torsdag 23 maj 2019

Om höna av fjäder

Man kan inte annat än skratta åt media och vad de inriktar sina rubriker på. Jag avser att man blåser upp en historia om att SD:s EU-parlamentariker ”Nalle” har tagit en kvinna på brösten på någon fest. Man berättar inte när det hände, var det hände, sammanhanget eller andra detaljer. Det är ointressant i media bara att det är en SD-politiker som står på vallistan. Saken är tydligen även helt utagerad eftersom Nalle och kvinnan ska ha samtalat om saken att efter den inträffade, och kvinnan har inte gjort någon anmälan om saken.

Media blåser dock upp detta till en stor sak och vi har sett det på tidningarnas förstasidor några dagar. En höna av inte ens en fjäder men lämplig för ren smutskastning.

Mot den bakgrunden ska man alltså ställa att det inträffar ett stort antal grova sexualförbrytelser i detta land. Inte av kategorin tafsanden, utan rena våldtäkter och gruppvåldtäkter. Brott som polisen lägger på hög, åklagaren lägger ned eller det blir friande domar. Även vid de enstaka fall det blir fällande domar, utdöms larvigt låga straff och skadestånd betalas inte ut. Detta är media helt tysta om.

Ej heller är det något media som tar upp stöldligor som härjar i landet, skottlossningar, sprängningar, narkotikahandel eller andra problem som uppenbarligen är helt nya fenomen. Inte ett ljud i media, inte ens namnen på dömda brottslingar publiceras. Beskrivningar, namn och bild när det gäller dömda brottslingar publicerar ej media. Polisen går inte ens ut med beskrivning på brottslingar man vill ha fast.

IS-terrorister kallas för ”återvändare” och vi ska ta emot dem och försöka stödja dem och sociala myndigheter ska uppfostra samt fruar och barn. Inte en röst höjs i media eller av svenska politiker när man plockar in Skråmos 7 ungar.

För att fatta vad terroristerna IS står för rekommenderas Nadia Murads bok ”Den sista flickan”. Damen har fått Nobels fredspris. Folkmorden, massavrättningarna, våldtäkter och ren människohandel fruktansvärd brutalitet finns i hela boken. Men det är en mycket läsvärd bok för naiva som tror att IS-terrorister kan tillrättavisas och anpassas till det svenska samhället.

Men visst, kanske Nalle tog en kvinna på brösten någon gång och under en fest. Stor nyhet i svenska media.

Inga kommentarer: