lördag 24 oktober 2015

Med Löfvén vid rodret

Nu har man alltså gjort en överenskommelse om att tvinga kommunerna ta emot flyktingar, och vidare vill man börja med temporära uppehållstillstånd. Det är väl kontentan av vad uppgörelsen den senaste veckan. Som vanligt lite svammel om annat som ska främja integrering.
Men hallå sjuklövern! Hur vore det med lite logisk problemlösning? Ligger problemet i att kommunerna inte vill eller kan ta emot flyktingar? Det gör det inte. Problemet är att det kommer fler personer hit som för det första inte är flyktingar, och i nästa läge att det är åt helsicke för många. Där ligger problemet, inte i olika larviga plåster på såren i form av 10 miljarder till kommunerna av lånade pengar.
Åkesson hade en liknelse med att stoppa en flodvåg med hink och spade. Kanske symboliserar just hink och spade naiviteten.

Sverige har nog de mest naiva invånare som finns på jordklotet. En total tro på att man har ett fungerande demokratiskt system som dessutom är bättre än alla andra, i en kombination med en tro på att myndigheter och politiker vill allas bästa och man måste acceptera allt som beslutats. Ovanpå det har vi ett totalstyrt system som via media som är på bästa DDR-manér intrummar i medborgarna att de måste ställa upp, kallar alla som kommer hit för flyktingar, bättre regler för ”papperslösa” än de egna medborgarna, man har bilder på gråtande barn och lyckliga återföreningar i myssoffan. Man har med åren blivit riktigt bra på denna propaganda, det kan man faktiskt tillstå.
En herre jag känner, yttrade att ”det enda hoppet är att SD får egen majoritet”. Det kan mycket väl vara sant, men inom min horisont har då landet totalt blivit totalt förstört innan detta sker.
Så tillbaka till ruta ett. Det ska väl inte vara så förbannat svårt att fatta några enkla saker för Sveriges politiker och sedan besluta baserat på detta:
Begreppet flykting definieras av UN. Det är inte möjligt att vara flykting och transportera sig, transiteras till Sverige. Vi har inga konfliktområden i vår absoluta närhet. Dublinöverenskommelsen gäller och någon som kommer från ett annat EU-land ska alltså inte kunna ansöka om asyl i Sverige.
Det är fel att kalla gruppsmugglade ungdomar eller män för ”barn”. De kommer bara hit för att utnyttja just definitionen barn, och vidare görs ingen som helst ålderskontroll vilket borde vara regel.

Man har hål i botten på båten, men i stället för att täta hålet beordrar kapten Löfvén att problemet löses genom att alla i besättningen ska sätta på sig stövlar. Stövlarna ska besättningen betala med lånade pengar.
Dessutom anropar han andra båtar och frågar om de inte ska vara solidariska och pumpa över vatten som läckt in i hans båt. I stället för att göra något åt problemets kärna och anledning, gör man lite mesiga saker för att lindra skadorna.
Hur många gånger de senaste åren har migrationsverket skrivit upp sina prognoser? Hur har alla åtgärder som hittills införts påverkat situationen?
Allt medan vi får allt mer skatter, sämre sjukvård, sämre skolor, har inget försvar, har hög arbetslöshet, akut bostadsbrist, taskig åldringsvård och låga pensioner. Givetvis avser man även höja pensionsåldern. Hur någon kan tro på politiker som sjuklöverns?

1 kommentar:

Anonym sa...


Hej från Kurtan,

Helt riktig analys...

Det enda positiva i detta läge är att det nu går jävligt fort så att det hjärntvättade vänstermarinerade folket förhoppningsvis kommer att inse att detta är på väg rakt åt helvetet!

7-klöverpolitiker och vänstermedia finns det nog inget hopp för, men å andra sidan är de i klar mini minoritet, men det är de som hörs och syns tyvärr...

Den totala kollapsen är nog vad som behövs och därefter en revolution på alla fronter! Förhoppningsvis fredsam...