måndag 7 augusti 2017

Vi är inte vatten värda


En intressant fråga är vad man ska göra med återvändande jihadister (länk). Vi pratar alltså om personer som först kommit till detta land, kanske sökt asyl och har nu PUT eller svenska medborgarskap. Personer som använder svenska medborgarskap som bekvämlighetsflagg.
Vi pratar alltså om personer som först kommit till detta land som s.k. flyktingar, som hävdat att de inte kunnat resa tillbaka till sina hemländer. Sedan har de gjort det. Redan där är det så enkelt att de PUT eller medborgarskap de erhållit är förverkade.

Har de sedan varit i Syrien och slagits med den terroriststämplade organisationen IS, är det bara att riva deras pass eller PUT utan misskund.

Vi kommer aldrig kunna bevisa vad de gjort i Syrien eller lagföra dem för något i detta land. Men de enkla fakta att de både varken vill integreras i detta land och har krigat med en terrorstämplad organisation gör att de förverkat alla rättigheter till att få vistas i detta land – även om de inte kan lagföras här. Det minsta man kan göra är att riva deras ”svenska pass” eller PUT. Sedan är problemet inte vårt, de har förverkat sina rättigheter till att ens vistas i detta land. Det är bara att be dem peka på en karta och sedan förvisa dem till detta land med omedelbar verkan. Är de nu statslösa – inte vårt problem, de har förverkat alla sina rättigheter till detta land.

Men givetvis är det så att den sedvanliga tycka-synd-om och mjäkigheten, samt med miljömuppar i regeringen tror att det handlar om lite vilseledda ungdomar som det finns hopp för och kan kanske bli goda medborgare om de får gå i terapi eller få andra former av hjälp, med skattepengar givetvis.

Vi svenska medborgare kan ju dö i vårdköer, i väntan på ambulanser som inte kommer eller av felaktig vård (
länk). Kanske bli fattigpensionärer eller tvingas bli hemlösa. Vi har blivit andra klassens medborgare i vårt eget land.
Jihadister ska vårdas och hjälpas, svenska medborgare är inte vatten värda.

Inga kommentarer: