fredag 4 september 2015

Sjuklöverns migrationspolitik stinker

Det är bara trams att kalla alla som sticker från MENA-länderna för flyktingar. 95% är personer som vill ha bättre levnadsstandard, inget annat. Det är klart att de drar valser för migrationsverket för att få stanna, det ingår i spelet. Bara genom att avsiktligt smuggla sig till ett visst land och hundratals mil diskvalificerar från att vara riktig flykting. Man har alltså betalat skrupulösa smugglare massor med pengar för att få bli transporterad och smugglad just till något av de länder som är naiva nog att inte fatta att man vill åt en bättre levnadsstandard. Givetvis tar man risker och smugglarna är bara ute efter att tjäna så mycket som möjligt genom att packa båtar överfulla. Så det är inte alls konstigt att det sker katastrofer och att människor drunknar. Ett typexempel på problematiken har man nu i Ungern; ”flyktingarna” vill inte alls till något flyktingläger i Ungern, utan börjar till och med vandra mot Tyskland. Helt enkelt för att man tror och vet att man har stora chanser att få stanna där och vidare har man ett välutvecklat socialt system som man kan utnyttja.

Men det är just genom att i synnerhet Sverige och Tyskland bedriver en så naiv och vansinnig migrationspolitik är det just sjuklövern som orsakar just att folk söker sig hit, tar risker och drunknar på vägen. För att inte nämna vad det kostar att ta hand om alla dessa personer, försörja dem i ett antal år samt fixa bostäder. Allt emedan du lille väljare ska tro att de är riktiga flyktingar, att det är hemskt synd om dem, öppna ditt hjärta, betala ökad skatt, och tro att du gör någon skillnad. Eller kanske bara vill du bara döva någon form av medmänsklighet genom att tro på sjuklöverns svammel, tror att du gör någon skillnad genom att ställa upp i något projekt som sysselsätter ”flyktingar”?

Låt oss ta det enkelt. Sverige är ett litet skitland i norra Europa, det finns alltså ca 60 miljoner människor som är på flykt i världen. Det är bara att fatta att det bästa och mest medmänskliga vi kan göra är att hjälpa dessa på plats, i flyktingläger med det mest basala de behöver för att överleva.
De som inte kan betala flyktingsmugglare för försörjning i det svenska paradiset.  Inte nya iPhone till ”ensamkommande flyktingbarn” eller att öppna våra gränser för alla som lyckats smuggla sig hit. Det handlar om rent självbedrägeri, inget annat. Grattis sjuklövern! Ni kanske kan lura massor med folk i detta land, understödda av media, men mig lurar Ni inte. Hela upplägget stinker mycket illa.
Här kommer en bild från ett riktigt flyktingläger i Jordanien. Ställ dig gärna frågan hur man bäst räddar liv på de som verkligen behöver det. Eller om det handlar om påhittat svammel för de som lyckats smuggla sig till detta land?
 
 
 

1 kommentar:

Anonym sa...

Demonstration avgå ses mer och mer förståelig för var dag, ett mkt väl signalpolitiskt initiativ.
http://hejevent.se/event/dqgop6ql5bmuga/demonstration-avga
http://www.skrivunder.com/demonstration_avga
https://www.facebook.com/events/1620974178174789/