fredag 18 augusti 2017

Löfvén och Johansson ljuger


Nu har jag både hört Morgan Johansson och Löfvén påtala att överrepresentationen av de som invandrat hit beror på ”socioekonomiska faktorer” och att om man kompenserar för sådana är skillnaderna marginella avseende brottslighet.
Med detta har jag två stora problem;
För det första är det att denna regering och föregående skapat problemen i första läget. Det behövs inte många hjärnceller för att fatta att personer från MENA knappast kan förväntas komma i förvärvsarbete på kort tid, och alltså måste försörjas ett antal år innan de ens börjar betala skatt. Ovanpå detta har man tillåtit enligt EBO-lagen att de som kommit hit bosätter sig i samma områden. Förutom att de givetvis inte har några som helst incitament att integreras, har detta givetvis lett till ett allt större antal s.k. utanförskapsområden. Hur man ovanpå detta har öppnat upp för ”anhöriginvandring” är inget annat än totalt vansinne.
För det andra ljuger man. Statistiken kompenseras givetvis till en viss del när det gäller direkta tillgreppsbrott, alltså stölder, inbrott, bedrägerier, narkotikasmuggling, rån och annat som görs för egen vinning. Men det finns ingen som helst logisk korrelation till t.ex. sexualbrott.
Redan Brå:s rapport för 12 år sedan påvisade att personer med utländsk bakgrund var i det närmaste 5-faldigt överrepresenterade när det gällde denna brottskategori. Om det nu inte finns någon anledning att förutsätta att detta ändrats eller bevisa något med en ny utredning, kan man givetvis förutsätta att personerna med MENA-bakgrund generellt begår fler sexualbrott. Statistiken visar även att mängden sexualbrott ökat drastiskt och våldtäkter (nu även med prefixet ”grupp”), talar sitt tydliga språk.
Alltså ljuger både Löfvén och Johansson.

Man gör sitt bästa för att dölja alla de problem invandringen och den sanslösa migrationspolitiken fört med sig, och givetvis avfärdar man en ny utredning från Brå. Alla fattar vilket meddelande en sådan utredning skulle ge väljarna inför valet 2018.
Ovanpå detta kan man lägga att man uppenbarligen givit order till de svenska domstolarna att hellre fria än fälla, bortförklaringar som ”förstod inte svenska”, eller ”var så kåt att hon inte visste vad hon sa”, duger uppenbarligen till friande domar. I de fall man fäller någon för våldtäkter är straffen rena skämt.
Man har givetvis även ett lagförslag om att det inte ska vara tillåtet att berätta brottslingars etnicitet eller religion i media eller på nätet. Känns detta igen? Men givetvis stämmer det perfekt med Johanssons och Löfvéns uttalanden och lögner.
Det är egentligen rent pinsamt hur svenska styrande politiker försöker dölja, ljuga och förneka de problem de ställt till med och inte erkänner att den politik de fört orsakat enorm skada för detta land.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Grön teknik går snett i Staufen
http://store.blogg.se/
https://www.thelocal.de/20170818/this-historic-german-town-is-falling-apart-in-slow-motion-catastrophe

Ulmerkotten sa...

Anonym:
Jag har följt detta flera år. Man hittade varmt vatten under staden och ville använda det till uppvärmning. Borrhålet bakom stadshuset orsakade att vatten kom in till ett lager anhydridisk gips, vilket ledde till att detta lager expanderade och marken började höja sig. Skadekostnaderna är enorma.
Rent vansinnesprojekt kan man tycka. Men det är att vara efterklok, då alla initialt trodde att varmvatten från marken skulle kunna användas till mycket och spara energi.

Några kilometer till öster ligger Bad Krozingen. Man har ett helt termalbad, Vita Classica, med varmvatten från marken. Man hittade detta varmvatten under mellankrigstiden då man borrade efter olja. Numera forum för olika kurorter med prefixet "Bad".

Anonym sa...

Varför importera socioekonomiska faktorer när de utgör en predestinerad underklass?

Kan bara gå fel.

Ulmerkotten sa...

Man stoppar alltså dessa personer i utanförskapsområden, försörjer dem, döljer brottsligheten, problemen med islam och mycket annat.
Allt på bekostnad av svenska skattebetalare. Inget ont om personerna i fråga eller något rasistiskt - det finns två fundamentala fel: Migrationspolitiken och islam.
Vi kan inte vara hela världens socialbyrå och islam är bara inkompatibelt med modern västerländsk kultur.
Skadorna på detta land är enorma och som man tappert försöker sopa under mattan.