måndag 8 januari 2018

Sveriges Bagdad Bob


Jag vet inte hur många gånger jag påtalat att det är Brå:s förbaskade skyldighet att ta fram statistik avseende brott och gärningsmännens härkomst. Ska man förebygga brott är det givetvis högst relevant att veta vilka faktorer som genererar överrepresentation och vilka gemensamma faktorer det finns. (länk 1, länk 2)
Vi har hört idiotargument av typen ”det är män som begår våldtäkter”, alltså är alla män att skuldbelägga för den ökade sexualbrottsligheten. Sarnecki menar att vi redan känner till överrepresentationen, och därför är det mer intressant att ställa sig frågan ”varför”. Ett mycket märkligt uttalande av en professor, då den senaste publicerade statistiken är minst 11 år gammal.
Vidare är det så att sedan Brås:s senaste undersökning har demografin på de som invandrat till detta land ändrats, avseende anledning till migrationen, kön, ursprungsland/region, religionstillhörighet och ålder. Om man avser bringa klarhet i orsaken till olika brott och överrepresentation, är givetvis dessa parametrar kritiska och i synnerhet som vissa typer av brott ökat kraftigt. 

Ulf Kristersson (m) menade att det här med integration kan ”gå åt skogen”, och någon påtalade att det handlar om en tickande bomb. Man kan bara konstatera att det redan har gått åt skogen och att det inte är en bomb, problemen och kostnaderna finns här och nu och de kommer bara bli värre. Det går alltså inte att sätta en tidpunkt när denna bomb briserat, det är en avsiktlig utveckling baserat på den politik sjuklövern bedrivit de senaste åren.

Men givetvis gör man allt som står i ens makt för att dölja vad man ställt till med. Brottslingars identitet döljs, man ger inga beskrivningar på våldtäktsmän, man har hittat på en massa nysvenska, media har fått order om att inte avslöja något som har med ursprung att göra, HIV är nerklassat till en lättare infektion, domstolarna friar som regel (Fittja t.ex.), och i nödfall döms larvigt låga straff ut. Skadestånd och utvisningar är bara att glömma.
Listan skulle kunnas göras mycket längre, och det är alltså inte alls förvånande att Morgan Johansson menar att det är Brå som får bestämma om nämnda parametrar ska ingå i en undersökning. På så sätt blir det någon på Brå som framgent kommer att ”få dyka” på frågan om varför man inte tagit med dessa parametrar. Morgan J. kan då säga att Brå inte ansåg dem relevanta och man får givetvis acceptera experternas bedömning. Dessutom kommer en utredning inte bli klar före valet, och på detta sätt köper man tid.

Det senaste årtiondet han man haft ett stort inflöde av i synnerhet unga män från kulturer och religioner med en rutten kvinnosyn, behöver man knappast någon professor för att fatta att detta leder till.

Man utreder inte längre så allvarliga brott som våldtäkter och enligt Brå anmäls allts bara ca 11% av sexualbrotten. Detta är inte konstigt alls om man därtill lägger att domstolarna som regel friar och att ej heller skadestånd betalas ut. Vad har en våldtagen kvinna att vinna på att ens anmäla en våldtäkt? Någon falsk tro på ett rättssamhälle som inte existerar? (länk 3)

Mattias Karlsson (SD), kallade Sarnecki för Bagdad Bob, och det är ett tillmäle jag kan skriva under på.

Jaha, varför har jag inte gjort några inlägg på denna blogg på ett tag? Enkelt, men ledsen härför; jag har skrivit en bok igen. En faktabok och dessa kräver mera tid, skrivande, funderande och forskning än rena påhittade historier. Den första boken som just är en sådan har handlat lite i "stå", och jag skulle behöva ett bra avslut, vilket jag grunnar på.

Inga kommentarer: