måndag 8 april 2019

Återvändarnas ”andra chans”


Jag blir bara upprörd och förbannad när man ska gulla med terrorister (länk). Vi pratar om personer som på intet sätt hör hemma i det svenska samhället. Det kan vara så att några idioter helt felaktigt givit dem svenskt medborgarskap. Vilka idioterna är är ju en fråga om ansvar mellan sjuklöverns politiker och migrationsverket som delat ut svenska medborgarskap som konfetti. Personerna i fråga ska berövas medborgarskap i detta land då det är uppenbart att de fått sådant på felaktiga grunder. De ska dömas av en tribunal på plats och må inte sätta sin fot i detta land.


Terroristerna är alltså personer som smugglats till detta land och sedan återvänt till områden de flytt från och där begått terroristbrott, mord, våldtäkter och avrättat oskyldiga. De är alltså till dessa länder de är återvändare, inte till Sverige.

De är inga återvändare. Det hem de har är länderna de kom ifrån, och det finns ingen plats, förlåtelse medömkan att hämta till, eller acceptera i detta land. Vi pratar om terrorister inget annat. Precis som Akilov. Skillnaden är bara var de begått morden.
Givetvis när man ånyo kommer till sjuklöverns Sverige, uppger man att man lagat mat eller på andra sätt inte deltagit aktivt i terrorismen. Det kan givetvis inte svenska myndigheter kontrollera och svamlet har inga gränser, i artikeln ovan av en imam givetvis.

Det skulle inte förvåna mig ett dugg om dagens svenska politiker hjälper dem att ånyo komma hit och tror att man kan med skattebetalarnas pengar "hjälpa" dem att bli skattebetalande medborgare i detta land eller vill tro att man är något litet världssamvete. Stödåtgärder, psykologer, socialsekreterare, bostäder, försörjning...

Min reaktion är enkel; dessa idioter ska ställas inför en internationell tribunal och tas ifrån svenskt medborgarskap om de har sådant.

Inga kommentarer: