onsdag 6 september 2017

Lögnernas paradis


I hur många år har denna och tidigare regering ljugit och menat att åldersbestämningar är onödiga? (länk). Det finns alltså ingen anledning att anklaga de som ljugit och ljuger om sin ålder för något. Sanningen har varit uppenbar alltför länge och uppenbarligen på direkt politiska order. Minst 83% har alltså uppenbarligen ljugit. Det finns ingen som helst möjlighet att ens den mest naiva handläggare på migrationsverket skulle ha blivit lurade. Men man har bara hållit käften och följt instruktionerna. Alla behöver mat på bordet, och har räkningar att betala.

De enda vi kan skuldbelägga är alltså de två senaste regeringarna. Man berättar inte om kostnaderna för den sanslösa migrationspolitiken, man döljer problem, kriminalitet, kommunernas problem, sjukdomar, marockanska gatubarn och mycket annat. Det kallas bara lite mesigt för utmaningar och skylls på ”socioekonomiska skillnader” eller annat svammel.
Man blundar för att problem islam och människor med helt andra kulturer – man har skrivit in i grundlagen att Sverige är ett ”multikulturellt land”, och man har en rikspolischef som dansar efter partipipan och vet sannolikt mer om knyppling än polisarbete på fältet.

Vi har landet fullt av organiserade tiggare och kriminella ligor som ett stort tack till EU och inga gränskontroller. Ovanpå det är vi givetvis en stor nettobetalare till EU, vilket ingen ifrågasätter trots alla de problem medlemskapet uppenbarligen orsakat.

Ytterst ansvariga är alltså denna och föregående regering och hela sjuklövern. Inte personerna som baserat på denna naiva politik smugglat sig hit med löften om ett ”land som flyter av mjölk och honung”, betalat för smugglingen och rest hundratals mil, över dussintalet gränser och genom hela EU.

För att citera Donna Summer; ”Enough is enough”. Det går inte längre att svamla om integrationsproblem, utsatta områden, utmaningar, samt dölja sexualbrottslighet och mycket annat. Läget är akut, idag här och nu. Sverige har blivit ett direkt varnande exempel för andra länder. Precis som Listhaug påtalar.

Inga kommentarer: