torsdag 12 oktober 2017

Svensk kultur är värt en flugskit


Det är ju PK, att inte tillskriva några som helst problem invandringen eller invandrarna. Den som gör det är rasist och främlingsfientlig. Alla problem som uppenbarligen kan tillskrivas allt från ”socioekonomiska faktorer” till religionsfrihet, med ett valfritt spann däremellan (länk)
Ett problem är alltså att det är ungdomar som stör och ställer till problem på olika bibliotek, alltså ett nytt fenomen och ingen törs givetvis påstå att det är relaterat till invandrade ungdomar – nix, det vore att få en stor rasiststämpel i pannan. Som en varm plats med gratis tillgänglighet har biblioteken blivit en form av ungdomsgård i synnerhet för invandrade ungdomar, och problemen har vi kunnat läsa om vid ett flertal tillfällen.


Bibliotek har funnits i massor med år och aldrig tidigare har detta varit ett problem, svenska ungdomar använder mig veterligt inte bibliotek som ungdomsgårdar och så vitt jag vet respekterar de regler man har och alltid har haft.
Men ingen törs idag påstå att detta är ett importerat problem, att det är invandrarungdomar eller föreslå att man portar vissa personer.


Erik Helmersson, skriver på DN att man ska ”angripa” de som stör, men undviker på bästa PK-manér att generalisera eller analysera problemets rot. Den som ens kommer i närheten av en sådan problemanalys kommer att bli stämplad som främlingsfientlig rasist, det fattar alla.


Idag är det så att alla som invandrat till detta land har någon form av skyddsparaply, och är en överklass som skyddas av lagen. I denna artikel kan vi läsa att man får kalla kvinnliga poliser för horor (länk). Den kvinnliga polis som blir förbannad och reagerar mister sitt jobb och döms till böter (länk).


Låt oss nu jämföra med om någon skulle säga ett nedlåtande ord om t.ex. Z, eller personer med mörk hudfärg. Jag lovar, DO, kräver skadestånd på minst 50 KSEK omedelbart, och fällande domar är default.


Ärligt talat är man så jäkla dum att man förolämpar en tjänsteutövande polis, kan man gott bli ”behandlad”. Sveriges poliser har skitlöner, försöker göra sitt jobb efter bästa förmåga och de instruktioner de har. Att sedan inte rättsväsendet står upp för dem, utan dansar efter politikernas PK-pipa är ett rent tjänstefel.


Men tillbaka till biblioteken. Vad är nästa steg? Krav på en massa ungdomsgårdar som ska vara öppna 24/7? Kanske skottsäkra västar till bibliotekarier? Kurser på arabiska för att kunna hälsa vänligt på de trevliga ungdomarna?


Och visst är det märkligt att vi svenskar inte kan förolämpas på något sätt, medan det är fritt fram för de som invandrat till detta land att kalla till och med tjänsteutövande poliser för horor?
Att bli kallad för svennejävel, svennehora eller jävla rasse ska vi tydligen ta som komplimanger. ”Berikade” som vi numera är med allehanda kulturer som är mycket mer utvecklade än vår egen. Och svensk kultur finns ju inte ens, och den lilla mån den finns är den värd en flugskit, juridiskt och i 7-klöverns ögon. 

Inga kommentarer: