måndag 8 juni 2015

Världens naivaste land

Låt oss summera lite om vad som har hänt det senaste årtiondet.
 
Vi har muslimer i massor som ställer krav på moskéer, minareter, särbehandling och speciell mat baserad på sin s.k. religion vilken är baserad på vad någon tomte skrev för 1400- år sedan i ett arabland.
Kvinnosynen är direkt i strid mot svensk lag. Kraven på halalslaktade djur är i direkt strid med svensk lagstifting om djurplågeri.
Vi har asfaltläggare som kallas ”campare” på nysvenska, som reser runt och både skitar ner och lurar naiva svenskar genom att erbjuda tjänster.  

Vi har stöldligor som reser runt och stjäl och kommer från andra lander (länk).
Vi har organiserade tiggare som snart sitter i vartenda gathörn. De kallas EU-migranter eftersom det låter bättre än hitresta zigenska (på nysvenska ”romska”) tiggare.

Vi har ekonomiska lycksökare, som kommer hit enbart för att utnyttja vårt naiva migrationsverk/regelsystem och sedan utnyttja hela det sociala systemet som byggts upp av de som byggts upp av svenskar, för sig och sina anhöriga som kallas ”anhöriginvandring”. Kostnaderna bara för detta är mångdubbelt store än vad som spenderas på svenska försvaret.

Vi har ghettoområden, som på nysvenska heter ”utanförskapsområden”, där kriminella gäng florerar, givetvis med maktkamper och konflikter i form av mord skottlossningar, bomber, narkotikahandel och där bilbränder inte längre är nyheter. (länk 1, länk 2).
Vi kunde för några dagar sedan läsa att "eu-migranterna", står för 75% prostitusionen i Malmö (länk).  
Sist jag läste statistiken, var vi god tvåa i statistiken per capita i världen efter Leshoto gällande våldtäkter. Idag vet nog ingen hur det är, men det är inte mödan värt för kvinnor att ens anmäla våldtäkter. Sannolikheten för fällande dom är i det närmaste obefintlig. Men även om en sådan skulle utdömas (mot förmodan), är skadestånd och straff rent skrattretande.

Men våra politiker har ingen aning om kostnader för ovanstående och försöker via media, dra i oss att vi behöver alla som kommer till detta land, och att de berikar det svenska samhället. Rena lögner i PS om hur välutbildade de ekonomiska migranterna är skrev jag om för några dagar sedan.

Men egentligen kanske inte svenska medborgare är så naiva att de tror på invandringens paradis, floskelpolitiker och lögner. Men då återstår frågan varför sjuklöverns politiker styr media och sjunger den naiva migrationspolitikens lovsånger, och varför medborgarna inte genomskådar denna naiva propaganda?

Inga kommentarer: