söndag 25 december 2016

2017-holiday version


Nu har det alltså blivit “populism” att påtala verkligheten (länk). Det är ett rent faktum att det står i Koranen att vare god muslim ska döda så många otrogna som möjligt. Ovanpå detta har vi ett otal rena terrordåd där oskyldiga mördats av militanta islamister. Det är inte populism – det är fakta och realism.
Mein Kampf är förbjuden som publikation i västvärden, emedan man tillåter predikning från koranen med en rutten kvinnosyn, mördande av otrogna såväl som HBT-personer.
Islam har blivit något konstigt paraply under vilka man kan, och ska acceptera vilka dumheter som helst.
Det är dags att ta bort skygglapparna och silkesvantarna när det gäller islam som s.k. religion. De som fundamentalt tror på denna religion strider mot allt vad västerländska värderingar står för. Det spelar föga roll hur många vi pratar om eller som finns i detta land – omotiverade dumheter med hänvisning till en s.k. religion ska bara inte accepteras.
Nej, jag är ingen populist, jag är realist, och alla de terrordåd som inträffat i västerländer och oskyldiga människor som dödats talar sitt tydliga språk. Vi pratar dessutom om oskyldiga civilpersoner, inte soldater i ett regelrätt krig. Detta gör saken ännu vidrigare – man ger sig på personer som inte har ett dugg med en militär konflikt att göra, man är feg, och hittar på alla upptänkliga sätt att döda oskyldiga man kan.
Men politikerna, som orsakat allt detta kan ses som direkt vållande. Angela Merkel är ett typexempel – det är hon som inte hindrat den sanslösa invandringen till Tyskland utan yttrat att ”vi klarar det” och liknande dumheter. Man kan inte undvika att göra kopplingen med Eliasson som uttalade ”vi klarade sommaren”, efter sommarens alla sexualbrott. Det var nu ett dussintal personer i Berlin ihjälkörda, som en direkt följd av den naiva invandringspolitik man för. Sexualbrotten är uppenbarligen en direkt konsekvens av att man importerat personer till detta land med en rutten kvinnosyn.
Men en fråga man måste ställa sig är vad de moderata muslimerna gör för att hindra dessa terrordåd? Har ett enda terrordåd förhindrats för att andra muslimer har varnat för eller rapporterat om dessa? Mig veterligt har så aldrig inträffat, och slutsatsen blir att man antingen inte törs eller vill förhindra terrordåden. Man är alltså även vållande.
Nu gäller det att vara proaktiv, och inte reaktiv. Politikerna är ens knappt reaktiva och snackar om acceptans, integration och mycket annat. Uppenbarligen i ren desperation, och med hur mycket skattepengar som helst för att försöka dölja den fundamentala problematiken.
Men till dig som planerar semester 2017, hittade jag det nya intressanta spelet i preview på FB.

Inga kommentarer: