söndag 30 augusti 2015

Var är statistiken BRÅ?

Det är alltså så att BRÅ gjorde en undersökning 2005 avseende hur olika brottskategorier var relaterade till personer som var födda i utlandet, eller hade en eller båda föräldrarna med utländsk bakgrund. Jag har skrivit om denna undersökning tidigare och det stod bortom alla tvivel att det rörde sig om en mycket kraftig överrepresentation. Om jag minns rätt var t.ex. det 3.5 gånger vanligare att en person som var född utomlands begick grova sexualbrott. På i stort sett alla områden var det en stor överrepresentation och denna var direkt proportionell mot det mindre ursprunget i Sverige.
Vidare använde ju sig SD av de siffror som BRÅ kommit fram till, vilket alltså stack i PK-politikernas ögon. Detta eftersom de inte kunde förneka officiell statistik från BRÅ.
Det står alltså bortom allt tvivel att man givit BRÅ order om att inte ta fram någon ny statistik som på något sätt kopplar brottslighet till invandrare. Eller kanske är det så att man har fortsatt att ta fram statistiken, men håller det hemligt. Man tycker faktiskt att hela historien är en aning märklig då det borde vara synnerligen relevant med etnisk bakgrund eller religion i denna statistik rent generellt om man vill förbygga och bekämpa brottslighet.
Ungefär samtidigt ungefär 2005, hade man beställt en rapport av BRÅ som skulle bevisa att zigenare inte var överrepresenterade när det gäller brottslighet. När denna utredning var klar blev den av något märklig anledning hemligstämplad.

Man kan vidare konstatera att man uppenbarligen gett rättsväsendet instruktioner om att hellre fria än fälla när det gäller våldtäkter. Detta har jag skrivit om tidigare, och egentligen är det mycket skrämmande; en våldtagen kvinna göre sig nu ej längre besvär att ens polisanmäla brottet. En gärningsman kan numera hävda att han inte fattade att en kvinna ville ha sex eftersom han inte fattade svenska, och då blir det friande dom. Ingen våldtäkt alltså.  Hallå rättsväsendet! Och grattis alla svenska kvinnor som blir våldtagna och sedan upptäcker att ni är rättslösa. Alltså kan BRÅ presentera att antalet våldtäkter inte alls ökat dramatiskt, vilket man definitivt kan ifrågasätta. Visst är det märkligt om man gör kopplingen till BRÅ-rapporten från 2005 som visade en mycket kraftig överrepresentation för invandrare när det gäller grova sexualbrott och det enkla faktum att vi har de senaste åren fått massor med migranter? Polisen får inte ens beskriva gärningspersonen med hudfärg eller någon form av kopplingar till invandrare, och man hänvisar till ”utredningstekniska skäl”. Det är alltså viktigare att dölja fakta än att få fast våldtäktsmän och fälla dem. Vad säger du om detta Gudrun, och andra muppar som kallar sig feminister?
Nu skriver Lina Lund en PK-artikel i DN där hon ifrågasätter Kent Ekeroths intervju i BBC i vilken han hänvisar till den 10 år gamla BRÅ-rapporten. Ovanpå detta citerar hon Jerzy Sarnecki, som säger “Den senaste studien visade på att överrepresentationen för registrerad brottslighet är 2 till 2,5 gånger högre för den gruppen. Men den visar inte att andelen invandrare i brottsligheten har ökat eller att flyktinginvandring skulle driva upp brottsligheten i Sverige.”. Ett ganska naivt, fegt och sannolikt felaktigt uttalande faktiskt, om man har en överrepresentation när det gäller brottslighet och invandrare, och sedan kommer det massor med invandrare in i landet, behöver man knappast vara professor för att fatta att brottsligheten ökar i landet. Vidare är det ju faktiskt så att redan den överrepresentation rapporten visar faktiskt är illa nog.
 
Men frågan kvarstår: Varför finns ingen relevant statistik i statistikens förlovade land? Ekeroth tänker alltså motionera om att sådan ska tas fram. Man behöver inte vara stjärntydare för att fatta att sjuklövern vill stå kvar med huvudet under sanden och rösta ner denna motion.

Jag vill veta hur det förhåller sig idag. Det kan inte vara så att antalet sexualbrott minskat, det är mycket osannolikt. Jag drar mig även till minnes texten i sista stycket på Lilla Saltsjöbadsavtalet som löd : ”Att under en tidsperiod av fem år systematiskt nedtona de negativa effekter som utpekande av speciell rastillhörighet vid brottslig verksamhet kan komma att ha för drabbade populationer.”. Det var då, 1987 men verkar gälla än idag. Drabbade populationer är alltså i detta fall i synnerhet svenska kvinnor, som numera icke göre sig besvär om de våldtas. Another day in paradise.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det skulle sitta fint med lite Rumänsk rättvisa gentemot folkförrädarna!