böneutrop, ej heller vill jag pådyvlas diverse ändringar i min kultur med hänsyn till muslimer, och jag vill inte betala ett öre för kravaller och problem invandrade muslimer orsakar i detta land. Passar inte svenska lagar är det bara att åka hem. Eller menar vissa att man ska tillåta små områden i invandrartäta områden med muslimsk fundamentalistisk lagstiftning och straff från medeltiden?

Som skrivet – jag är trött på det här. Politikerna kan inte svara på frågorna, och massmedia har fått order om att ”lägga locket på”, d.v.s. inget negativt får skrivas om invandringspolitiken eller invandrare. Så mycket för pressfriheten – ny gäller det att tysta Sverigedemokraterna, och ingen törs ta debatt med dem. En mycket svart fläck i demokratins historia och på den svenska fanan.

Add: 27/2-10. Och samma visa fortsätter i SvD i denna artikel och ingen reagerar. Kommunerna ska alltså tvingas sopa igen spåren efter Billströms/Eliassons klantigheter. Kommunerna ska tvingas till solidaritet genom att svensk lag ändras. Det svenska kommunssystemet är tydligen inget system som duger när det inte passar politikerna på riksplanet och partipiskan inte är lång nog. Varför har man då kommunpolitiker och kommunval? Kanske är dags att ersätta dem med tjänstemän som får direktiv från ovan så att allt blir "solidariskt". Likheterna med gamla DDR blir allt större...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Har en idé för en driftig journalist av en annan kaliber än 68-vänstern. Det kanske vore en ögonöppnare på etablissemanget om de utsattes för denna "kupp"! Se min blogg aktualia.wordpress.com

Ann-Marie sa...

Håller med dig till 100%! Snyggt skrivet!

Anonym sa...

Klart du blir trött när du måste hitta på 9 punkter. Jag är själv trött efter att läst hittepåsmörjan men jag skyller inte på flyktingar för det.

Per T.K. Wahlberg sa...

Ensamkommande

Minst 2200 st ensamkommande barn kom 2009.
2009: Antag att varje ensamkommande barn kommer från ett
muslimskt land och är 18 år (nr1).
Han har en far och mor samt 3 syskon i antagen ålder 16 (nr2),
14(nr3) och 12(nr4) år.
Nr 1 får asyl kan året efter (2010) ansöka om anhöriginvandring
för övriga i familjen.
Resultat från denna familj:
År 2011 gifter sig Nr 1 med en person från hemlandet.
År 2013 gifter sig Nr 2 med en person från hemlandet.
År 2015 gifter sig Nr 3 med en person från hemlandet.
År 2017 gifter sig Nr 4 med en person från hemlandet.

Nr 1 får 1 barn 2012 och sedan 1 st 2015, 1 st 2018 och 1 st 2021.
Nr 2 får 1 barn 2014 och sedan 1 st 2017, 1 st 2019 och 1 st 2022.
Nr 3 får 1 barn 2016 och sedan 1 st 2019, 1 st 2021 och 1 st 2024.
Nr 4 får 1 barn 2018 och sedan 1 st 2021, 1 st 2024 och 1 st 2026.

Från 1 (ett) ensamkommande blir det på 17 år totalt
22 nya muslimer.
Det kom ca 2200 barn år 2009.
Totalt blir det 2200X22= 48400 nya muslimer år 2026.

Kommer samma antal ensamkommande barn per år under åren
2010-2020 blir det framräknat till år 2039:
10 år= 10x48400= 484000 nya muslimer.

Åren 2020-2030 blir det med samma siffror totalt år 2047=
908000 dvs kanske 1 miljon!!!

Detta är bara vad de ensamkommande flyktingbarnen
åstadkommer.
Lägg därtill till den vanliga invandringen! Var hamnar vi då?
ÄR GAMLA SVERIGE SNART ETT MUSLIMSKT LAND ?
JAG BÄVAR FÖR MINA BARN OCH
BARNBARNS SKULL !!!!!!