måndag 2 oktober 2017

Tre fruar, sexton barn och hur många anhöriga?


I min bok är det så, och enligt alla logiska principer, att det är en man och en kvinna som skaffar barn. Polygami är så vitt jag vet förbjudet i svensk lag.
Det kanske gäller i olika arabländer, men inte här att en man kan ha flera fruar. Om det då är så att en polygamist kommer till detta land är det givetvis så att denne får anpassa sig till de lagar som gäller här. Är personen turist är det en sak och inget lagbrott, men att få uppehållstillstånd eller medborgarskap, blir direkt olagligt baserat på att enligt svensk lag kan inte en man ha flera fruar.
Ovanpå detta har vi givetvis vansinnet ”anhöriginvandring”. Enligt denna kan man givetvis betrakta alla tre fruarna och sexton barnen som anhöriga, och man kan notera att det inte stannar där; ponera att mannens far, eller bror även hade tre fruar och en skvälldrös med barn. Är inte de anhöriga?
Alltså; om man i detta land ska acceptera månggifte för att det finns rent idiotiska religioner och sedvänjor i andra länder finns ingen som helst gräns. Varför accepteras inte hedersmord, eller misshandel av kvinnor om det är kutym i de länder personerna kommer ifrån? Varför är inte tafsanden och sexualbrott accepterbara i detta land om det är i de länder personerna kommer ifrån?

I min bok gäller svensk lag. Inga som helst lagöverträdelser är accepterbara. Att sedan en kommun använder medborgarnas skattepengar till att bekosta i första läget en ekonomisk migrant och sedan acceptera tre fruar och en sanslös mängd barn, är inget annat än rena lagbrott, i första läget av migrationsverket. Men sedan av kommunen som uppenbarligen inte accepterar svensk lag gällande polygami.
Svenska lagar gäller i Sverige. Det har ingen som helst relevans vilka lagar, regler eller sedvänjor som personer som valt att komma till detta land har eller har haft.
Bespara mig idiotförklaringen att alla är flyktingar, tack på förhand.
Någon mindre begåvad, har nu en artikel i skandalblaskan Expressen med frågeställning ”Varför är det så hemskt att mannen har tre fruar?”. Svamlen runt patriarkat duggar sedan tätt på bästa Schyman-manér.


Om vi nu i detta land inte ska acceptera svenska lagar. Vad är det då som hindrar oss från att ta lagen i egna händer? Vad är det som hindrar oss från oss från att skapa gatans parlament och medborgargarden? Man jagar de som parkerar fel och de som kör lite över hastighetsbegränsningar med ljus och lyckta. Men allvarliga brott som våldtäkter, mord, bombdåd och annat läggs åt sidan. Hur kan någon med någon form av rättsuppfattning baserat på svenska värdegrunder anse att detta är rätt och hur svensk lag upprätthålls.


Jag läste idag ett inlägg om en 13-årig flicka som gruppvåldtagits och utredningen lagts ner, vilket var mycket skrämmande läsning av dotterns far. Brottsoffer är i detta land på det multikulturella altaret rent försumbara och det land som en gång var mitt, skäms jag idag över.

Ånyo, nu när svenska rättsväsendet uppenbarligen har havererat, vad är det som egentligen hindrar medborgarna från att ta lagen i egna händer baserat på svenska normer och rättsuppfattning? Som det ser ut idag är det snarast en ren tidfråga, och PK-media kommer att stå som fiollådor och fundera på vad som hänt.
Initialt kommer man givetvis kalla alla för rasister. En klassiker för generell smutskastning.

Men låt oss räkna lite på vansinnet anhöriginvandring. Varje fru har ju en far och mor, samt polygamisten. Sedan är det ju bröder och systrar. Låt oss i runda slängar säga att varje person har 4-5 "anhöriga", Lågt räknat hamnar vi då på ytterligare 16 personer till, och vi slutar på minst 30 personer som ska försörjas av svenska skattebetalare ett antal år.

Initialt var det alltså en person som lyckats smuggla sig hit, hundratals mil, genom hela EU, över dussintalet gränser, och har betalat flyktingsmugglare. Därefter drog han sannolikt en rad med valser för migrationsverket.
Hur naiv får svensk migrationspolitik egentligen bli och till vilka kostnader?


Inga kommentarer: