söndag 8 oktober 2017

Ett rättssystem i totalt förfall


Det har varit känt att polisen inte skrivit ut signalement på brottslingar, och SvD har alltså tagit del av det brev som skickades ut som direktiv för ett år sedan (länk). Signalement kan alltså uppfattas som rasistiska, och polisen ska alltså inte på något sätt beskriva brottslingar man vill ha fast.
Ovanpå detta har vi att skadestånd inte betalas ut, att domstolarna hellre friar än fäller och att rent larviga domar döms ut samt att fängelsedömda brottslingar som regel släpps ut efter 2/3 av avtjänad tid. Riktigt allvarliga brott läggs på hög och våldtäkter är snart inte mödan lönt att ens anmäla. Att anmäla en stöld eller ett bostadsinbrott är inte mödan lönt att ens rapportera.
Vi ser alltså ett rättssamhälle i totalt förfall, och det mest skrämmande är alltså att det är viktigare att inte uppfattas som rasist, än att få fast grova brottslingar.

Det ligger ju helt i linje med vad vi kallar för PK, man vet inte ett dyft om överrepresentation när det gäller personer som har invandrat hit och kriminalitet, har ingen aning om kostnaderna för invandringen, problemen med EU-medborgare, marockanska gatubarn, papperslösa, hederskultur eller andra fenomen man orsakat med de senaste årens naiva politik.

Inga kommentarer: