söndag 6 september 2015

Var är Arabiska våren, vänsternissar?

Vart tog snacket om den ”Arabiska våren” vägen. IS firar verkligen ”vårlika” triumfer med sina avrättningar och sprängningar av ovärderliga gamla platser. Boko Haram även så, med försäljning av småflickor, och al-Shabaab likaså med olika terrordåd. Ovanpå detta har vi alltså 60miljoner flyktingar varav säkerligen en stor del finns i de länder som man kan kalla arabiska. Av dessa räknar man alltså i år med att runt 1 miljon ska försöka smuggla sig till Europa, och vi ser den största migrationen i modern tid. Efter andra världskriget var det säkert riktiga flyktingar, men det rör det sig inte om idag. Det är helt enkelt personer som själva valt att smuggla sig till länder som är naiva och har ett socialt system som man vill ha del av. För den som tvivlar på detta kan ju läsa de artiklar som rör de s.k. flyktingarna som var och är Ungern. De accepterar inget annat än att kunna söka asyl i Tyskland och ratar flyktingläger i Ungern och Österrike (länk).
 
Om de är riktiga flyktingar borde de rimligtvis, och i enlighet med Dublinförordningen söka asyl i det första landet inom EU. Nähä, men det passar inte, det gäller att leta upp ett land med naiv styrelse och ett socialt välfärdssystem man kan få del av. Allt handlar alltså om att få bättre levnadsstandard, men det gör ingen av dessa personer till flykting, och vi pratar f.n. om minst 95%. Givetvis är de beväpnade med någon snyfthistoria eftersom en sådan krävs för att kunna få asyl, det är inte konstig alls. Eller kanske någon tror att de kommer till Tyskland eller Sverige och uppger att man enbart kommer för att utnyttja vårt sociala system för migrationsverket och tyska motsvarigheten?
Så min fråga är till alla vänsternissar som lovordade den s.k. arabiska våren; var är Ni nu?
Men vi vet ju att runt 60 miljoner riktiga flyktingar finns. Man ställer sig då den medmänskliga frågan om hur vi kan hjälpa dessa? Inte är det genom att spendera enorma belopp på de som lyckats smuggla sig till vårt land. De riktiga flyktingarna finns sannolikt i närheten av krigs- och konfliktzoner och det är dessa personer som behöver vårt stöd för att överleva i form av vatten, filtar, tält, mat, sjukvård, mediciner och annat.
Men nu är så inte fallet utan svenska politiker och media försöker dra i oss att varenda kotte som lyckas smuggla sig hit är flykting, emedan alla vet och fattar att detta är en ren lögn. Det är dessutom rent vansinne dels att ha något som heter anhöriginvandring, och ännu vidrigare rent humanitärt är att allokera bistånd från hjälp till riktiga flyktingar i flyktingläger, till de ekonomiska lycksökare som smugglat sig hit.

Visst, jag tycker Sverige ska ta emot flyktingar. Det är de som kallas för kvotflyktingar och plockas upp av FN och fördelas i EU. De är en piss i Mississippi mot den anstormning av ekonomiska lycksökare som enbart kommer hit för en bättre levnadsstandard och försörjning.

Genom att föra en så naiv och omoralisk migrationspolitik drunknar ekonomiska lycksökare på medelhavet eller kvävs ihjäl i lastbilar. I mina ögon är denna politik inte försvarbar på något sätt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Den arabiska våren blev den arabiska vågen.

Ulmerkotten sa...

Eller kanske den arabiska vården. Vi får ju ta hand om alla som inte vill bo i arabländerna, så vi hjälper ju till att vårda dessa lander.