lördag 7 augusti 2010

Getingar i huset?

Ok, jag hörde hela Åkessons tal, men på nätet, vilket man kan läsa om i denna artikel. Saken är den att han har helt rätt. Feministerna på vänstersidan, alltså (s), (mp), (Fi)och (v), skriker om jämlikhet, jämställdhet, kvoteringar och annat. Samtidigt vurmar dessa partier för helt obegränsad invandring av alla som vill komma till detta land.

Kostnader därför och annat skiter man helt i. Ja, vi pratar om tiotals miljarder varje år. För den som inte förstår dessa astronomiska siffror, vilket inkluderar även mig, kostar hela svenska försvaret drygt 40 miljarder årligen (som referens). Kostnaden för att ha romer i landet ligger på 12.5 miljarder.

Men nu är problemet att de som kommer till detta land har en helt annan kvinnosyn än vad som är gångbart här. Det är ungefär som att ha getingar i huset. Alla getingar kommer inte stickas, men antalet getingar i huset är direkt proportionellt mot risken att få ett getingstick. Alltså, plockar man in tiotusentals personer från NEMA-länderna med en fundamentalt annan kvinnosyn, ökar risken för våldtäkter direkt proportionellt med antalet manliga personer man har.
Det är precis vad BRÅ och Jimmie Åkesson pratar om. Men därmed inte sagt att alla från dessa länder är potentiella våldtäktsmän, detta är mycket viktigt att förstå. Men det är bara att titta på denna video för att få en bild på överrepresentationen. Eller varför inte denna video
om kriminalitet i Norge rent generellt?

Hur länge ska PK-folket kunna mörka vad som händer? Hur vårt land drabbas av gängkriminalitet, upplopp, kravaller, organiserade inbrottsligor, bränder och våldtäkter utan att någon reagerar?

Var är feministerna som samtidigt förespråkar invandring av samma snitt vi har idag, förnekar kopplingen med invandrare från NEMA-länderna, och överrepresentationen i våldtäkter just från dessa länder? Eller är det viktigare att snacka om kvoteringar, snacka om genusvetenskap i skolorna, än att på alla sätt förebygga våldtäkter bland feministerna för att inte stöta sig med PK-folket?
Eller kanske feministerna har något bra svar på varför Sverige ligger tvåa på i våldtäkts-VM efter Leshoto?

Inga kommentarer: