söndag 22 april 2018

I berikningens land


Det finns stöldligor som härjar i landet, det är sannolikt EU-medborgare. Det sitter tiggare i snart varje gatuhörn, även EU-medborgare. Vi har asfaltläggare som är EU-medborgare, galopperande sexualbrottslighet, våldtäkter är vardagsmat, handgranater, bomber, skottlossningar och mord i massor. Eldfängda bilar får snart inte en rad i media då de tillhör vardagen
Samtidigt är sjukvården i kris, polisen likaså och vi har ett s.k. försvar inte värt namnet. Givetvis dyker även Sverige i Pisa-studierna, vi har fattigpensionärer, hemlösa, utanförskapsområden, gängkriminalitet och taskig sjukvård. Exemplen på den svenska modellens haveri kan göras många, och det finns säkert fler.

Men att medborgarna ska få information om vad som händer ska mörkas; det är ju fake news. Om så inte är fallet är det agg mot folkgrupp, och myndigheter som polisen samt Brå har fått munkavle så att verkligheten döljs. Domstolarna har uppenbarligen fått order om att fria om minsta tveksamhet finns. Det är viktigare att dölja att en gärningsman inte är svensk än att lagföra denne. Undfallenheten mot islam är även talande. Svenskar ska acceptera rena dumheter för att man klassas som religion. Står svensk lag över religion, könsdiskriminering, eller är det tvärtom? Det senare verkar dock vara en realitet i detta land.
Verkligheten är dock idag så uppenbar att ingen kan förneka den. Man har effektivt under de senaste tre mandatperioderna förstört landet Sverige till ett rent varnande exempel för andra länder, såsom tas upp i utländska media.

Man har en f.d. moderat partiledare/statsminister som åker land och rike runt och propagerar invandringens paradis. Vi har en socialdemokratisk partiledare som menar att Sverige ska utvecklas, samtidigt som man höjer skatter och har varit direkt delaktiga till att fortsätta idiotpolitiken (se problemen ovan). Livrädda för nyval, desperata över att det ens kommer att bli val, hoppade man i säng med miljömupparna och vet nu inte vilket ben man ska stå på. Ju närmare man kommer och med stigande opinionssiffror för SD kan man nog inte utesluta ett samarbete mellan S och nya moderaterna. Man delar på ministerposterna. Dock inte före valet, utan efter. Sedan kan man fiska majoritet hos V, miljömuppar, Centern eller Liberalerna.

Du vet lille medborgare; med den uppkomna parlamentariska situationen och de uppenbara "utmaningar" som vi har (och som samma politiker orsakat), måste någon ta ansvar för Sverige. Yeck!

Inga kommentarer: