torsdag 17 augusti 2017

Islam


Nu har vi alltså ett nytt terrordåd i Barcelona denna gång och fler är att vänta. Problemen är givetvis att ingen vet var, när, hur, vilka och vilka medel som potentiella terrorister kommer att använda. Det blir alltså en form av gissningar och givetvis jobbar underrättelsetjänster med att försöka förebygga och förutse attacker av alla de slag vi allt oftare ser. Problemet är givetvis att angriparna alltid kommer att ligga steget före och kommer att dölja sina avsikter på alla möjliga sätt. SÄPO kan kanske hålla pejling på de 10-20 mest potentiella terroristerna i detta land, samtidigt som vi har hundratals ”återvändare”, som stridit för IS. Ovanpå detta har vi ingen aning om hur många som ”radikaliserats” och kan misstänkas begå rena terrordåd inom landet.
Vi har alltså en s.k. religion som kommit hit med rutten kvinnosyn, att alla som är HBTQ ska dödas och även alla otrogna (d.v.s. de som inte är muslimer). Vidare kan man fråga sig vad den röda tråden är när det gäller de senaste årens terroristmord, som i Madrid, Stockholm, Lindon, Nice, WTC med flera, och nu senast Barcelona. Nej, det är ingen högoddsare att redan idag anta att dådet i Barcelona utförts av muslimska extremister.
Det kommer aldrig vara möjligt att förutsäga var, när, hur eller av vilka terrordåd kommer att utföras. Helt oavsett hur mycket man lägger ner på underrättelsetjänster. Det enda vi har är den röda tråden – det är muslimer som utför dem.
Så vad blir slutsatsen? Att vi ska tillåta muslimska friskolor? Byggandet av moskéer, minareter? Att Svenska regeringen reser till Iran och kvinnor sätter på sig hucklen? Att vi snart inte hittar en höna eller kyckling i våra matvarubutiker som inte är halalslaktad? Krav på halalslaktad mat och utan fläskkött i skolorna? Separata badtider för kvinnor och män? Burkinis? Svensk sjukvård som bekostar omskärelser? Äktenskap med småbarn? Månggifte?

Hur naiv kan man bli och sälja ut sitt land till denna s.k. religion som anser sig stå över svensk lag, personer som lyder vad imamer anser och är baserad på en bok från 600-talet som s.k. lag?
Lever vi i ett modernt västerland, eller i ett arabland 1400 år sedan?
Islam är helt inkompatibel med moderna västerländer, det är bara att inse. Problemen islam har fört med sig de senaste årtiondena oräkneliga, både som rena principer och enskilda fall. För att inte nämna den rena terrorismen.
Pudelns kärna är alltså islam. Inget annat och problemet är i själva verket förbaskat enkelt.

Inga kommentarer: