lördag 5 augusti 2017

Ös på!


Skepp sjunker inte för att det finns vatten omkring – de sjunker för att vatten kommer in i skeppen. Det är en mycket talande liknelse för det som nu sker i detta land. Hade vi haft gränser och begränsat invandringen till kontrollerbara och önskade nivåer, samt av de vi behöver i detta land hade vi inte sett de problem vi har idag. Idag, och med i EU kanske utopiskt men ändå sant.

Vad har vi vunnit på att vara med i EU? Vi är en stor nettobetalare med runt 20 miljarder, och drabbas av diverse lagar vi inte kan påverka från EU. Ekonomiska lycksökare har kommit till detta land och genom en naiv invandringspolitik beviljas de asyl på de mesta idiotiska och felakta grunder. Vi har asfaltläggare, kriminella ligor som kommer hit, snart romska tiggare i vartenda gathörn och brottslighet som inte går att dölja ens med rena kommunistfasoner med manipulerande av statistik, media eller rent svammel.
Slutsatsen kan bara bli att de senaste årens förda politik inte kan klassas som något annat än den största katastrofen i detta lands historia. Först att gå med i EU, och sedan de två senaste regeringarnas politik.
Vatten kommer in i skeppet för att det finns en läcka i skrovet. Du får order om att ösa och politikerna öser flummerier över dig, nysvenska, multikulti och visioner berikningens förlovade land en gång i en obestämd framtid.

Mig veterligt har ingen svensk regent de senaste 500 åren på så kort tid, 8 år, som de senaste två regeringarna lyckats skada landet tillnärmelsevis så mycket som nu är fallet.
Men du kanske är en av de som fortsätter ösa skeppet och tror på sjuklöverns framtidsparadis?

Inga kommentarer: