söndag 17 september 2017

Islam och rutten kvinnosyn


Jag vet inte hur många gånger jag påtalat att man måste se islam som något som måste förbjudas. Denna s.k. religion innehåller så många dumheter och saker som inte hör hemma i ett modernt västerland att den borde bara förbjudas. Visst, vill någon kalla sig muslim och be hemma är det accepterbart men förutom detta ska allt som är kopplat till islam förbjudas och all spridning av islam i detta land.

Det är helt enkelt så att ordet ”religion” inte är något skyddsparaply, eller får vara det för regelrätta dumheter som inte hör hemma i ett modernt västerland 2017, ovanpå detta finns uppenbarligen direkta kopplinga med alla terroristdåd som utförts de senaste åren.
Dumheterna är så många och i de flesta fall direkta lagbrott som står i klartext i koranen. Så vad är skillnaden mot Mein Kampf, som predikar hat mot judar? I koranen står i klartext att alla otrogna ska dödas.

Ovanpå detta är det uppenbarligen så att invandrade personer vill ha egna skolor som är segregerade på olika sätt från svensk kultur och svenska traditioner. Nej, jag tvingar ingen att ”hoppa grodorna” runt midsommarstången, men samtidigt respekterar jag inte folk som hävdar att de är muslimer och vill isolera sig för att ha sin egen lagstiftning som man menar står över den svenska lagen och är baserad på koranen och vad imamer säger. Sådant hör inte hemma i mitt land, i synnerhet som baserar sina åsikter på en bok från 600-talet, som är full av rena uppmaningar till rena lagbrott, och vad imamer anser.

I detta land går man runt hela problematiken med att svamla om multikulturellt land och att vi har religionsfrihet. Bägge dessa saker är rent vansinniga – det finns inte ett enda land i världen där någon form av multikulturalism fungerat eller fungerar, det finns inte ett enda land i världen med olika religioner som samsas i lycklig symbios. Tvärtom, historien är full av motsatser, och terrordåd, problem och annat som i synnerhet visar att just muslimer inte kan leva och samexistera med andra religioner.

Denna dag kan vi även läsa om att ”förklaringen till våldtäktskrisen är enkel” i Expressen. Läser man sedan artikeln måste man läsa mellan raderna för att inse att det är invandrade unga män som begår våldtäkterna, det framgår med all tydlighet om man läser Brå:s utredning från 2005. De senaste åren har man alltså importerat hundratusentals yngre män från länder med en rutten kvinnosyn och är muslimer; kan man vänta sig något annat än att våldtäkterna och sexualbrotten skjuter i höjden.
Det handlar inte ett dyft om ”unga män” eller befolkningsökning generellt - det handlar om en rutten kvinnosyn som de två senaste regeringarna avsiktligen importerat. Men törs Herberlein på Expressen inte skriva inte skriva. Sådana kopplingar är givetvis tabu för alla journalister som vill behålla sitt jobb på PK-media. De enskilda våldtäkterna ska givetvis gärningsmännen straffas för, men det generella ansvaret ligger hos Reinfeldt och idag Löfvén.


Inga kommentarer: