tisdag 17 oktober 2017

Vilka är vållande till sexualbrotten?


Under alla de år jag varit med, har våldtäkter aldrig varit något problem. Jag känner inte till uppklarningsprocenten under alla år men den var garanterat högre än idag. Media skrev om de våldtäkter som skedde och brottet bestraffades generellt hårt. Det var inget större problem i samhället även om det förekom. Ordet ”gruppvåldtäkt” existerade inte och är fortfarande helt ofattbart i mitt huvud.
För tolv år sedan publicerade Brå en utredning som visade att personer med utländsk bakgrund var överrepresenterade med 400% (faktor 5), mot personer som var helsvenskar.
Nu har vi alltså haft en helt sanslös invandring i synnerhet från länder med en rutten kvinnosyn
Visst, man kan dribbla om socioekonomiska faktorer och annat men det förblir inget än rena lögner, det bottnar i rutten kvinnosyn av olika anledningar, varav sannolikt islam är en. Det finns inga ekonomiska incitament i att begå sexbrott rent generellt.
Politikerna vägrar att göra en ny utredning och anger snart i stort sett allt utom att det är ett problem de borde insett, och definitivt har skapat. Vi har en jämställdhetsminister som heter Åsa Regnér som menar att ”män” ska ta ansvar (länk). Kanske med samma idiotiska logik som man hört tidigare om att det är ”män” som begår sexövergrepp och våldtäkter. Man vill alltså generellt skuldbelägga alla män för våldtäkter som begås.
I artikeln kan man läsa att ”Viktigt att män visar solidaritet” och ”Män bör visa sitt stöd.”. Visst, jag tycker mycket synd om alla kvinnor som drabbas, och känner hat till alla våldtäktsmän i synnerhet. Men det är inte jag som är vållande till problemet och har ingen del i det rent generellt. Det har däremot tidigare och sittande regeringar, som dolt problemet och vidare tyder det mesta på att att man gett direktiv om att problemet ska sopas under mattan. Domstolarna hellre friar än fäller, och i de få fällande domar som döms ut blir straffen rent larviga och skadestånd betalas som regel aldrig ut.
Om så nu är fallet att vi ska acceptera kollektiv skuld till detta problem som ”män”, kan vi böra med att förbjuda islam i detta land. Alla de terrorbrott som begåtts de sista åren i islams namn talar sitt tydliga språk, och alla muslimer ska ta sitt ansvar för alla som mördats av jihadister.
Igen; att komma med idiotförklaringar om att det är ”män”, som begår våldtäkter, eller att det skulle bero på ”socioekonomiska” faktorer är inget annat än rena lögner.
I artikeln kan man läsa : Vi har presenterat en strategi på en miljard för att motverka våld mot kvinnor. Vi har gett uppdrag till myndigheter, rättsväsendet och polisen för att arbeta med detta. Tyngdpunkten ligger på att förebygga våldet genom att göra det tydligt för barn och unga att det här är en viktigt samhällsfråga.
” (Åsa Regnér).

Hallå Åsa! Se till att ta fast alla förbannade våldtäktsmän, se till att de får kännbara straff och i den mån de har annat medborgarskap än svenskt, ska de utvisas på livstid, helt oavsett ålder.

Sluta mjäka med personer som begår allvarliga brott i detta land. Brottet blir inte mindre, och den drabbade blir inte mindre drabbad, för att gärningsmannen är ung, från en annan kultur eller hade liten julgran.

Tidigare skärpte man straffen för att stävja de brottsligheter som ökade - de senaste regeringarna har gjort precis tvärtom, och våldtäkter utreds inte ens. Grattis, svenska kvinnor.

3 kommentarer:

Kattvinge sa...

Den första feministiska regeringen genom historien sätter sina första spår... mer våld mot kvinnor och det sopar de undan med att "anmälningsbenägenheten" blivit bättre... när allt tyder på att det snarare är tvärtom, då anmälningarna sällan om än i många fall _aldrig_ ens går till nån slags domstol utan de avskrivs, läggs på hög (och sedan avskrivs), de utreds aldrig för det finns inte folk osv osv.... men visst...

Vi har historiens första feministiska regering - som inte gör ett skit för kvinnor.. Man måste bara älska det här landet eller hur!!???

Men å andra sidan... vi har ju gjort det möjligt för jihadister att kunna komma tillbaka och bli "rehabiliterade" från sina sjuka, förvridna människosyn.... det måste ju räknas som något bra eller hur?? Lite kaffe o bullar tillsammans med batikhäxor, gratis körkort, egen lya och en praktikplats inom kommunen där du väljer att landa i.... Ja men det är ju fint...

Så... det hjälper säkert flickor (i ALLA åldrar) att känna sig bättre när de utsätts för övergrepp...

Det finns så mycket i det här som är så sjukt att det går knappt att prata om det... Man blir sjuk i själen av att lyssna på tugget från politiker att man undrar om de ens bor i samma värld, samma land som en annan.... o så konstaterar man antingen är de så dumma i huvudet att de tror på sitt eget babblande eller så är de bara så *förlåt svordomen nu*, så jävla ONDA - att de verkligen inte bryr sig..


Tack ännu en gång för ett rysligt men klarspråkigt inlägg...
Hoppas att du ändå kan njuta av höstens sprakande färger.
Hälsningar Maria.

Anonym sa...

http://katerinamagasin.se/ny-sexbrottsstudie-90-av-gruppvaldtakter-i-sverige-begas-av-man-med-utomeuropeisk-harkomst/

Ulmerkotten sa...

Tack för kommentarer! Men det intressanta är varför man avsiktligen försöker dölja hela problematiken. Det är en direkt följdverkan av den förda politiken och en konsekvens som alla borde fattat och kunnat inse.