torsdag 4 april 2019

Knappast ”Snillen spekulerar”


Denna artikel i DN pekar ut ”särskilt utsatta” och ”utsatta” områden. Artikeln är full av dessa benämningar är felaktiga, benämningarna borde ändras och olika flummiga lösningar på de problem politikerna de senaste drygt 8 åren orsakat. Expressen är inne på samma spår (länk).
Ok, jag har varit med så länge att det fanns ”n” eller ”z” vilket var detsamma som ”tattare”. Utlänningar blev ”invandrare” och sedan var de bara berikare eller flyktingar. Naiviteten över hur lättlurade man tror att svenskar är är en klassisk historia på hur PS bedriver propaganda.


Områden och gator fick nya namn för att dölja problematiken. Media berättade inte om var det fanns problem och gängkriminalitet det var ”västra Stockholm” eller liknande. För runt 10 år sedan var allt berikande och svensk kultur var inte vatten värt. Det var högutbildade som kom hit och bara skulle få sin kunskap ”validerad” för att kunna börja arbeta, och sedan blev alla barn och flyktingar. Man började kalla illegala immigranter för ”papperslösa”, och för något år sedan skulle dessa ”papperslösa”  få stanna i detta land efter ett antal avslag från migrationsverket. Alla ”papperslösa” skulle givetvis erbjudas vård för en struntsumma (50 kr) eller helt gratis. Flyktingar som kallade sig för ”barn” med migrationsverkets goda minne. Givetvis är de desperata ”flyktingar” efter att ha smugglat sig från en annan världsdel över dussintalet gränser och hundratals mil. Dublinöverenskommelsen gäller tydligen inte. Lagen om Eget boende (EBO), så att alla från andra länder kunde bosätta sig med personer med samma kultur och religion. Givetvis ska svenska skattebetalare även betala för "hemspråksundervisning" i skolorna.
Hur kan någon tro att detta främjar integration? Vid regeringsskiftet efter sommaren 2014 klubbade man igenom en ändring i grundlagen om att ”Sverige är ett mångkulturellt land”.

Vi har nu moskéer, minareter, muslimska skolor, IS-terrorister (som kallas för ”återvändare”), enorma problem i förorterna, krav på slakt (halal) där djuren plågats till döds, inget griskött, segregerade badtider, gängkriminalitet, en skenande sexualbrottsutveckling, skottlossningar i stort sett varje dag, sprängningar, ungdomsrån av gäng, hedersvåld, könsstympningar av småbarn, bortgifte av småflickor, gruppvåldtäkter och utryckningspersonal som måste skyddas när de åker till dessa ”särskilt utsatta” områden.

Det är bara att fortsätta listan själv, grattis till de politiker du valt.

Hela problematiken ska givetvis döljas, kod 291. Ett antal av politikerna i DN:s artikel tycker att benämningen  ”särskilt utsatta områden” borde ersättas med något annat eller att listan borde bli hemlig.

Strutspolitik, utan något som helst ansvar för vad man ställt till och hur man förstört detta land. Man kan inte kalla det ”snillen spekulerar” i DN:s artikel, snarare fiskar man efter kostsamma lösningar på skattebetalarnas bekostnad till saker man själva orsakat. Ropa efter poliser och kameror, mer stöd och insatser. Att hemligstämpla var problemen finns, vilka de är, och hur stora de är funkar ju i en desperat politikerskalle under sanden. ”Socioekonomiska utmaniningar” eller ”särskilt utsatta områden”, det är inget annat än rena lögner med svammel, nysvenska och för vad man man själva orsakat.

Nu har tydligen regeringen, Noa, och moderaterna börjat fatta läget. Moderaterna uttalar tydligen även att man måste börja redovisa kostnaderna för invandringen, samt att man ska slopa straffrabatter. Under de år jag bloggat undrar jag hur många gångar jag på. Man har tydligen börjat fatta att man inte kan dölja sanningen för medborgarna längre. Nu väntar vi bara på att det moderater och KD ska komma med en motion om att Brå ska komma med en rapporten om personers ursprung och överrepresentation i olika brottsligheter. Detta kan inte vänta till 2021.
Under de år jag bloggat undrar jag hur många gångar jag påtalat just dessa saker, och det är rent pinsamt sjuklöverns politiker både följer och kopierar saker som SD motionerat om åtskilliga gånger. I synnerhet nu då man kan dödförklara Alliansen och det kristalliseras sig till två block i riksdagen.


Inga kommentarer: