tisdag 7 maj 2019

Opartiska Public Service...


Jag kollade på kvällens Rapport i Public Service och kunde konstatera att huvudnyheterna var ren propaganda för miljömupparna. Vi hade en skräckrapport om att kryssningsfartyg släpper ut föroreningar i luften. Sedan var det hoten mot den biologiska mångfalden, slutligen att Skråmos stackars barn skulle få komma till Sverige.


Det var huvudnyheterna. Man kan bara konstatera att det kunde lika gärna vara taget från miljömupparnas partipropaganda.


Jag har varit med tillräckligt länge för att av ren erfarenhet veta att miljöhoten är inte annat än ren humbug. Jag har under en massa år råkat ut för ”larmrapporter” om det mesta och som idag är helt bortglömda, men de passade ju Public Service och deras journalister samt politiker som har kunnat hitta på olika pålagor som hamnat i statskassan.
Det är nu så att vi importerar miljontals ton sopor årligen till detta land som eldas upp. Googla gärna själv.

Tror någon att detta inte genererar växthusgaser eller luftföroreningar. Men givetvis inte ett ljud om detta i Public Service, det är nämligen en lönsam verksamhet då andra länder blir av med sin skit och vi får värme i alla värmeverk och betalt. Sverige står för ca. 1 promille av de globala växthusgasutsläppen och det hela börjar bli någonstans mellan religion och rent patetiskt.
Biologiska mångfalden...tja, det låter som ett av alla de "larm" man råkade ut för. Jag minns i synnerhet "skogsdöden" för sådär 25 år sedan. Är den svenska skogen död idag? Nähä, men då var det skrämmande bilder experter och något fruktansvärt som skulle drabba landet. Public Service givetvis.  

Sedan var det ju den stackars vilseledda IS-krigaren Skråmos barn…alltså jag blir lätt kräknödig av detta. Det finns 65 miljoner riktiga flyktingar enligt FN. Vi kanske ska tycka det är synd att Skråmo dog då han bara var lite vilseledd och behövde ”stöd” i detta land. Är de tiotals miljoner flyktingbarn som finns i flyktinglägren världen över mindre värda än Skråmos barn? Är det därför Public Service måste avhandla dem som hungriga att de pratar göteborgska, och UD måste uttala sig? En annan notering är att alla Skråmos sju barn verkar vara ungefär lika gamla (länk). Det är ju lite märkligt, eller hur?


För att få relevans och trovärdighet plockar man in olika ”experter”, givetvis. Detta är en klassisk propagandateknik. Nu väntar vi bara på att miljömupparna ska komma med nypåhittade pålagor gällande miljö, och kommer tycka synd om Skråmos barn. Sannolikt sitter man redan och filar på dessa saker på partikansliet.

Men vänta nu – det kommer att ta några dagar till dess miljömupparna  kommer med förslag om skatter på kryssningsfartyg som ligger i hamn kanske Ålands/finlandbåtar åxå.

Man har varit med förr och vet hur dessa verklighetsfrämmande politiker fungerar. Jag tror en vecka till dess man ”snackat ihop sig”. Då blir det en miljövänlig sak Public Service kan rapportera.

Inga kommentarer: