fredag 29 september 2017

Sociala och ekonomiska faktorer?


I Brå:s utredning från 2005 påvisades att personer med utländsk bakgrund var kraftigt överrepresenterade. Sedan dess, alltså snart 13 år har ingen utredning gjorts, och Brå:s utredning avser alltså åren före 2005. Redan då visste man alltså att personer med utländsk bakgrund, och då i synnerhet personer från andra kulturer och religioner (läs islam) var kraftigt överrepresenterade i synnerhet när det gäller sexualbrott, men även vad beträffar annan brottslighet rent generellt.
Uppenbarligen kom order från politikerna att Brå inte skulle göra någon ny utredning eller ta fram statistik på detta, och den sanslösa massinvandringen började.
Uppenbarligen gav man även domstolarna order om att hellre fria än fälla, men till nöds döma ut rent larviga straff.


Alltså, och som en ren följd av den förda politiken av de senaste regeringarna har vi en ren pandemi i synnerhet beträffande sexualbrott.


Det har nu gått så långt att man lägger våldtäkter på hög och utreds inte. Hur man mot denna bakgrund ska kunna kalla sig ett rättssamhälle, eller få medborgarnas tillit till polis och rättsapparat kommer att bli en ren gåta. Varför anmäla en våldtäkt när sannolikheten för en fällande dom är i det några procent, och även vid fällande dom, straffen rena skämt och skadestånd aldrig kommer att betalas ut? Du kan alltså förutsätta att förutom att man nu visar en drastisk ökning av alla sexualbrott, har mörkertalet ökat dramatiskt.


Men vissa forskare och politiker skyller hela problemet på ”sociala och ekonomiska faktorer”. Man menar att kompenserar man för dessa försvinner skillnaden mellan befolkningsgrupper nästan helt. Det är en ren lögn, och man måste hitta på denna kompensationsfaktor för att komma till denna slutsats. Med vad i h-vete spelar det för roll för en våldtagen kvinna? Man har alltså skapat ett samhälle med olika former av brottslighet och skyller det på faktorer.
Vi kan alltså fråga oss vilken v
inning en gärningsman med utländsk bakgrund har av att våldta eller antasta en svensk kvinna?  Det är i så fall en mycket oönskad social faktor och ingen ekonomisk vinning finns.
Naiva idioter menar att det är män som gör detta. Javisst, fiskar lever i vatten. Men detta har aldrig varit något problem innan man öppnade gränserna och accepterade alla som kom som ”flyktingar”, trots att de uppenbarligen är rena ekonomiska lycksökare. Man kan alltså kompensera bäst man vill för olika påhittade faktorer, men det gör inte problemet för svenska kvinnor mindre.

Men en ny utredning från Brå kanske skulle bringa lite klarhet. Nähä, inte det. Man vet redan, eller säger att det är upp till Brå. Höjden av naivitet och avsiktligt döljande av ett mycket allvarligt samhällsproblem. Detta i statistiken förlovade hemland, där medborgarna ska berätta allt om sin levnad, resvanor och annat för att politikerna ”ska kunna fatta rätt beslut”.


Man vet alltså att det finns ett stort antal kvinnor som utsatts för sexualbrott och våldtäkter, men det sopar man under mattan. Det är idag ett rent vardagsbrott, som skottlossningar, no-go-zoner, bomber, mordbränder och mord. Det är viktigare att försvara den sanslösa invandringspolitiken med PK-svammel än att ställa upp för brottsoffer, ge dem ersättning och ordentligt straffa brottslingar.


Problemet är alltså direkt relaterbart till sjuklöverns politiker. Det spelar mindre roll vad man vill skylla på – de har skapat alla de problem vi nu ser och Sverige har på några år blivit ett varnande
exempel på totalt havererad migrationspolitik och enorma problem och kostnader som skattebetalarna ska betala åt politikerna. Media i andra länder gör nu narr av Sverige som land eller varnar för sina medborgare att resa hit. Exemplen är snart  är otaliga. 


Inga kommentarer: