söndag 23 augusti 2015

LO kanske vaknar

LO har nu upptäckt att en stor del av deras anhängare sympatiserar med SD.  Man har alltså upptäckt att den sanslösa invandringen konkurerar med de jobb man har. Instegsjobb, yrkesutbildningar, lönesubventioner, praktikantplatser och alla sätt man jobbar på att få in ”flyktingar” på arbetsmarknaden leder till lägre löner, nerklassning av arbeten och ökad konkurrens.
Problemet är att det finns ett visst antal arbeten, och detta kan politikerna inte göra ett skit åt. Men för att lösa den akuta situationen har man ställt till med och skapar man gräddfiler för de som kommit till detta land, bekostade av staten. Svenska ungdomar göre sig ej besvär, de kan gott vara arbetslösa och inte ett ljud nämns om dem. Hitresta lycksökare har en gräddfil eftersom det är så synd om dem, och massor med resurser satsas på att få dem i arbete.
 
Ovanpå detta är det så att man ska ge alla ”flyktingar” olika yrkesutbildningar. Det blir alltså ett direkt hot mot de yrkeskunniga som finns inom LO. Problemet är enkelt, och jag har tagit upp det tidigare  - politiker kan inte skapa arbeten. Det blir alltså en konkurrens om de arbeten som finns och för LO-kollektivet resulterar politiken i lägre löner och osäkerhet. Arbetsgivarna kan anställa några subventionerade invandrare i stället för en svensk. Pengar är nyckeln.

LO och socialdemokraterna har alltså genom att acceptera denna politik spakat undan sin egen bas, och därför blir det så att klassiska LO-medlemmar tycker att hela problematiken suger, och anger att man avser rösta på SD. Medlemmarna betalar alltså höga skattesatser, som går till den sanslösa migrationspolitiken, och ovanpå detta blir det lönedumpningar, eller medlemmarna riskerar att förlora sina jobb till förmån för skattesubventionerade påhitt för ”migranter”, och att man vill dölja arbetslöshet och vansinnet man håller på med.

Ärligt talat; tror faen att LO-medlemmar röstar på SD. Det är fullt logiskt, och det gör de rätt i.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ett litet tips till LO:

Varför inte engagera Expo och låta dem "upplysa" LO-medlemmar om hur himla fel de har?

ASGARV!