fredag 11 juni 2010

Som man bäddat..

Jaha, Astudillo har skrivit ett debattinlägg om problemen i Rinkeby.
Han kommer med det vanliga snacket man hört så många gånger om sociala klyftor, utanförskap, integrering, långsiktiga lösningar, o.s.v.

Givetvis är hårdare tag som Björklund snackar om en kortsiktig lösning, men som jag har skrivit tidigare; det är NU det brinner och detta måste omedelbart åtgärdas, inte med flumsnack och visioner, utan med hårda straff och fällande domar.

I sammanhanget ska man kommit ihåg att det är Socialdemokraterna som ursprungligen skapade dessa slumområden, och har fortsatt att flumma runt med multikulti, berikning och annat skitsnack sedan dess. Folkpartiet har vanligtvis flummat med, så det är inte en sekund för sent att se vad Ni ställt till med.
Nu ska man alltså sätta in resurser, vilket innebär allokera stora mängder skattepengar för att hitta på diverse fiffiga sätt att få kravallerna att upphöra. Att erkänna att man har gjort fel finns inte med i Er bok. Tänk vad fint berikad man blivit när man fått sin bil uppeldad och en gatsten i huvudet. Eller då kanske man ska tycka synd om de stackars ungdomarna som inte har något att göra, och lite taskig uppväxt.

Men värre är att man inte inser att grunden till hela problemet är att man plockat in fler invandrare till detta land än vad som kan integreras och assimileras i samhället, dessutom har man tillåtit segregation, där invandrare med samma bakgrund kunnat bosätta sig utan att ens varken vilja eller kunnat integreras.

Och det västa är, att det alltså val snart, och alla riksdagspartier stoppar huvudet i sanden och fortsätter den sanslösa invandringspolitik som man började med på 70-talet. Allt ifrån ”nya Moderaterna” till Vänsterpartiet är rörande överens om att man ska fortsätta att göra Sverige till en multikulti-slaskhög med alla som vill komma hit för att få en bättre levnadsstandard.

Detta givetvis med enorma kostnader för samhället, men detta talar man inte om. Alla politiker nämner inte ämnet ens, och massmedia har fått order om att inte skriva generellt om detta problem. De enda som tar upp problemet är SD, och de vägrar man debattera med. Så mycket för svensk demokrati och yttrandefrihet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Javisst som man bäddar får man ligga det måste ha blivit lite knöligt i alla fall med den invandringspolitiken. Hur skulle det vara om man i stället för att flytta in alla på samma ställe spred ut dem över landet. Sen skulle kravet för att uppbära bidrag: Svenska språket naturligtvis, viljan att söka jobb, rätta sig efter svenska lagar och seder osv. Listan skulle kunna göras ännu längre men jag avstår, du förstår säkert vad jag menar. Jag vill ha stopp på all invandring som inte sker med Röda Korset och FN;s hjälp, för de sistnämnda behöver komma hit. Övriga har länder närmare sig, det jag alltid funderat på är hur de har råd att ta sig till Sverige, en flykting kan väl inte ha hur mycket pengar som helst eller... Det här med upploppen vore väl enkelt att stävja. Kör ut med piketen, plocka in bråkstakarna till häktet i Stockholm och sen får föräldrarna komma och lösa ut sina telingar. Detta gäller naturligtvis de är minderåriga övriga ska omedelbart ställas inför skranket och dömas efter vad de gjort sig skyldiga till. Jag har inget emot att vi får hit riktiga flyktingar men då ska de komma med ovannämnda organisationer. Annars kan de skickas tillbaka till det land de först satte sin fot på utanför det land de flytt från.

Utlandssvensk sa...

"det är Socialdemokraterna som ursprungligen skapade dessa slumområden, och har fortsatt att flumma runt med multikulti, berikning och annat skitsnack sedan dess. Folkpartiet har vanligtvis flummat med"

Nej, det är tvärtom!
Sossarn införde tuffa asylregler 1989, ungefär samma som de flesta EU länder nu har, dvs strikt tillämpning av FN konventionerna. Det var sen Fp som införde fullständigt, totalt vansinniga asylregler under Westerberg och det var då massimmigrationen från tredje världen verkligen tog fart. Sossarna under Persson "flummade med" men införde ändå gradvis skärpningar. När vi sen fick den nuvarande borgerliga regeringen öppnades luckorna på nytt med massiv asylimmigration och dessutom, som enda västland, fri arbetskraftsinvandring från tredje världen utan krav på kompetens.