söndag 8 augusti 2010

Ett spel för galleriet.

Nu har vi alltså en massa kriminella ligor i Sverige, som en följd av den invandringspolitik som förts och förs, samt den bostadssegregation man skapat och bristande integrationspolitik.

Integrationspolitiken är i o.f.s. ett eget kapitel, och man spenderar idag, 2010, 4.375 miljarder på just integration, vilket uppenbarligen ger föga resultat, eftersom vi ser kravaller, upplopp, våldtäkter, bostadsinbrott, bilbränder, stenkastning, gängbråk och gängmord.

Nu har det alltså, hänt att två personer brutalt mördades i Södertälje. Ren avrättning, enligt de uppgifter jag sett. Såvitt jag vet, har man inte gripit några misstänkta gärningsmän.
Justitieministern kommer då med ”vapenamnesti” som ett rent spel för galleriet för att ge skenet att hon gör något, vilket man kan läsa om i denna artikel.

Givetvis är polisen positiv, eftersom man får in ett antal licensbelagda vapen som finns olagligt i landet, konstigt vore annat.

Men som ett drag för att få ner gängmord och vapen som används av gäng är det ett rent slag i luften.
Tror någon att dessa ligor först betalar för att skaffa vapen, och sedan springer och lämnar in dem på närmaste polisstation för att det råder ”vapenamnesti”? Knappast. De vapen som är i omlopp i dessa kretsar lämnar man inte ifrån sig, det är vapen man anser sig behöva för den illegala verksamhet man bedriver, utpressning, mord, hot, o.s.v.

Javisst får man in vapen vid en ”vapenamnesti”, men det är inte de vapen dessa kriminella har. Det är kanske gamla hittade hagelbössor i förråd och vindar, mynningsladdare, salongsgevär, jaktgevär, trimmade luftgevär, ”muskedunder” o. dyl. Alltså varken de vapentyper de kriminella använder sig av eller vapen av modernt snitt.

Tittar man på högen på bilden i artikeln, ser man att det inte finns ett enda vapen som skulle vara av intresse för den verksamhet kriminella ligor bedriver. Hade det varit moderna pistoler, revolvrar, eller automatvapen hade det varit en annan sak, men det rör det sig inte om.

Justitieministern gör alltså ett slag i luften i ren desperation över att varken integrationspolitiken fungerar, samt att man står handlingsförlamad och chanslös mot dessa ligor och varken kan stävja dem, deras verksamhet, eller ens ta fast mördare.

Grunden till allt detta är dels den totalt sanslösa invandringspolitik som bedrivits och bedrivs, i kombination med det enda regeringen och alla politiska partier ägnar sig åt, ett spel för galleriet, och prata om integrationsproblematik och utanförskap.

Dessa ligor är inte intresserade av varken vapenamnesti, eller vill bli integrerade. Sannolikt tjänar de bra på den kriminella verksamhet de bedriver, lever i största välmåga, kommer fortsätta med sin verksamhet och sannolikt utvidga den vidare om inte krafttag tas. Detta i första hand både mot ligorna, men även vad beträffar invandringens volym, invandrares bakgrund, och segregationen rent generellt.

Inga kommentarer: