lördag 15 augusti 2015

Hur länge tror vi på lögner?

Sjuklövern har nu en helt hopplös uppgift, och man ljuger svenska folket rakt i ansiktet. Man frågar sig när bubblan ska spricka. För det första är det uppenbart att det inte är flyktingar som kommer till Sverige, det är personer som betalt för att bli smugglade hit. Det säger sig självt att ingen desperat flykting kommer till Sverige. Vi pratar om hundratals mil, dussintalet gränspassager och från andra världsdelar. Flyktingar är personer som desperat flyr från konfliktzoner och krig och finns i dessa områdens närområde. Det handlar alltså om enbart ekonomisk migration och människosmuggling. Inte ens när en italiensk polistalesman berättar detta finns en rad i svenska media (länk). Man stoppar huvudet i sanden mumlar gamla uttjatade mantran och kramar snuttefilten. Varför är dock minst sagt oklart. Kanske sjuklöverns politiker på riksnivå har några svar. Nähä, de har svarat undvikande i många år.
Men man kan även notera att regering tar av hjälpen till riktiga flyktingar i flyktingläger till att finansiera den sanslösa migrationspolitiken. Alltså tvingas vi svenskar betala skatt för att ta hand om alla ekonomiska migranter som smugglat sig hit samtidigt som riktiga flyktingar svälter och fryser ihjäl i flyktingläger.

Med den migrationspolitik som förs är det alltså så att man både accepterar denna migration med stora kostnader och problem för det svenska samhället, vidare understödjer man flyktingsmugglarna eftersom detta har blivit en mycket lönsam industri. Vidare är det givetvis så att skrupulösa flyktingsmugglare struntar i om personen dör så länge man fått sina pengar. Man är alltså indirekt vållande till att massor med människor drunknar i Medelhavet.
Denna länk i DN talar sitt tydliga språk.

Det kan inte vara någon nyhet för någon att det finns massor med miljoner människor i världen som är fattiga och vill ha en bättre levnadsstandard, men det gör dem inte till flyktingar.
Visst, det finns riktiga flyktingar som kommer till Sverige. Det heter kvotflyktingar och som kommer hit genom FN:s försorg, men de är en mycket liten del. Resten är ekonomiska lycksökare som lockas hit av vårt bidragssystem, omhändertagande och möjligheten att få hit halva släkten. Givetvis är man beväpnad med en påhittad historia som man ska berätta för migrationsverket för att få asyl och PUT. En fördel är även om man kan smuggla hit någon som kan vara under 18 år eftersom de då kallas ”ensamkommande flyktingbarn” och har lättare att få PUT. Givetvis är det så att det görs inga som helt kontroller om ett sådant ”barn” är under 18 år, man litar helt naivt på uppgiven ålder.
Vad jag har svårt att fatta, är hur svenska politiker lyckas dupera svenska folket med dessa lögner och föra denna politik. Kostnaderna är enorma. Exakt hur mycket den förda politiken kostar vet ingen, eller kanske är hemligstämplad. Problemen likaså, med gängkriminalitet, ”utanförskapsområden”, och brottslighet. Vidare står klart att vi har hög arbetslöshet, och stor bostadsbrist vilket den sanslösa migrationspolitiken till stor del orsakat. Vi har dessutom ett stort hål i statskassan, med stora behov av pengar till försvaret, sjukhusen, äldrevården, pensioner, skolor och en del annat medan politikerna försöker slå i oss blålögner om att Sverige behöver invandringen, lösningen är olika integrationssatsningar och annat svammel som är lika misslyckade som Ullenhags ”instegsjobb” men nu heter ”första-jobbetanställning” av Kinberg-Batra och Tobé. Kommunerna börjar gå på knäna efter att de statliga bidragen upphört, och missnöjet börjar nå bristningsgränsen även inom kommunerna, eftersom man kan tvingas ta emot de ekonomiska lycksökarna och deras anhöriga av migrationsverket genom en lagändring.

Men frågan är hur länge det svenska folket ska låta sig duperas av politikernas lögner?

1 kommentar:

Anonym sa...

Hursom Ses faktiskt en demonstrationen förståelig.
http://hejevent.se/event/dqgop6ql5bmuga/demonstration-avga