torsdag 17 september 2015

Kriminella gatubarn - som lök på taxen

Tänk att politiker aldrig kan erkänna sina misstag. Vi kan idag läsa att kriminalitet bland gatubarn med utländsk härstamning ökat mycket kraftigt de senaste åren. På politikerspråk heter detta att vi har ”en utmaning”, måste se dessa barn som en framtida ”resurs” med stora möjligheter och speciella satsningar kommer att behövas. Det är givetvis hemskt synd om dessa barn och så vidare, och de behöver ”stöd”.

Ok, visst är det synd om dessa barn, men givetvis aldrig synd om de som blir drabbade av kriminaliteten på olika sätt. Samtidigt har de givetvis inget som helst incitament att sluta med sina kriminella aktiviteter eftersom de inte är straffbara. Man behöver inte vara stjärntydare för att kunna förutse att de kommer hamna i allt grövre kriminalitet med stigande ålder.

Hur många negativa saker ska behöva hända innan politikerna fattar att detta lilla land inte kan vara hela världens socialbyrå? Vi har alltså problem med fanatisk islamism, krav på det svenska samhället, gängkriminalitet, enorma kostnader, stigande problem med smittsamma sjukdomar, ohyra, våldtäkter, och, och…listan kan man göra mycket lång.

Men sjuklöverns politiker menar att andra länder inom EU ”måste ta sitt ansvar”. Det är precis helt fel väg att gå eftersom detta leder direkt till att hela EU blir en enda stor magnet för dessa ekonomiska migranter.

De riktiga flyktingarna kommer inte hit, de finns i flyktingläger i konfliktområden. De som kommer hit är personer som betalat för att bli smugglade hit, och denna kategori utgör 95% förutom den lilla klick kvotflyktingar som vi får av UNHCR.

Att kräva att andra länder inom EU ska ”ta ansvar” är alltså att begära att de andra länderna ska begå samma misstag som sjuklövern gjort. De kommer att vara tillräckligt kloka att inte begå samma misstag, det är bara att titta på Sverige så ser man hur det kommer att gå om man ”tar sitt ansvar”. Ungerns president och polisen i Italien har insett och uttalat att det är just den naiva migrationspolitiken som just orsakat de rent sanslösa strömmar av s.k. flyktingar som vi nu ser.

Men nota bene; det handlar inte ett dugg om rasism, det jag skrivit ovan är inte på något sätt relaterat till människors ursprung hudfärg eller vad du vill. Däremot vill jag flagga att islam inte är en religion jag accepterar eftersom den strider direkt mot mina fundamentala värderingsgrunder. Vill någon kalla sig muslim och be hemma har jag inga problem, men där drar jag gränsen.

Men oppositionssiffrorna talar sitt tydliga språk, och SD är på god väg att bli största parti. Medborgarna kanske inte är så korkade och lättmanipulerade med floskler och propaganda som politikerna inom sjuklövern tror. Man har inte längre monopol på informationskanaler och desperationen stiger. Minsta diskussion inom SD lyfts till brytningar och maktstrider. Med viss insikt i problematiken kan man bara konstatera med ett leende att man gör en hel hönsgård av en fjäder i ren desperation över att följa sjuklöverns instruktioner om vad medborgarna ska få veta och därmed tycka.

Men låt mig gissa framtiden rent politiskt. Regeringen kommer att tvingas ”krypa till korset”, men det kommer ske steg för steg, och alltför långsamt. Man kommer att tvingas höja skatter, acceptera att det inte finns ett öre till försvaret, dölja att man skiter i pensionärerna, sjukvården, kanske införa tillfälla uppehållstillstånd, ta kontroll över den vansinniga utdelningen av svenska pass, och mycket annat. Men att tillstå att man tidigare fört en vansinnig politik kommer man aldrig göra. Det är sjuklöverns politiker i ett nötskal. Att erkänna att man gjort fel och skadat landet, finns inte. Man föreslår förbättringar och lösningar, ser utmaningar och har visioner. Inbäddat med värdefloskler och nysvenska givetvis.

Som avslutning – får man föreslå att ordet ”våldtäkt”, och som medborgarna fattar vad det betyder, ersätts med ”spontanberikad”. Man kan sedan stolt visa upp relevant statistik på att spontanberikningen ökar till glädje för nativiteten eftersom vi har en regressiv befolkningspyramid.

Inga kommentarer: