måndag 5 december 2016

Visst känns det berikande!


Jag vet inte om det är olagligt att uppmana kommuner att inte ta emot s.k. flyktingar och deras anhöriga. Regeringen har alltså hittat på någon lag som kan tvinga kommuner att ta emot ”flyktingar”, men samtidigt står det i grundlagens första paragraf att kommunerna ska vara självstyrande. Vi har alltså en ren paradox.

Men låt oss säga så här; om jag hade varit ordförande i någon kommun hade jag tvärvägrat att ta emot en enda s.k. flykting. Ylva Johansson hotar alltså med sanktioner mot kommuner som inte tar emot ”flyktingar” (länk), men samtidigt betalar alltså inte staten i form av migrationsverket ut pengar som de lovat till kommunerna, och jag skrev i ett inlägg för ett tag sedan (16/11), att man ligger back 2.2 miljarder bara till kommunerna i Skåne. Hur mycket det är i hela landet vet jag inte. Samtidigt måste kommunerna betala flyktingbaronerna, socialbidrag, skolgång, hemspråksundervisning och en del andra saker. Ovanpå detta har vi givetvis alla berikarområden med gängkriminalitet, sexualbrott och annat som idag är vardagsmat. Nu ska vi alltså ta emot mer ”flyktingar” än någonsin enligt Ylva Johansson, men hon menar alltså anhöriga till alla man släppt in tidigare. Visst är det logiskt? Man låter någon smugglas till Sverige som drar några valser för migrationsverket, har rest genom hela Europa, hundratals mil, och över massor med gränser inom EU. Dublinöverenskommelsen, om att flyktingar må söka asyl i första EU-land de kommer till var uppenbarligen ett rent skämt. När sedan ”flyktingen” får PUT kommer halva släkten efter, givetvis betalat med svenska skattepengar. Sedan ska halva släkten försörjas i ett obestämt antal år, givetvis även detta på svenska skattebetalares bekostnad.

Så hur ska regeringen kunna försvara den förda migrationspolitiken? Kostnaderna och problemen är enorma. Hur kan någon tro att man gör en humanitär insats när det finns 65 miljoner flyktingar i världen enligt UNHCR och regeringen tar pengar från den riktiga flyktighjälpen i konflikternas närområden för att bekosta den sanslösa migrationspolitiken?

Avslutningsvis vill jag dra in en vidrig video på hur några ”berikare” beter sig, sannolikt import från MENA. Mycket onöje om du tittar på
detta klipp, men dagens Sverige - grattis!
Så visst är det berikande att fått in berikare som sätter piff på det svenska folkhemmet. Eller hur regeringen? En vardag vare svensk vill leva i, eller hur? Fattar du inte ironin är du en idiot.

Inga kommentarer: