söndag 5 maj 2019

”Leve Palestina – stoppa sionismen”


Så skalderade ropen 1:a maj i Malmö från SSU-anhängare. Man blir minst sagt upprörd över att ingen reagerar över att detta är klockren ”Hets mot folkgrupp” och direkt åtalbart. Nu blir det väl ingen åtalan eftersom alla svenska vänsterpolitiker stöder och har stött Palestina under alla år.
Tar vi nu det inträffade så var det alltså palestinierna och Hamas som skjutit mot israelisk militär.
Därefter slår israeliska militären tillbaka mot en bas för Hamas vid gränsen, och två hamasmedlemmar skjuts, och ytterligare två palestinier avlider.
Det tredje som händer är alltså att Hamas skjuter iväg 50 raketer mot mål i Israel.

Nu kommer nästa steg; Israel kommer att svara med ett flygangrepp mot Hamas, och cirkusen är igång igen och kommer eskalera.

Jag vet inte hur många gånger samma sak hänt, men det är aldrig Israel som börjar.


Man kan notera sju saker (och det finns fler); 
1 - Sveriges regeringar har pumpat in pengar till Palestina sedan Olof Palmes dagar.
2 – Margot Wallström har fått medalj av Hamas.
3 - Hamas är klassad som en terrororganisation enligt FN.
4 – Man har godkänt Palestina som land, trots att det styrs av en terrororganisation.
5 – Jag vet inte hur många miljarder som pumpats i till Palestina i flumprojekt, samtidigt som man uppenbarligen (och med jämna mellanrum), fixat vapen för att på olika sätt angripa Israel. Alltså 4-500 raketer enligt dagens räkning (5/5).
Man sätter in raketerna mot städer, alltså inte militära mål vilket innebär att det är en ren terroraktion.
6 – 2018 gick 535 miljoner i svenska skattepengar till Palestina i en rad flumprojekt (länk). Svenska skattebetalare finansierar alltså indirekt palestiniernas inköp av vapen.
7 – Det finns enorma flyktingläger i området där vartenda öre skulle göra mer humanitär hjälp än att på olika sätt understödja terrororganisationen Hamas.


Så historien upprepar sig och kommer sannolikt eskalera. Konflikten har startats av Hamas, och kommer inte sluta förrän Israel sopar banan med dem igen rent militärt. Sedan är det bara att vänta fem år eller så, så upprepas samma sak igen. Under mellantiden kommer ett antal svenska skattemiljarder pumpas till palestinierna som under denna tid ägnar sig åt att skaffa nya vapen och ladda upp för att kunna angripa Israel - igen..

Media kommer i alla fall måla ut Israel som angripare och komma med så hemska bilder de kan avseende drabbade och döda palestinier, gärna barn. En klassiker när det gäller propaganda. DN rapporterar t.ex. om att flera palestinier dödas av flygattack (länk). Mellan raderna ska man alltså läsa att det är israelerna som är vållande till hela konflikten.Inga kommentarer: