tisdag 20 december 2016

Att köpa sig tid


 Det är nyheter som denna som gör mig illamående. I ett fall av 114 har man alltså kommit fram till fällande dom, alltså flera månader efter att brotten begåtts. I artikeln nämns inte vad brottet i det enda fallet som gav fällande dom var eller straffpåföljden blev, men man kan förutsätta ett skrattretande löjligt straff och ett skadestånd som aldrig kommer betalas ut. Hur ska svenska medborgare kunna ha förtroende för svenskt rättsväsende med mindre än 1% fällande domar och straffsatser som är rena skämt? Man kan givetvis skylla hela problemet på Eliasson, vilket man gör, men det är regeringens ansvar ytterst. Uppenbarligen är man fullt medveten om vilka problem man orsakat i samhället. Och gör vad man kan för att dölja dem.

Så med kunskapen om rättsväsendets effektivitet, kan vi ju bara gissa hur detta påverkar mörkertalen. Alltså då polisen och åklagare som default avråder kvinnor från att ens anmäla dessa brott.

Man lägger alltså rena våldtäkter på hyllan eller lägger ner fallen. Det ser alltså bra ut i statistiken och ingen drastisk ökning av sexualbrotten kommer medborgarna till kännedom.
Nu kommer man med stor sannolikhet omplacera Eliasson, eller ge honom ett saftigt avgångsvederlag/fallskärm. Det är givetvis så att han inte har en chans att åtgärda alla problem, och hans förtroende hos allmänheten är på samma nivå som uppklarningsprocenten för sexual-, bostadsinbrott eller stölder. Eliasson har bara försökt dölja hela problemet orsakat av regeringen. Man kommer därmed bara köpa sig tid. Man kommer på PK-manér hävda att man måste ge den nye polischefen en chans och som vanligt att vi står inför "utmaningar" eller lite integrationsproblematik som kan läsas med alla upptänkliga skattemedel.
De fundamentala problemen kommer att återstå, och som jag påtalade ligger baserat på den sanslösa invandringspolitiken och att man de senaste åren tillåtit personer med rutten kvinnosyn, baserad på islam komma in i detta land. Det har inte handlat om flyktingar. Det är personer som smugglat sig hit, genom hela Europa till 95% av fallen för att få en bättre levnadsstandard.

Inga kommentarer: