onsdag 4 oktober 2017

Rent patetiskt

Det hela är rent larvigt och utslag av ren desperation. Mattias Karlsson (SD) har alltså publicerat en bild med en polis med två av de som demonstrerade på Mynttorget, Medborgarplatsen och sedan Norra Bantorget och skrivit; ”Ett halvår efter att en illegal invandrare, som borde ha utvisats, dödade och skadade 19 svenskar i ett terrorattentat, så tar polisen selfies med invandrare som vistas här illegalt och som borde utvisas...

Vi har alltså en skenande kriminalitet, gruppvåldtäkter, gängkriminalitet och en hel rad problem. Sedan lägger polisen och rättsväsendet krut på att ens bekymra sig om detta. Den drabbade kvinnan säger ”– Det var jättehemskt att se bilden. Han tar vår bild och förtalar oss och hävdar att vi är illegala trots att vi har permanent uppehållstillstånd. Sedan kallar han oss också terrorister. Det gjorde mig väldigt upprörd.” (citat ur Expressen, länk).
Låt oss nu hur ”jättehemskt” och ”väldigt upprörd” denna dam måste vara i jämförelse mot alla kvinnor som blivit våldtagna i detta land, där utredningarna läggs på hög och sedan läggs ned. Eller kanske hur de som skjutits det senaste halvåret upplevde detta, och där likaledes man lägger utredningarna på hög. Listan på betydligt allvarligare brott kan säkert göras hur lång som helst, och där polis och rättsväsen falerat och falerar.

Men det är ju ingen nyhet för PK-media. Blå dunster i medborgarnas ögon om lyckade integrationsprojekt och lyckliga familjeåterföreningar i myssoffan är det som gäller.
Det hela är minst sagt rent patetiskt, och ren idiotiskt häxjakt på meningsmotståndare från PK-media, helt enligt de instruktioner man uppenbarligen har.
Det finns uppenbarligen två olika lagböcker i detta land; en för vanliga medborgare och en för SD-politiker.

2 kommentarer:

Kattvinge sa...

Deras kränkthet trumfar allt. Oavsett vad det jämförs med. Att en ung flicka blir invalid för resten av livet av en gängvåldtäkt eller en gammal människa blir slagen gul o blå kanske ihjälslagen av människor (??) som vistas illegalt i vårt land - det är absolut ingenting i jämförelse...

Fröken Khavari (hur det nu stavas), gör sedan exakt samma sak som Mattias Karlsson, och kallar ALLA Sverigedemokrater för terrorister... nåja... jag undrar om någon medlem ur Sverigedemokraterna kommer att polisanmäla henne för förtal??

Sverige idag är en dokusåpa- "Vem kan bli mest kränkt?"

Tack för dina inlägg.
Hösthälsningar Maria

Ulmerkotten sa...

Tack för din kommentar!

Här är en artikel i Sydsvenskan av intresse: https://www.sydsvenskan.se/2017-07-19/forst-valdtar-han-mig-sen-hotar-han-mina-barn-och-nu-slapps-han-fri?utm_source=fb&utm_term=981a9c9f-8ee2-41c3-90b0-5f40a67b4dab&utm_medium=list-bottom&utm_campaign=ushares

M.v.h.

Ulmerkotten