tisdag 13 mars 2018

Guldkalven


Vi vet ju sedan flera år att man gör allt vad man kan för att mörklägga brott. Detta i synnerhet om det är personer med invandrarbakgrund som ligger bakom. Man har givit Brå order om att inte koppla samman invandrarbakgrund med olika brott eller brottstyper. Media har visat lyckliga familjeåterföreningar och berättat solskenshistorier om flyktingar som kommit snabbt i arbete. Personer som fått utvisningsbeslut har man kört snyfthistorier om. De marockanska gatubarnen ska nu få 120 miljoner (länk). Friande utslag från domstolar om man inte tvingas utdöma löjligt låga straff för att hålla skenet uppe.
Det är ett typexempel på hur man bedriver propaganda. Man måste fatta att propaganda är en lång sak utdragen över flera år och vidare att man noga selekterar vad man berättar. Lika viktigt är givetvis vad man inte berättar. Men man blir dock ganska illamående när man i media efter en lång och brutal gruppvåldtäkt försöker utmåla gärningsmännen som offer. (Lamottes senaste video.) 
Som medborgare har man lärt sig hur det går till, och hört hur man skyller på idiotsaker som t.ex. socioekonomiska skillnader. Man har lärt sig genomskåda lögnerna och man måste framför allt läsa mellan raderna och vidare hämta information från alternativa media som inte är toppstyrda. Givetvis har dessa okontrollerade medier blivit en vagel i ögat på styrande politiker. Tankesmedjan för nysvenska hittar på nya ord för allt från tiggare (EU-medborgare) till personer som ifrågasätter islam som religion (islamofobi och främlingsfientlig med "agg mot folkgrupp").

Det är även ett stort problem om polisen eller någon annan påtalar sanningen. Peter Springare är ett typexempel som fick krypa till korset trots att ingen kunde förneka varken hans kompetens, erfarenhet eller det han påtalade. Nu har vi även ett rykande färskt exempel i form av Leif GW, som för det första var överens med Springare om problemställningen och nu ifrågasatt en dom i Solna Tingsrätt. Nu lägger man alltså ned programmet ”Veckans brott”, helt plötsligt och före valet. Trots att det har massor med tittare och Leif GW är programmets ankare och publikmagnet (länk).

Men det slutar inte här. Regeringen föreslår ändringar av lagarna så att man på vaga grunder ska kunna censurera det som finns tillgängligt på internet (länk). Man ger sig på sökmotorn Google för att inte få fram innehåll som man anser olämpligt och vidare censurerar numera Facebook alla opassande inlägg och blockerar användare. Man har även tillsatt Dan Eliasson som chef för MSB (länk), som därmed är chef för FRA, för att kunna hitta påverkan av det svenska valet och detektera vad man kallar ”fake news”, som man kallar hot. Man kallar det för ”signalspaning”, men avser givetvis censur av internet.


Det behövs inte mycket logik för att summera vad allt detta handlar om. SD har de senaste åren gått fram i alla väljarundersökningar. Man har tagit väljarröster från de flesta partier och är i samma storleksordning som socialdemokraterna och moderaterna. Internet och fria media är ett hot mot att man på gammalt DDR-maner har kunnat kontrollera den information medborgarna fått. Därmed måste alla kanaler som inte tillhandahåller sjuklöverns sanning stoppas på alla sätt det vara må. Att smutskasta SD och i synnerhet SD-politiker är givetvis det bästa man kan göra. Fjädrar blir hönor och snart kalkoner.


Man fiskar efter blocköverskridande överenskommelser, och desperationen bara stiger i synnerhet som flera partier har 4%-snaran runt halsen. Lagar är sekundära, i detta multikulturella land och vi svenskar ska bara öppna våra hjärtan och bli berikade av våldtäkter (numera med prefixet "grupp" och vi ska se gärningsmännen som offer (se Lamottes video ovan), gängkriminalitet och öppna plånboken då den heliga guldkalven ska tillbedjas.

Inga kommentarer: