söndag 13 juni 2010

PK-gänget firar triumfer

Föga förvånande att invandringsfrågorna hamnar så långt ner på listan i denna artikel. Efter att ha studerat vad som händer är det helt enkelt så att PK-gänget bestämt att dessa inte ska nämnas eller debatteras.

Jag har stora misstankar om att opinionsundersökningarna manipuleras, och att media har strikta direktiv om vad som får publiceras; kommentarer raderas och länkningar försvinner. Meddelandet till väljarna är; SD kommer att få under 4% så det är en bortkastad röst att rösta på dem. Först har alla svenska opinionsinstitut plockat ner SD till runt 3%, sedan publicerade ett norskt opinionsinstitut SD på 5.3% med ca tre gånger så många tillfrågade som normalfallet för svenska dito. Givetvis hamnade denna undersökning så långt ner på nyhetslistan att ingen skulle hitta den.
Så den här undersökningen ger jag inte mycket för, och man börjar fundera på om man lever i en ny version av gamla DDR, där allt kunde kontrolleras eller manipuleras – för din egen skull lille medborgare som inte fattar ditt eget bästa.

PK-gänget vägrar att debattera med SD, och kravaller, brottslighet och andra problem som klockren rasism sopas under mattan, samtidigt som alla är medvetna om de enorma belopp invandringen kostar, och partipiskan viner för att tvinga kommuner ta emot s.k. ensamkommande flyktingbarn, vilka bättre borde kallas gruppsmugglade islamiska ankarmän. Bara varje sådant här ”barn” som kommer till Sverige, kostar minst 1.2 miljoner per år, och man räknar med att 2010 kommer det ca 3000. Därtill kommer anhöriginvandring, riktiga flyktingar och en massa andra, så slutsumman törs ingen prata om. Valboskapen ska bekymra sig om de frågor partierna valt ut som viktiga, inga andra, som t.ex. invandringspolitiken.

En mindre kul sak är att kolla Migrationsverkets invandringsstatistik. Hittills i år har man plockat in 2718 personer från Somalia. Alltså nästan 4 gånger så många som från något annat land, vilket man finner på denna länk.
Samtidigt vet man att fundamental islamism och terrorutbildningar finns i Somalia, och vidare att det kostar ca 100kkr att bli smugglad till Sverige, en ofattbar summa för de som bor i Somalia.
Så när SvD på denna länk rapporter att fotbollssupportrar skjutit till döds av islamitiska fundamentalister på denna länk,är det föga förvånande att man finner ”Kommenteringen har stängts av”.

PK-gängets direktiv du vet;
Inget negativt om invandring, inget om dess kostnader, smutskasta SD efter bästa förmåga eller håll bara tyst om SD, och debattera inte med dem.

Så det är två saker som jag är riktigt förbannad på under denna valrörelse:
För det första invandringspolitiken, och PK-gängets möjlighet att styra vad de vill debattera och föra fram som frågor valboskapen må bekymra sig om.
För det andra; inte ett ljud om svenska försvaret som man kapat ner till ett rent skämt. Det finns inte en politiker som nämner detta eller vill göra något åt saken.

2 kommentarer:

utlandssvensk sa...

Faktum är att kolonisering är den mest passande termen för vad som nu sker i Sverige:

http://mopsen.wordpress.com/2010/06/12/rally-round-the-flag/#comments

Anonym sa...

Ja vid valet kommer alla pk-politiker tappa ansiktet. Dom vet mycket väl att SD kommer att komma in i riksdagen. Svenskarna är förbannat trötta på att bli överkörda, att inte få debattera en gång. Skriver man ett inlägg som dom kallar rasism för att man tycker att det är för många invandrare då kommer notisen inte in. Man blir rent av förbannad