lördag 9 september 2017

Krutdurken


Man kan ju försöka kulturkrockar och problem i dagens samhälle med missförstånd eller kalla det för ”berikning” eller allehanda svammel brukar även fungera.
För mig är det en ren självklarhet att det blir trassel ju fler som kommer till detta land med helt andra värderingsgrunder än vad det svenska samhället är byggt på. Sannolikt blir det konflikter och problem en relativt linjär funktion mellan antalet personer man släpper in i landet och ju mer främmande kulturer, värderingsgrunder samt religioner. Är man ovanpå det så korkad att man inte på något sätt kräver att personerna ska acceptera svenska värderingsgrunder samt att man tillåter dem att bosätta sig tillsammans med andra från samma kultur, värderingsgrund och religion, har man inte skapat något annat än en ren krutdurk.
Det är precis de misstag som de senaste regeringarna och sjuklövern begått de senaste mandatperioderna och vi har alltså en lavinartad ökning av antalet sexualbrott, kriminalitet, utanförskapsområden och mycket annat som en direkt följd av den rent vansinniga migrationspolitik som bedrivits.
Ovanpå det döljer man både överrepresentationen i kriminalitet och problem samt kostnader och försöker dra i oss svenskar om acceptans av de mest vansinniga saker och religioner och att Sverige är ett ”multikulturellt samhälle”. Ett exempel är svamlet om att acceptera islam i detta land – inte baserat på någon form av logik, utan bara för att skydda alla rena dumheter under paraplyet ”religion”.
För att förklara hela problemet helt logiskt finns World Values Survey, som har publicerat en bild som beskriver hur personer från olika länder och med olika religioner ser på, religion mot sekularisering (Y-axeln), respektive oberoende, jämställdhet och valfrihet (X-axeln).

Klicka på bilden så syns länderna, eller följ länken till WVS. Observera att Sverige är längst upp till höger. 

Inga kommentarer: