söndag 12 maj 2019

Ohyra på FB


 Visst, det finns unga sexiga damer på FB som vill bli mina vänner. Jäpp, det blir man trött på. Sedan är det reklam som man endast struntar i, skit som att man hoppar omkring lycklig av att ha druckit Berocca eller vad det nu heter. Visst, reklam och skit på FB.

Men vad jag blir förbannad på är att drabbas av muslimsk idiotpropaganda på FB, från Islamic Relief. (länk). Det är en skäggig tomte som svamlar om varför man firar någon muslimsk sedvänja i detta land och svamlar på något helt oförståeligt språk.

Visst, man hävdar att man har regler på FB för agg mot folkgrupp och hatiska inlägg. Men har man inga som helst filter mot ren idioti och religiöst svammel FB-medlemmarna. Jag har drabbats av svammel från Annie Lööf och annat på FB, och visst det är EU-val om ett tag. Men att drabbas av en imam som svamlar om ramadan i mitt land som om det vore något svenskt och något vi borde fira eller acceptera, där går min gräns Vill denne tomte köra sin ramadan hemma och späka sig kan jag leva med det, men han ska faen inte trakassera mig på FB med sig hyckel och försöka pracka på mig sin s.k. religion.

Han kan ta sin s.k. religion och baka in den i koranen och köra upp den i lämplig kavitet som må finnas under bältet i all stillhet. Denna s.k. religion innehåller inte bara uppmaningar till direkta lagbrott utan står för en rent vidrig kvinnosyn och HBTQ-personer som inte hör hemma i ett modernt västerland. Det är ingen religion utan en större extrem sekt, som inte fungerar har något att hämta i ett modernt västerland. Allt är baserat på en skrift från en muslimsk krigare på 600-talet i arabvärlden. Om någon är så förbaskat dum att man tror på denna s.k. religion 2019 och i Sverige är det bara att beklaga.

Problemställningen är att ju mer av islam vi accepterar ju mer undanträngda kommer vi bli i vårt eget land. Islam är inte en religion och borde klassas som extrem sekt. Man accepterar inga andra religioner, man har en totalt verklighetsfrånvänd människosyn som inte borde få finnas 2019, och vidare har man hur många ren terrorbrott på sin kreditlista som helst, för att inte nämna IS, Al-Shabaab, Boko Haram för att nämna några. Vi pratar alltså inte om några harmlösa rörelser som extrema kristna grupper som Livets Ord eller Maranata.

Vi pratar om en rörelse som avser att skaffa sig världsdominans och man har ingen som helst tolerans för andra religioner eller åsikter. Man åsidosätter demokrati och menar att sharialagar ska gälla och nu vill man alltså att vi svenskar ska acceptera detta, att ramadan ska vara en svensk högtid, att man ställer krav på att inte äta fläskkött, att få bygga moskéer och ha böneylande från minareter.

Ett citat från nätet får avsluta: ”När en person lider av vanföreställningar kallas det mentalsjukdom. När många lider av samma vanföreställning kallas det religion.”


Inga kommentarer: