torsdag 7 januari 2010

Det är Malmös problem!

Jamen, varför ska man jobba på att inkvartera dem i Vellinge? Man kan läsa om problemet i denna artikel; http://www.svd.se/nyheter/inrikes/fa-vellingebor-vill-ta-emot-flyktingbarn_4047149.svd

Detta är ju flyktingar som Malmö kommun tagit på sig, sedan har man bett företaget Attendo Care att ta hand om problemet, och Vellinge har tvingats (med partipiskan) att få dem på sin mark, för att Attendo Care ordnade dessa lokaler inom Vellinges kommungräns. Men problemägare är Malmö kommun och alltså ska de ta hand om inkvarteringen av dessa s.k. ”barn” hos familjer inom sin kommuns gränser.

Malmö har påtagit sig att ta hand om dessa s.k. flyktingar genom överenskommelse med Migrationsverket, INTE Vellinge, och Malmö får minst 1.2 miljoner (per år och ”barn”), från Migrationsverket för att ta hand om dessa ”flyktingar”.

Detta är en mycket smutsig fläck på demokratins fana, med hot om lagändringar (fall för KU), partipiskor, radering av inlägg, blogglänkar, styrning av massmedia o.s.v.

Mer info (om de stackars ”ensamkommande flyktingbarnen”), finns på denna länk; http://ulmerkotten.blogspot.com/2009/12/nu-far-det-vara-nog.html

Får man föreslå en folkomröstning i Vellinge om denna s.k. flyktingmottagning. Nähä, det går inte. Folkomröstningar är tydligen inte demokrati.

Inga kommentarer: